Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Συγχαρητήρια από το panelladikes24 σε όλους τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019

Αποτέλεσμα εικόνας για Συγχαρητήρια από το panelladikes24 σε όλους τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019Το panelladikes24 συγχαίρει τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019 καθώς με επίπονη δουλειά κατάφεραν να εισαχθούν σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Επίσης, και σε όσους δεν τα κατάφεραν ή δεν πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές πρώτης προτίμησης εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Σε κάθε περίπτωση, τονίζουμε σε όλους τους υποψήφιους ότι το σημερινό αποτέλεσμα είναι μία στιγμή της ζωής τους με μεγάλη σημασία χωρίς όμως να εξασφαλίζει τίποτα αν δεν συνεχιστεί η προσπάθεια με θέληση και με επιμονή.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Το panelladikes24 θα ενημερώνει με συνεχείς αναρτήσεις για τα πρώτα βήματα των επιτυχόντων στα ΑΕΙ σχετικά με τις εγγραφές, τις μετεγγραφές φοιτητών κ.ά.

Δείτε επίσης: 






Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


10 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Ευχαριστούμε το panelladikes24 για την έγκυρη ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ το panelladikes24 για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση καθ'όλη την διάρκεια της χρονιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟ PANELLADIKES24 ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ 24 ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. panelladikes24 ευχαριστούμε. Εγώ σαν γονέας σας παρακολουθώ 4η χρονιά φέτος. Δύο παιδιά τέσσερις φορές πανελλήνιες. Πάντα έγκυροι και έγκαιροι. Σχόλια σωστά, κατατοπιστικά. Να είσαστε πάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για αστυνομία να φανταστώ??

      Διαγραφή
    2. Αστυφυλάκων ο πρώτος, πέρασε τη δεύτερη χρονιά, Ανθυποπυραγων ο δεύτερος επίσης τη δεύτερη χρονιά. Πάρα πολύ άγχος τέσσερα συνεχόμενα χρόνια. Ακόμα πιο δύσκολα φέτος γιατί δεν παρουσιάστηκε και ο An να βγάλει τη σειρά. Εύχομαι σε όλες τις οικογένειες να νιώσουν τελικά τη χαρά της επιτυχίας μέσα στο σπίτι τους. Υγεία πάντα σε όλους......-

      Διαγραφή
  5. panelladikes24 για όσα χρειάζεται να ξέρει ένας υποψήφιος. τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. η καλύτερη σελίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ PANELLADIKES24 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΏΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες. Συγχαρητήρια και στο panelladikes24 για την ποιότητα της ενημέρωσης που προσφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλές σπουδές και στους συντελεστές του panelladikes24 καλή συνέχεια στο έργο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή