Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Ποια τμήματα ιδρύονται στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας, στο Πανεπιστήμιο Πατρών, στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και στο Μεσογειακό Πανεπιστήμιο Κρήτης - Δείτε το σχέδιο νόμου

Αποτέλεσμα εικόνας για Ποια τμήματα ιδρύονται στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας, στο Πανεπιστήμιο Πατρών, στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και στο Μεσογειακό Πανεπιστήμιο Κρήτης - Δείτε το σχέδιο νόμουΤο ΥΠΠΕΘ δημοσίευσε χθες το βράδυ το Σχέδιο Νόμου "Συνέργειες Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι., πρόσβαση στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, Πειραματικά σχολεία, Γενικά Αρχεία του Κράτους και λοιπές διατάξεις".

Στο συγκεκριμένο σχέδιο νόμου περιλαμβάνονται οι συνέργειες μεταξύ των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ που μέχρι τώρα δεν είχαν ολοκληρωθεί.

Πλέον, μετά τη ψήφιση του συγκεκριμένου σχεδίου δεν θα υπάρχουν ΤΕΙ

Δείτε στο σύνδεσμο που ακολουθεί ποια τμήματα ιδρύονται: 

στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, 

στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας, 

στο Πανεπιστήμιο Πατρών, 

στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και 

στο Μεσογειακό Πανεπιστήμιο Κρήτης.





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. ΦΕΚ Α΄ 70/2019 - N. 4610/2019 ''Συνέργειες Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι., πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, πειραματικά σχολεία, Γενικά Αρχεία του Κράτους και λοιπές διατάξεις''

    https://panelladikes24.blogspot.com/2019/05/702019-n-46102019.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή