Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

ΑΣΠΑΙΤΕ - Ολοκλήρωση των εγγραφών των πρωτοετών φοιτητών έτους 2020 - Διαδικασία

Λόγω της πανδημίας, οι εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών έτους 2020 στα Τμήματα της ΑΣΠΑΙΤΕ ΔΕΝ θα γίνουν με αυτοπρόσωπη παρουσία των ενδιαφερομένων αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τους εξής τρόπους: ηλεκτρονικά ή σε περίπτωση αδυναμίας με courier. 

Η ενημέρωση συνεχίζεται για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020 και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 - Ενημέρωση.

Η διαδικασία είναι η εξής: 

1. Ηλεκτρονική υποβολή της εγγραφής: Η ηλεκτρονική εγγραφή αφού εκτυπωθεί και υπογραφεί από τον φοιτητή, μαζί με ένα φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας αποστέλλεται υπό μορφή αρχείου pdf ή word (και όχι με φωτογραφία) στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις: 

chtrapalis@aspete.gr (Προϊστάμενος Γραμματειών Τμημάτων ΑΣΠΑΙΤΕ με την θερμή παράκληση να αναφέρεται το τμήμα επιτυχίας για να προωθείται αμέσως) 

elecengedu@aspete.gr (Γραμματεία Τμήματος Εκπαιδευτικών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Εκπαιδευτικών Ηλεκτρονικών Μηχανικών)

mechanical_dep@aspete.gr (Γραμματεία Τμήματος Εκπαιδευτικών Μηχανολόγων Μηχανικών) 

civengedu@aspete.gr (Γραμματεία Τμήματος Εκπαιδευτικών Πολιτικών Μηχανικών) 

2. Σε περίπτωση αδυναμίας αποστολής με τον παραπάνω τρόπο τα ανωτέρω δικαιολογητικά μπορούν να αποσταλούν και με courier στην παρακάτω ταχυδρομική διεύθυνση: 

ΠΡΟΣ ΑΣΠΑΙΤΕ, 
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ……………………., 
ΣΤΑΘΜΟΣ ΗΣΑΠ ΕΙΡΗΝΗ, ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΚ 15122

Γνωστοποιείται στους πρωτοετείς φοιτητές ότι οι κωδικοί που θα τους χορηγηθούν για την απόκτηση πάσο, την πρόσβαση στην ηλεκτρονική γραμματεία (για υποβολή αιτήσεων/παροχή βεβαιώσεων και υποβολή δηλώσεων μαθημάτων ανά εξάμηνο), χορήγηση διδακτικών συγγραμμάτων από το Πρόγραμμα Εύδοξος θα γίνει μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών, την καταχώριση των φοιτητών στο μηχανογραφικό σύστημα των γραμματειών και τις αντίστοιχες εργασίες από το Κέντρο Δικτύου,. Επομένως οτιδήποτε χρειαστούν θα το αιτηθούν σε επόμενη φάση που θα έχουν ολοκληρωθεί οι ανωτέρω διαδικασίες. 

Η διανομή των κωδικών θα γίνει απευθείας στους φοιτητές από τους διδάσκοντες με την έναρξη των μαθημάτων.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου