Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

ΠΡΟΣΟΧΗ - Λήγει η προθεσμία για τις εγγραφές και τις αιτήσεις μετεγγραφών των επιλαχόντων σπουδαστών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) έτους 2020

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Από το panelladikes24 υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή 9/10 λήγει η προθεσμία για 

- τις εγγραφές και 

Όλη η ενημέρωση για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Α.Ε.Ν. - Ενημέρωση.

- τις αιτήσεις μετεγγραφών (εφόσον ενδιαφέρονται)

των εισαγομένων (Πλοιάρχων & Μηχανικών) στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) εκπαιδευτικού έτους 2020-2021 για την κάλυψη των κενών θέσεων.

Πατήστε στο σύνδεσμο που ακολουθεί για αναλυτικές πληροφορίες.


Δείτε εδώ όλα τα για τις ΑΕΝ καθώς και στη σελίδα Α.Ε.Ν. - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


3 σχόλια:

  1. Ένας δόκιμος μηχανικού ο οποίος έχει τελειώσει το πρώτο έτος,βρίσκεται τώρα στο πρώτο εκπαιδευτικό ταξίδι και έχει κάνει αίτηση μεταγραφής στις μεταγραφές ποιου εξαμήνου ανήκει; Ποτέ βγαίνουν αυτά τα αποτελέσματα. Υπέβαλε αίτηση τον Ιούλιο του 20.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στις μεταγραφές που θα γίνουν τον Δεκέμβριο και μόλις γυρίσει από το εκπαιδευτικό του ταξίδι θα επικοινώνησει με την σχολή που ανήκει αυτοπροσώπως θα του δώσουν ότι πρέπει να έχει μαζί του και θα πάει να γραφτεί στο Γ εξάμηνο στην σχολή πού επέλεξε το Φεβρουάριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ πολύ. Από το υπουργείο μας είπαν ότι είναι στις μεταγραφές του γ εξαμήνου και αυτές βγαίνουν τον Φλεβάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή