Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Ίδρυση Πανεπιστημιακού Τμήματος στην Έδεσσα που θα ανήκει στο Νέο ΔΙ.ΠΑ.Ε.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ίδρυση Πανεπιστημιακού Τμήματος στην Έδεσσα που θα ανήκει στο Νέο ΔΙ.ΠΑ.Ε.Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες στο νομοσχέδιο του ΥΠΠΕΘ "Συνέργειες Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, Πρόσβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, Πειραματικά Σχολεία, Γενικά Αρχεία του Κράτους και άλλες διατάξεις", θα κατατεθεί υπουργική τροπολογία με την οποία θα προβλέπεται η ίδρυση Πανεπιστημιακού Τμήματος Μουσειολογίας 4ετούς φοίτησης στην Έδεσσα στο πλαίσιο λειτουργίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε).

Σημειώνεται ότι το νομοσχέδιο βρίσκεται στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων (ΕΜΥ) της Βουλής και αναμένεται να ψηφιστεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Δείτε επίσης:

Κατατέθηκε στη Βουλή με τη διαδικασία του επείγοντος το σ/ν του ΥΠΠΕΘ με τις συνέργειες Πανεπιστημίων και ΤΕΙ και το νέο σύστημα πρόσβασης στα ΑΕΙ - Ξεκίνησε και η συζήτηση στην ΕΜΥ της Βουλής




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


2 σχόλια:

  1. ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ - Αύριο Μ. Τρίτη 23/4 η ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τα Πανεπιστήμια και το σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση - Δεκτές έγιναν τροπολογίες για ίδρυση νέων τμημάτων - Λεπτομέρειες

    https://panelladikes24.blogspot.com/2019/04/233.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο του ΥΠΠΕΘ «Συνέργειες Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι., πρόσβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, Πειραματικά Σχολεία, Γενικά Αρχεία του Κράτους και λοιπές διατάξεις»

    https://panelladikes24.blogspot.com/2019/04/blog-post_23.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή