Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Κυβερνητικός εκπρόσωπος: Δεν υπάρχει θέμα κατάργησης της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας






















Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κατά τη σημερινή (13/7) ενημέρωση των πολιτικών συντακτών σχετικά με την Πανεπιστημιακή Αστυνομία (μετά και τις χθεσινές δηλώσεις του αρμόδιου υπουργού - δείτε  εδώανέφερε τα εξής:

Όλη η ενημέρωση για τις Αστυνομικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Αστυνομικές Σχολές - Ενημέρωση.

«Στον πυρήνα της πολιτικής της κυβέρνησης είναι η διασφάλιση της ασφάλειας στα πανεπιστήμια. Ένα κλίμα το οποίο θα ευνοεί τους φοιτητές και τους καθηγητές, θα τους προστατεύει και θα απομονώνει παραβατικές συμπεριφορές. Και σε αυτή της πολιτική έχουν γίνει πολλές κινήσεις»,

«Η πανεπιστημιακή αστυνομία το λέω ρητώς δεν καταργείται, και δεν υπήρξε ποτέ τέτοια πρόθεση και δεν υπήρξε καμία τέτοια διατύπωση. Αντιθέτως επανεξετάζουμε συνεχώς πώς θα έχει τον καλύτερο δυνατό ρόλο και τον καλύτερο δυνατό τρόπο λειτουργίας, σε συνεργασία με όλη την υπόλοιπη ελληνική αστυνομία»,

«Δεν υπάρχει θέμα κατάργησης της πανεπιστημιακής αστυνομίας, επανεξετάζουμε συνεχώς το καλύτερο δυνατό τρόπο λειτουργίας της για την αποτελεσματικότητα και αυτού του σώματος της αστυνομίας, σε συνεργασία με το σύνολο της ελληνικής αστυνομίας».




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου