Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Εκπτώσεις από τις ναυτιλιακές εταιρείες για τις μετακινήσεις των πρωτοετών φοιτητών έτους 2019

Αποτέλεσμα εικόνας για Εκπτώσεις από τις ναυτιλιακές εταιρείες για τις μετακινήσεις των πρωτοετών φοιτητών έτους 2019Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Το panelladikes24 σας παρουσιάζει τις εκπτώσεις που προσφέρουν οι ναυτιλιακές εταιρείες στους πρωτοετείς φοιτητές για τις μετακινήσεις τους προς τις σχολές που πέτυχαν την εισαγωγή τους μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019.

ΑΝΕΚ LINES - Έκπτωση νεοεισαχθέντων φοιτητών και των οικογενειών τους – Γραμμές Κρήτης

Η ΑΝΕΚ LINES στηρίζει τους επιτυχόντες μαθητές των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019, έως ότου αποκτήσουν την φοιτητική τους ταυτότητα παρέχουν τις ακόλουθες εκπτώσεις για τις πρώτες τους μετακινήσεις

- 50% έκπτωση σε όλες τις θέσεις (εκτός από καμπίνες κατηγορίας LUX).
- 50% έκπτωση στα ΙΧ οχήματά τους (Αυτοκίνητα ή Δίκυκλα) στη γραμμή Χανίων και 20% έκπτωση στη γραμμή Ηρακλείου.
- Οι παραπάνω εκπτώσεις ισχύουν και για τις οικογένειες αυτών, εφόσον συνοδεύουν τον επιτυχόντα και παρέχεται και στην επιστροφή τους χωρίς τον επιτυχόντα, εφόσον έχουν ταξιδέψει μαζί του στην μετάβαση, με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019» ή φωτοτυπίας αυτού τόσο κατα την έκδοση των εισιτηρίων από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία όσο και κατά την επιβίβαση στο πλοίο. Η επίδειξη του Δελτίου εξεταζομένου Πανελλαδικών εξετάσεων ή φωτοτυπία αυτού, είναι απαραίτητη και στις δύο διαδρομές.
- Η έκπτωση παρέχεται και στους υποψήφιους που επιλέχθηκαν με το 10% στις πανελλαδικές εξετάσεις 2019 με την προσκόμιση της εκτύπωσης της "Επιτυχούς Εισαγωγής"
- Η έκπτωση ισχύει για ταξίδια από την ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων έως 31/10/2019.
- Η έκπτωση δεν είναι αθροιστική με άλλες εκπτώσεις ή προσφορές. Σε κάθε περίπτωση χορηγείται μία έκπτωση, η μεγαλύτερη σε ποσοστό.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

BLUE STAR FERRIES - ΠΑΡΟΧΗ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Η Attica Group, με έντονο το αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας, στηρίζει για ακόμη μία χρονιά τους νέους φοιτητές, παρέχοντας εκπτώσεις στους ίδιους και τις οικογένειές τους, για τις πρώτες τους μετακινήσεις από/προς τον τόπο κατοικίας τους προς/από τον τόπο σπουδών τους, οι οποίες είναι αναγκαίες για την εγγραφή τους στα Πανεπιστημιακά ή Τεχνολογικά Ιδρύματα και για την εύρεση κατοικίας.

Η έκπτωση ανέρχεται σε 50% για τον φοιτητή και την οικογένειά του, εφόσον τον συνοδεύει, σε όλες τις θέσεις επιβατών (εκτός από καμπίνα LUX) και ισχύει έως 31 Οκτωβρίου 2019, για τις γραμμές των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων, του Β.Α. Αιγαίου, των Σποράδων, του Σαρωνικού και της Κρήτης για Ηράκλειο και Χανιά.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εκδώσουν τα εισιτήριά τους από όλα τα συνεργαζόμενα με την Kοινοπραξία BLUE STAR FERRIES ταξιδιωτικά πρακτορεία, προσκομίζοντας το «Δελτίο Εξεταζομένων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019».

Η Attica Group σε μία περίοδο όπου η παιδεία αποτελεί έναν από τους πρωταρχικούς παράγοντες για την εξέλιξη και την πρόοδο του τόπου μας, στηρίζει και επιβραβεύει με αυτόν τον τρόπο τους νέους φοιτητές για την επιτυχία τους, αλλά και τις οικογένειές τους, παρέχοντάς τους τη φοιτητική έκπτωση, πριν ακόμα αποκτήσουν τη φοιτητική ταυτότητα, που θα τους εξασφαλίσει μειωμένες τιμές στις μετακινήσεις τους.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

MINOAN LINES - Οι Μινωικές Γραμμές βρίσκονται κοντά στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019 με εκπτώσεις στις μετακινήσεις τους & επιπλέον πόντους και προνόμια με την εγγραφή τους στο Minoan Lines Bonus Club

Οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ συγχαίρουν όλους τους πρωτοετείς φοιτητές για την επιτυχία εισαγωγής τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας και εκδηλώνουν για άλλη μια φορά έμπρακτα τη στήριξή τους προσφέροντας για αυτούς και τα μέλη των οικογενειών τους που τους συνοδεύουν για την εγγραφή τους στις σχολές φοίτησης τις ίδιες εκπτώσεις που ισχύουν για τους φοιτητές.Συγκεκριμένα:

Στη γραμμή Ηράκλειο – Πειραιάς – Ηράκλειο και Χανιά – Πειραιάς – Χανιά :
- 50% ΕΚΠΤΩΣΗ σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών (εκτός της θέσης LUX)
- 20% ΕΚΠΤΩΣΗ στα δίκυκλα και Ι.Χ. οχήματα (εφόσον ταξιδεύει ο δικαιούχος)

Στη γραμμή Ηράκλειο – Σαντορίνη – Ίος – Πάρος – Μύκονος μετ΄επιστροφής :
- 50% ΕΚΠΤΩΣΗ εκτός της θέσης VIP
- 20% ΕΚΠΤΩΣΗ στα δίκυκλα και Ι.Χ. οχήματα (εφόσον ταξιδεύει ο δικαιούχος)

Όροι & προϋποθέσεις:
- Οι εκπτώσεις παρέχονται με την επίδειξη του Δελτίου εξεταζομένου / υποψηφίου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019 κατά την έκδοση των εισιτηρίων και κατά την επιβίβαση στο πλοίο.
- Οι εκπτώσεις ισχύουν και για τα μέλη των οικογενειών που θα συνοδεύουν τον επιτυχόντα, τουλάχιστον στη μία διαδρομή (δηλαδή ισχύουν και κατά την επιστροφή τους χωρίς τον υποψήφιο φοιτητή με την επίδειξη του Δελτίου εξεταζομένου/υποψηφίου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019 ή φωτοαντίγραφου αυτού).
- Οι παραπάνω εκπτώσεις ισχύουν από την ημερομηνία ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής από το Υπουργείο Παιδείας έως και τις 31/10/2019.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Hellenic Seaways - 50% Έκπτωση στους Νέους Φοιτητές

Για μία ακόμη χρονιά, με έντονο το αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας, στηρίζουμε τους νέους φοιτητές, προσφέροντας 50% στους ίδιους και στα μέλη της οικογένειάς τους που τους συνοδεύουν, για τις πρώτες τους μετακινήσεις από/προς τον τόπο κατοικίας τους προς/από τον τόπο σπουδών τους, οι οποίες είναι αναγκαίες για την εγγραφή τους στα Πανεπιστημιακά ή Τεχνολογικά Ιδρύματα και για την εύρεση κατοικίας.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ - Β. ΑΙΓΑΙΟ - ΣΠΟΡΑΔΕΣ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΚΡΗΤΗ

- Η έκπτωση ισχύει για τους επιτυχόντες μαθητές στα ΑΕΙ & ΤΕΙ των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019, έως ότου αποκτήσουν τη φοιτητική τους ταυτότητα
- Η ίδια έκπτωση ισχύει και για τις οικογένειες αυτών, εφόσον συνοδεύουν τον επιτυχόντα. Η έκπτωση παρέχεται και στην επιστροφή τους χωρίς τον επιτυχόντα, εφόσον έχουν ταξιδέψει μαζί του στην μετάβαση, με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019» ή φωτοτυπίας αυτού.
- Η έκπτωση ισχύει σε όλες τις θέσεις επιβατών εκτός από καμπίνες LUX.
- Η έκπτωση ισχύει από την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων έως και τις 31/10/19.
- Οι εκπτώσεις δεν είναι αθροιστικές. Σε κάθε περίπτωση χορηγείται μία έκπτωση, η μεγαλύτερη σε ποσοστό.
- Η έκπτωση θα παρέχεται με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019», τόσο κατά την έκδοση των εισιτηρίων από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία όσο και κατά την επιβίβαση στο πλοίο. Η επίδειξη του Δελτίου Εξεταζομένου ή φωτοτυπίας αυτού, είναι απαραίτητη και στις δύο διαδρομές (μετάβαση & επιστροφή).
- Η έκπτωση παρέχεται ΚΑΙ στους υποψηφίους που επιλέχθηκαν με το 10% στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019 (ως δικαιολογητικό θα προσκομίζεται η εκτύπωση Επιτυχούς Εισαγωγής).
- Για την Κρήτη, παρέχεται επιπλέον έκπτωση στα ΙΧ και στις μοτοσυκλέτες, 50% για τα Χανιά και 20% για το Ηράκλειο.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου