Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Ενημέρωση για τις Υγειονομικές Εξετάσεις Υποψηφίων Σπουδαστών Στρατιωτικών Σχολών Ακαδημαϊκού Έτους 2019-2020

Αποτέλεσμα εικόνας για Ενημέρωση για τις Υγειονομικές Εξετάσεις Υποψηφίων Σπουδαστών ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ Ακαδημαϊκού Έτους 2019-20


    Οι υποψήφιοι σπουδαστές/στριες ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ ακαδημαϊκού έτους 2019-2020, που είναι δικαιούχοι και επιθυμούν να πραγματοποιήσουν στο 251ΓΝΑ τις προβλεπόμενες από την υπ’ αριθμ. 18/2019 Εγκύκλιο Διαταγή ΥΕΘΑ υγειονομικές εξετάσεις, να επικοινωνήσουν έγκαιρα με τη Γραμματεία Εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου (τηλ. 210 7463300), για τον προγραμματισμό της ημερομηνίας των εξετάσεων.

    Δείτε στο σύνδεσμο που ακολουθεί την Προκήρυξη και σημαντικές αναρτήσεις για τους υποψήφιους των Στρατιωτικών Σχολών έτους 2019.

    Προκήρυξη για την εισαγωγή σπουδαστών στις Στρατιωτικές Σχολές έτους 2019

    Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Στρατιωτικές Σχολές.

    panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


    Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


    11 σχόλια:

    1. Μια ερωτηση οι εξετασεις των γιατρων θα δωθουν στο τελος πρεπει να ειναι εις διπλουν και για αστυνομια και για στρατιωτικες αν θελει καποιος και τα δυο τι γινεται?

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Καλή μέρα φίλε . Δίνω δεύτερη χρονιά και γνωρίζω τη διαδικασία γιατί έδωσα πέρσυ αθλήματα. Πρέπει να περάσεις από γιατρούς και να έχεις χαρτιά εις διπλούν πάντα και να τα κρατάς στη σχολή που θα πας να δώσεις τα αθλήματα. Εάν επιθυμείς και στρατιωτικές και αστρονομία, πυροσβεστική κτλπ πήγαινε δώσε αθλήματα στις στρατιωτικές και θα σου δώσουν από εκεί βεβαίωση ικανότητας και για τις άλλες σχολές . Εάν θες ΜΟΝΑΧΑ αστυνομία θα πας στη σχολή των αξιωματικών στο Μενίδι κοντά εκεί να δώσεις για την αστυνομία . Αλλά σου προτείνω να δώσεις εκ πείρας στη ΣΝΔ στο Χατζικιριακιο. Μετά τις εξετάσεις παίρνεις βεβαίωση και για στρατιωτικές και για όλες τις άλλες . Καλή σου επιτυχία!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. Την βεβαιωση ποτε την ζητας;; Και απο που?

        Διαγραφή
      2. Πω πω αμορφωσιά.Η σωστή μορφή θα ηταν ετσι:Τη βεβαίωση πότε τη ζητάς και απο πού;
        Μάθετε να γράφετε επιτέλους!Στ δημοτικού κανόνες!

        Διαγραφή
    3. (Με συγχωρείς δεν είδα το όνομα σου)

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Τις ιατρικές εξετάσεις που τις κάνουμε στα στρατιωτικά νοσοκομεία ή στα δημόσια νοσοκομεία.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. Φίλε μου εγω έχω πάρει σβάρνα ολα τα ΙΚΑ και δημόσια νοσοκομεία... Το θέμα είναι πως αν ξεκινήσεις να κλείνεις τώρα ραντεβού πιθανόν να μην προλάβεις τις ημερομηνίες.
        Βέβαια, μπορείς να κανεις και στο 401, υπάρχει ειδική κατηγορία "Υποψήφιοι Παραγωγικών Σχολών". Θα πρέπει να φτιάξεις λογαριασμό στο ΗΚΕΛΥ και μετα μπορείς να κλείσεις ηλεκτρονικά ραντεβού.

        Διαγραφή
    5. Οι υγειονομικες εξετάσεις γίνονται μια φορά μέχρι να μπεις στη σχολή;

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. Ναι και τις καταθέτεις στο Κέντρο που θα εξεταστείς (ανεξάρτητα απο τη/τις Σχολη/ες που θες. Εκεί θα μας κάνουν κι άλλες οι στρατιωτικοί γιατροί και όταν με το καλό περάσουμε νομίζω οτι μπορεί να επαναλάβουμε κάποιες ή και όλες.

        Διαγραφή
      2. Άρα αφού τις καταθέσω στο εξεταστικό κέντρο, οι επόμενες εξετάσεις θα είναι μεσα στη σχολή;

        Διαγραφή