Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση σε προπτυχιακούς πρωτοετείς φοιτητές ακαδημαϊκού έτους 2018-2019 - Λεπτομέρειες

Η δράση «σπουδάΖΩ» αναφέρεται σε έκτακτη οικονομική ενίσχυση, με κουπόνι αγορών (voucher), αξίας 200€, για την προμήθεια διατακτικών σίτισης, σε προπτυχιακούς πρωτοετείς φοιτητές - σπουδαστές του ακαδημαϊκού έτους 2018-2019, μέλη οικογενειών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, που διαβιούν κάτω από τα όρια της φτώχειας. 

Απευθύνεται: 

Σε προπτυχιακούς πρωτοετείς φοιτητές - σπουδαστές του ακαδημαϊκού έτους 2018-2019, επιτυχόντες Πανελλαδικών εξετάσεων, μέλη οικογενειών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, οι οποίοι επιθυμούν να λάβουν οικονομική ενίσχυση ύψους διακοσίων ευρώ (200€) εφάπαξ, για την προμήθεια διατακτικών σίτισης και διαβιούν με ατομικά και οικογενειακά εισοδήματα κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Το κατώφλι φτώχειας, όπως αυτό προσδιορίστηκε από την ΕΛΣΤΑΤ για το έτος 2017, ορίζεται σε 4.560€ ετησίως, για μονοπρόσωπα νοικοκυριά προσαυξανόμενο κατά: - 50% για τον σύζυγο και κάθε παιδί από 14 έως και 24 ετών. - 30% για κάθε παιδί κάτω των 14 ετών. 

Στοχεύει: 

- Στην στήριξη των προπτυχιακών πρωτοετών φοιτητών - σπουδαστών ελληνικών Α.Τ.Ε.Ι. ή Α.Ε.Ι., για την ομαλή κοινωνικοοικονομική ένταξή τους στο νέο φοιτητικό περιβάλλον. 

- Στην οικονομική ενίσχυση προπτυχιακών πρωτοετών φοιτητών - σπουδαστών ελληνικών Α.Τ.Ε.Ι. ή Α.Ε.Ι., για την κάλυψη αναγκών σίτισης μέσω της αγορά ειδών διατροφής ή/και υπηρεσιών εστίασης. 

- Στη διασφάλιση ενός ικανοποιητικού επιπέδου διαβίωσης των οικογενειών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες στους συνδέσμους που ακολουθούν.

α) Απόφαση

Παροχή έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης σε προπτυχιακούς πρωτοετείς φοιτητές- σπουδαστές του ακαδημαϊκού έτους 2018-2019, μέλη οικογενειών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, που διαβιούν κάτω από τα όρια της φτώχειας, με κουπόνι αγορών (voucher) για την προμήθεια διατακτικών σίτισης», με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

β) Σελίδα Δράσης (αιτήσεις, προθεσμίες, δικαιολογητικά κτλ)

http://gefyra.com.gr/drasi/oikonomiki-enishysi-se-protoeteis-foitites-spoydastes-meli-oikogeneion-tis-perifereias-stereas



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


3 σχόλια:

  1. Δηλαδη δικηγορους,γιατρους,υδραυλικους,ελευθερους επιχειρηματιες-καταστηματαρχες........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τον Νοέμβριο του 2018 περιμένουμε να πάρουμε απο το πρόγραμμα Γεφυρα το VOUCHER των 200€ για καύσιμη ύλη. Οπότε δεν ταλαιπορούμαστε ξανά άσκοπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παράταση υποβολής αιτήσεων για την ενίσχυση με 200 ευρώ πρωτοετών φοιτητών ακαδημαϊκού έτους 2018-2019 - Λεπτομέρειες

    https://panelladikes24.blogspot.com/2019/05/200-2018-2019.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή