Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Οδηγός συμπλήρωσης ηλεκτρονικής αίτησης για τους υποψήφιους των Στρατιωτικών Σχολών έτους 2019 στο panelladikes24

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Το panelladikes24 βρίσκεται κοντά στους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019 και προσπαθεί να τους ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα με την ποιότητα της ενημέρωσης που έχει αποδείξει ότι έχει εδώ και χρόνια στο συγκεκριμένο τομέα. 

Η ενημέρωση είναι διαρκής και για τους υποψήφιους των Στρατιωτικών Σχολών μέσα από την ειδική σελίδα του panelladikes24 (πατήστε εδώ) και από τη σελίδα του panelladikes24 στο facebook.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Υποψήφιοι Στρατιωτικών Σχολών έτους 2019 - Οδηγός συμπλήρωσης ηλεκτρονικής αίτησης στο panelladikes24

Στους συνδέσμους που ακολουθούν μπορείτε να δείτε δύο αρχεία σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης για την εισαγωγή σπουδαστών στις Στρατιωτικές Σχολές έτους 2019.




Δείτε στο σύνδεσμο που ακολουθεί την Προκήρυξη και σημαντικές αναρτήσεις για τους υποψήφιους των Στρατιωτικών Σχολών έτους 2019.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Στρατιωτικές Σχολές.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


3 σχόλια:

  1. Μια ερωτηση οι εξετασεις των γιατρων θα δωθουν στο τελος πρεπει να ειναι εις διπλουν και για αστυνομια και για στρατιωτικες αν θελει καποιος και τα δυο τι γινεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν θες και τα δύο, πολύ απλά δήλωσε κάποιο από τα εξεταστικα κεντρα του στρατού (σσε, σμυ, σσας, κτλ) από το οποίο θα λάβεις και δήλωση για αστυνομία πυροσβεστική κτλ.

      Διαγραφή
  2. ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή