Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ) - Ενημέρωση για τους πρωτοετείς φοιτητές έτους 2020

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποχρεωτικής ηλεκτρονικής εγγραφής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στην ηλεκτρονική διεύθυνση
https://eregister.it.minedu.gov.gr/ και την αποστολή των πινάκων των επιτυχόντων από το Υπουργείο Παιδείας στις γραμματείες των Τμημάτων (κατ’ εκτίμηση μετά τις 5 Οκτωβρίου), στο αμέσως επόμενο διάστημα, οι νεοεισαχθέντες φοιτητές θα λάβουν στο email που έχουν δηλώσει, μήνυμα με αναλυτικές οδηγίες για την απόκτηση κωδικών πρόσβασης στις υπηρεσίες του Πανεπιστημίου. Ερωτήματα για την έκδοση των κωδικών μπορούν να αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση helpdesk@hmu.gr.

Η ενημέρωση συνεχίζεται για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020 και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 - Ενημέρωση.

Σχετικές οδηγίες για πρωτοετείς φοιτητές έχουν αναρτηθεί στις ιστοσελίδες των ακαδημαϊκών τμημάτων. Για όσους φοιτητές ενδιαφέρονται για σίτιση και στέγαση, πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Φοιτητικής Μέριμνας.

Ξεχωριστές ανακοινώσεις για κάθε κατηγορία εισαγωγής έχουν αναρτηθεί σε αυτή την ιστοσελίδα και στις ιστοσελίδες των ακαδημαϊκών τμημάτων.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου