Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Συνέχεια της συζήτησης του νομοσχεδίου του ΥΠΠΕΘ - Σήμερα η ψήφιση - Παρακολουθήστε live τη συνεδρίαση της Βουλής

Σχετική εικόναΣυνεχίζεται σήμερα και θα ολοκληρωθεί με την ψηφοφορία μετά το μεσημέρι η συζήτηση στη Βουλή του νομοσχεδίου "Συνέργειες Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι., πρόσβαση στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, Πειραματικά σχολεία, Γενικά Αρχεία του Κράτους και λοιπές διατάξεις".

Υπενθυμίζεται ότι:

- αρχικά ήταν να πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Βουλής,

- θα πραγματοποιηθεί ονομαστική ψηφοφορία μετά από αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης,


- αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αν γίνουν δεκτές και άλλες τροπολογίες.


Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη. 

Δείτε επίσης: 





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


3 σχόλια:

  1. Δηλαδή για να καταλάβω όταν λένε ότι η Γ' Λυκείου θα γίνει προπαρασκευαστικό έτος για τα Πανεπιστήμια τι εννοούν δηλαδή; Ότι θα μπει πχ η αναλυτική γεωμετρία στη Γ' Λυκείου ή η Γραμμική Άλγεβρα; Καλό θα είναι βέβαια να γίνει αυτό αλλά με τι κόστος; Και πως θα διασφαλίζεται ότι η Γ' Λυκείου θα προετοιμάζει τους υποψηφίους για τα ΑΕΙ; Και βασικά το προπαρασκευαστικό έτος ας το δουν λίγο όλοι οι πολιτικοί πώς γίνεται στο εξωτερικό και ας κάνουν και εδώ το ίδιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο του ΥΠΠΕΘ «Συνέργειες Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι., πρόσβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, Πειραματικά Σχολεία, Γενικά Αρχεία του Κράτους και λοιπές διατάξεις»

    https://panelladikes24.blogspot.com/2019/04/blog-post_23.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΕΚ Α΄ 70/2019 - N. 4610/2019 - ''Συνέργειες Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι., πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, πειραματικά σχολεία, Γενικά Αρχεία του Κράτους και λοιπές διατάξεις''

    https://panelladikes24.blogspot.com/2019/05/702019-n-46102019.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή