Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Οι χαμηλές βαθμολογίες για εισαγωγή στα Πανεπιστήμια βασικό θέμα της επικαιρότητας - Αλλαγές εξαγγέλλει η υπουργός Παιδείας - video

Αποτέλεσμα εικόνας για χαμηλές βαθμολογίες για εισαγωγή στα ΠανεπιστήμιαΜετά τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019 όπου έγιναν γνωστές και οι ΒΑΣΕΙΣ 2019 για όλα τα τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, έχει ανοίξει μια μεγάλη κουβέντα για τα πολύ χαμηλά μόρια που απαιτούνται για εισαγωγή σε ορισμένα πανεπιστημιακά τμήματα.

Πρώτη ξεκίνησε την κουβέντα η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως καθώς με χθεσινές και σημερινές τοποθετήσεις της σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις στηλιτεύει το συγκεκριμένο φαινόμενο και εξαγγέλλει πρωτοβουλίες για την εξάλειψή του.

Βέβαια δεν έμειναν εκτός θέματος και τα ΜΜΕ (εφημερίδες, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, ιστοσελίδες) καθώς και επίκαιρο είναι και ''πιασάρικο''.

Σημειώνεται ότι και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως έχουν αναφερθεί στο παρελθόν στο συγκεκριμένο θέμα έχοντας εξαγγείλει θέσπιση ελάχιστης βάσης για εισαγωγή στα Πανεπιστήμια.

To panelladikes24 θα παρουσιάσει τις επόμενες μέρες ορισμένες σκέψεις για το θέμα με σχετική ανάρτηση.

Στο τέλος της ανάρτησης μπορείτε να αφήνετε τα σχόλιά σας ελεύθερα αρκεί να έχουν υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αποσπάσματα από εκπομπές όπου συμμετείχε η κ. Κεραμέως με αφορμή των ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019.





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Καλό θέμα για να συζητάμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, να ακούσουμε τις "απόψεις" των ειδικών και να μην ασχολούμαστε με κανά θέμα της προκοπής. Το θέμα είναι απλό. Με βάση και εύκολα θέματα θα μπαίνουν πάλι 80.000 άντε 70.000 στις σχολές. Με βάση και απαιτητικά θέματα θα μπαίνουν 40.000. Τι θέλουμε πραγματικά πρέπει να βρούμε πρώτα. Γιατί αν θέλουμε το δεύτερο σενάριο τότε έρχονται πολλά πρόβληματα στα τμήματα που θα κλείσουν, στις επαρχιακές κοινωνίες που θα έχουν λιγότερα χρήματα (σπίτια,μαγαζια κτλ) και κυρίως τι θα κάνουν όσοι δεν μπαίνουν στα πανεπιστήμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή