Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Δείτε τις εκτιμήσεις για την ημερομηνία ανακοίνωσης των ΒΑΣΕΩΝ 2019 που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο - Αναμένεται ανακοίνωση του ΥΠΑΙΘ

Αποτέλεσμα εικόνας για ημερομηνία ανακοίνωσης των ΒΑΣΕΩΝ 2019 ανακοίνωση του ΥΠΠΕΘΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Με αφορμή την αναμονή για τις ΒΑΣΕΙΣ 2019 και τα πολλά ερωτήματα αναγνωστών μας για το πότε ακριβώς θα ανακοινωθούν, σας ενημερώνουμε ότι αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από το ΥΠΑΙΘ και εφιστούμε την προσοχή σας για τις εκτιμήσεις που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο σχετικά με την ημερομηνία ανακοίνωσης των ΒΑΣΕΩΝ 2019.

Μερικές ιστοσελίδες με καθημερινές αναρτήσεις παρουσιάζουν εκτιμήσεις για την ημερομηνία ανακοίνωσης των ΒΑΣΕΩΝ 2019 και πολλές άλλες αναπαραγάγουν τις πιθανές ημερομηνίες με αποτέλεσμα όσοι προσπαθούν να ενημερωθούν για συγκεκριμένη ημερομηνία να βρίσκουν όλες τις ημερομηνίες μετά τις 26 Αυγούστου να είναι πιθανές.

Δηλαδή δεν έχει αλλάξει κάτι, καθώς κάθε χρόνο αυτό είναι το διάστημα που ανακοινώνονται οι ΒΑΣΕΙΣ.

Και για του λόγου το αληθές, σας παρουσιάζουμε μερικές εκτιμήσεις - προβλέψεις από κάποιες ιστοσελίδες. Η επιλογή είναι τυχαία και προήλθε μετά από αναζήτηση στο google.

1. ... οι βάσεις 2019 θα ανακοινωθούν την Τρίτη 27 Αυγούστου.

2. Οι βάσεις 2019 αναμένεται να ανακοινωθούν προς τα τέλη του μήνα Αυγούστου και συγκεκριμένα στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

3. Τα επικρατέστερα σενάρια μέχρι στιγμής σχετικά με τις ημερομηνίες ανακοίνωσης των βάσεων είναι πιθανόν μεταξύ 26 και 28 Αυγούστου, δηλαδή μεταξύ επόμενης Δευτέρας και Τετάρτης, εκτός απροόπτου.

4. ... θεωρούμε ως πιθανότερη ημερομηνία ανακοίνωσης των βάσεων των Πανελληνίων 2019 τη Δευτέρα 26/8/2019.

5. ... αναμένεται να ανακοινωθούν μεταξύ της Τρίτης (27/8) και Πέμπτης (29/8).

6. οι ανακοινώσεις που θα βάλουν τέλος στο άγχος των ενδιαφερομένων αναμένονται εντός της ερχόμενης εβδομάδας ... την Τρίτη ή το αργότερο την Τετάρτη. 

Σημειώνεται ότι το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει άμεσα με σχετική ανάρτηση για κάθε νέα εξέλιξη.

Δείτε επίσης: 






Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου