Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

Χρυσοχοΐδης: Υπέρ της εισαγωγής στην Αστυνομία μέσω της διαδικασίας των Πανελληνίων - Επιτακτική ανάγκη η πρόσληψη 1.500 ειδικών φρουρών

Αποτέλεσμα εικόνας για Χρυσοχοΐδης: Υπέρ της εισαγωγής στην Αστυνομία μέσω της διαδικασίας των Πανελληνίων - Επιτακτική ανάγκη η πρόσληψη 1.500 ειδικών Ï†ÏÎ¿Ï…ÏÏŽÎ½Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε δήλωσή του τάχθηκε υπέρ της εισαγωγής στην Αστυνομία μέσω της διαδικασίας των Πανελληνίων, ωστόσο, πρόσθεσε ότι ήταν επιτακτική ανάγκη η πρόσληψη 1.500 ειδικών φρουρών.

Δείτε επίσης: 

Απόφαση της Κυβέρνησης - Πρόσληψη 1.500 αστυνομικών έως το τέλος του 2019



Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Αστυνομικές Σχολές



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


26 σχόλια:

  1. Αυτά είναι φληναφήματα της πεντάρας.Έχει πρόθεση ο Υπουργός να προσληφθούν του χρόνου μεσω πανελληνίων το λιγότερο 500 με κορυφή τους 1000;Να το ξεκαθαρίσει.Ερώτημα προς τους υπόλοιπους:Με τις προσφυγές τι γίνετε;εννοώ προχωράνε ή κοιμόμαστε και του χρόνου θα είναι κλειστή η σχολή.Τότε αφήστε τις μαγκιές.Στο λεξικό στη λέξη "τυχοδιώκτης" γράφει τ'όνομά του.Μιχάλης Χρυσοχοϊδης μάλλον για να περιγράψει αυτόν φτιάχτηκε η λέξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού πήρε τώρα τα 1500 βυζματα του χρόνου 250 άτομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπα καλυτερα με κληρωση...........συριζο.....σκυλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ.ΟΥΤΕ 250 ΕΙΣΑΚΤΕΟΥΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΑΓΚΑ!ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΝΤΡΕΣ,ΣΚΛΗΡΟΙ,ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΛΟΥΦΛΗΔΕΣ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΑΜΟΥΣΤΑΚΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΠΙΕΖΕΙ Η ΜΑΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΩΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΜΕΤΡΑ ΤΡΕΞΙΜΟ,ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΜΙΛΙ ΣΕ 7ΛΕΠΤΑ. ΜΕΣΩ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΤΕΛΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΕΙΔΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΠΕΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΙΣΕΙ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΦΕΞΗΣ ΚΟΜΜΑΝΤΑ,ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΦΤΕΡΟ ΜΥΑΛΟ ΠΕΠΕΙΡΑΜΕΝΟΙ.ΟΧΙ ΑΒΓΑΛΤΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΣΚΟΥΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ!ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΧΘΟΥΝ!ΚΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΣΧΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΦΥΓΟΠΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΚΟΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ μεγάλος καραγκιόζης παίζει να είσαι κι ας έχεις βγάλει και Ειδικές Δυνάμεις,αυτό δεν αναιρεί την αθλιότητά σου!

      Διαγραφή
    2. Σιγά βαρυμαγκα Μην σου σκιστει κάνα καλσόν και έχεις θεμα.. ποση κακια τρέφεται μεσα σας μίζεροι , σας λυπαμαι

      Διαγραφή
    3. Ρε φίλε που υπηρέτησες δεν μας είπε. Σε κυνηγάω από προηγούμενα ποστ και δεν με λες. Αφού πήγες ειδικές δυνάμεις Γιατί γράφεις ανώνυμα. Εγώ ξέρω τα άτομα στις Ε.Δ είναι άντρες Όχι κότες. Τιμούν το έθνος. Μήπως ήσουν βυσματιας σε κανένα μαγειριο?

      Διαγραφή
    4. Όπου και να υπηρέτησε πρέπει να προταθεί για το βραβείο αυνανιζομένου της χρονιάς.

      Διαγραφή
    5. Πραγματικά ρε μεγάλε είσαι μεγάλο ψευτοκομάντο. Ήθελα να μπορούσα να σε γνωρίσω από κοντά να δω τι κομάντο είσαι. Ξέρεις τι είναι το t4; Είδα τι γράφεις και αλλού και είσαι πολύ άσχετος. Που υπηρέτησες; Μόνο με πανελλήνιες εισαγωγή έπρεπε και μετά εκπαίδευση στρατιωτική. Ακόμα και τα καλύτερα κομαντα όταν ξεκινούν ανεκπαίδευτα είναι. Το επίπεδο του έμψυχου δυναμικού της ΕΛΑΣ έχει ανέβει κατακόρυφα μετά την εισαγωγή από πανελλήνιες. Η εκπαίδευση δυστυχώς παρέμεινε η ίδια. Δύο χρόνια η σχολή αστυφυλάκων και ο ένας χρόνος πρακτική δλδ. κανονική υπηρεσία. Αποτέλεσμα εκπαίδευση μηδενική στα όπλα, σε συμπεριφορά, σε αυτοάμυνα, καταθέσεις κ.λ.π. Ότι μάθεις μετά από μόνος σου. Εσύ μπορείς να βγάλεις τα μόρια της βάσης???
      Δε νομίζω. Υπόψην φέτος περνάω, έχω πάει φαντάρος ΕΔ και τέλος ψηφίζω ΝΔ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ.

      Διαγραφή
    6. Τι γράφεις ρε καθυστερημένε ?Τι είναι αυτά που λές ?

      Διαγραφή
    7. Σιγά ρε φίλε. Χαλάρωσε λίγο. Εγώ ξέρω ότι τα περισσότερα παιδιά αν και μπαίνουν σε ΑΕΙ ( ξέρεις τι είναι αυτά;) θέλουν να περάσουν αστυνομία γιατί γουστάρουν. Για να γράψουν τους βαθμούς που χρειάζονται σημαίνει ότι έχουν μυαλό ( πράγμα που φως φανάρι από σένα απουσιάζει) και λαμβάνουν την κατάλληλη εκπαίδευση συμπεριλαμβανομένων των νομικών γνώσεων που είναι απαραίτητες για κάποιον που θέλει να λέγεται αστυνομικός. Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι με ταχυρυθμα σεμινάρια μπορεί κάποιος να σταθεί στο δρόμο μόνο και μόνο επειδή ήταν κομάντο στο στρατό είσαι βαθιά νυχτωμενος. Από κάτι τέτοιους σαν εσένα φτάσαμε να τρέχουμε κάθε χρόνο στις 6/12

      Διαγραφή
  5. Του χρόνου θα πάρει και αγροφύλακες η γκαντεμοσαυρα...Καλυνηχτα Ελλάδα,
    Ζήτω τα βυζματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βγήκε η προκυρηξη, δεν πρόκειται να αλλαξει κάτι τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τέλεια. Άντε καλή επιτυχία σε όλους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παπατζής του κερατά ο τύπος....
    Μπράβο στον Μητσοτάκη και στη ΝΔ.
    Με τον Δένδια καταργήθηκαν 6700 οργανικές θέσεις Αστυφυλάκων και επι Χρυσοχοΐδη άλλες 870, μόλις πριν από λίγες μέρες.
    Μ αρέσει που ο συριζα δεν γούσταρε την Αστυνομία.....χαχαχα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βγήκε η προκήρυξη...αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
    Απολαύστε την αξιοκρατία σε όλο της το μεγαλείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άντε από την πίσω πόρτα ένας ένας παιδιά μην σπρώχνετε όλα τα παιδιά των κομματοσκυλων που έτρεξαν για την εκλογή του κόμματος.ΑΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΆ.ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΌΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΓΊΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΓΩ ΈΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΛΕΕΙ .ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ .ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΠΑΛΙ ΛΙΓΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ .ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ .ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΡΑ ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΌΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΙΤ ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι να κάνουμε ρε φίλε. Έπρεπε να υπάρξει αντίδραση από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. Οι ανώτατοι αξιωματικοί έπρεπε να αντιδράσουν δυναμικά. Δεν το κάνουν λόγω καριέρας. Κρίμα για το πισογύρισμα αυτό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Του χρόνου όμως και 1500 μέσω πανελληνίων για μας τους μαθητές..τι όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προκήρυξη διαγωνισμού για την πρόσληψη (1.500) Ειδικών Φρουρών στην Ελληνική Αστυνομία - Όλες οι πληροφορίες για τις αιτήσεις και τη διαδικασία

    http://panelladikes24.blogspot.com/2019/08/1500_7.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ξέρει κανείς πότε μπαίνουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί???? Θα πας να τους υποδεχτεις?????
      Αφού μπαίνουν τι σε νοιάζει πότε....
      Το ζήτημα ήτανε να μην μπούνε όχι το πότε

      Διαγραφή
  15. Ναι..
    Για να μπω..
    Αυτό δεν αφορά εμένα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όποιος θέλει να κάνει προσφυγή,ένα mail στο petergk64@gmail.com για να δώσω στοιχεία δικηγόρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όμαδική προσφυγή παίζει να κάνουμε να μας στοιχήσει λιγότερα ?Δεν πρέπει να υποτιμά ο Χρυσοχοίδης τον κόπο μας και την προσπάθεια μας μέσω πανελλαδικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Απαράδεκτος ο νέος υπουργός ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ μας κοροϊδεύουν ψιλό γαζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή