Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Δήλωση του Υπουργού Ναυτιλίας για την εισαγωγή των Αξιωματικών και Λιμενοφυλάκων Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. έτους 2019

Αποτέλεσμα εικόνας για Δήλωση του Υπουργού Ναυτιλίας για την εισαγωγή των Υπαξιωματικών και Λιμενοφυλάκων Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. έτους 2019Δήλωση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη για την εισαγωγή των Αξιωματικών και Λιμενοφυλάκων Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. έτους 2019

«Θέλω να συγχαρώ τους Δοκίμους Σημαιοφόρους και Δοκίμους Λιμενοφύλακες για την εισαγωγή τους στις παραγωγικές σχολές του Λιμενικού Σώματος.

Το γεγονός πως οι βάσεις εισαγωγής στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή, κινήθηκαν σε ιδιαιτέρως υψηλά επίπεδα, τόσο για τους Δοκίμους Σημαιοφόρους, όσο και για τους Λιμενοφύλακες, αποτελεί μία ακόμα απόδειξη της θετικής εικόνας του Λιμενικού Σώματος στην Ελληνική κοινωνία, αλλά και της πεποίθησης ότι παρέχει τις δυνατότητες για μία επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, που συνδυάζεται με μεγάλη προσφορά στο λαό και τον τόπο μας. 

Σε όλα τα νέα παιδιά που σύντομα θα διαβούν το κατώφλι του Λιμενικού Σώματος, εύχομαι να έχουν μια σταδιοδρομία αντάξια της ιστορίας και της παράδοσής του».

Δείτε επίσης: 



Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου