Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 - Τι ισχύει για τους υποψήφιους προηγούμενων ετών - Τι αλλαγές αναμένονται - Όλες οι πληροφορίες στο panelladikes24

Αποτέλεσμα εικόνας για Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 - Τι ισχύει για τους υποψήφιους προηγούμενων ετών - Τι αλλαγές αναμένονται - Όλες οι πληροφορίες στο panelladikes24Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Ένα από τα πιο συχνά ερωτήματα των τελευταίων εβδομάδων που αποστέλλονται στο panelladikes24 είναι με ποιο σύστημα θα εξεταστούν όσοι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019 επιθυμούν να συμμετέχουν εκ νέου στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020.

Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το Ν. 4610/2019 (ΦΕΚ Α΄ 70/2019) με το οποίο θεσπίστηκε το νέο σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ, δεν προβλέπονται διαφορετικές εξετάσεις για τους απόφοιτους παλαιότερων ετών.

Αυτό σημαίνει ότι με βάση όσα ισχύουν αυτή τη στιγμή οι απόφοιτοι προηγούμενων ετών θα εξεταστούν σύμφωνα με τα νέα δεδομένα.

Ωστόσο, όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι αναμένονται ανακοινώσεις με αλλαγές στο σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ από την νέα ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας. 

Θεωρείται δεδομένο ότι μία σημαντική παρέμβαση θα είναι η δυνατότητα συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 για τους απόφοιτους προηγούμενων ετών με τα ίδια μαθήματα και διαδικασία.

Μάλιστα, η Υπουργός Παιδείας κ. Κεραμέως έχει αναφέρει σε συνέντευξη που παραχώρησε τα εξής: ''Το σύστημα με το οποίο δώσανε οι μαθητές εφέτος, εφόσον οι ίδιοι μαθητές ξαναδώσουν του χρόνου, τότε θα δώσουν με το ίδιο εξεταστικό σύστημα. Εάν έδωσαν εφέτος Λατινικά θα δώσουν και του χρόνου Λατινικά''.

To panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


8 σχόλια:

  1. οι αποφοιτοι στην εκθεση θα εχπυν λογοτεχνεια ή θα ειναι και αυτο οπως περυσι δηλαδη χωρις.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως πέρυσι πουν έδινε η κόρη μου για δεύτερη χρονιά στη θεωρητική έχασε το δικαίωμα να ξαναδώσει μαθηατικά (επειδή άλλαξε το σύστημα) και αναγκάστηκε να στρωθεί να μάθει λατινικά με τα οποία δεν είχε ασχοληθεί καθόλου την πρώτη χρονιά αφού την ενδιέφερε μόνο να ανοίξει το 2ο πεδίο. :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει καταλάβει κανείς αν οι περσινοι απόφοιτοι διεκδίκησουν συγκεκριμένο αριθμό θέσεων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κανονικά θα έπρεπε να αφήσετε το σύστημα έως έχει αφού το καταψηφισατε σαν κυβέρνηση και το υποσχεθήκατε προεκλογικά τι δηλαδή σκέφτεστε τα παιδια και τώρα με αυτή την αχανή ύλη τι θα γίνει και ποιοι θα διδάξουν την κοινωνιολογια οι φιλόλογοι είναι το αντικείμενο τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Αναμένεται ρύθμιση για τη συμμετοχή αποφοίτων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ 2020 - Διαβάστε τι θα προβλέπει μόνο στο panelladikes24

    http://panelladikes24.blogspot.com/2019/09/2020-panelladikes24.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με το 10% τι θα γίνει;θα ισχύει για τους αποφοίτους του
    2018-19;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι απόφοιτοι του 17 είναι υποχρεωμένοι να δώσουν κοινωνιολογία; Γιατί να μην δώσουν λατινικά και αυτοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είμαι απόφοιτος 2018 θα δώσω λατινικά η κοινονιολογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή