Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

Διαθέσιμη εκ νέου η εφαρμογή για τα Μηχανογραφικά Δελτία 2023 για τους υποψήφιους με οριστικοποιημένο Μηχανογραφικό Δελτίο






























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Διαθέσιμη εκ νέου η εφαρμογή για τα Μηχανογραφικά Δελτία 2023 στην ιστοσελίδα https://michanografiko.it.minedu.gov.gr/ (μετά και την ολοκλήρωση της διαδικασίας διαγραφής σχολών από τα οριστικοποιημένα Μ.Δ.) και πλέον όλοι οι υποψήφιοι που έχουν υποβληθέν οριστικοποιημένο Μηχανογραφικό Δελτίο (με αριθμό πρωτοκόλλου) μπορούν να το εκτυπώσουν ή/και να το αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους, ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 - Ενημέρωση.

Πλέον, αναμένεται η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και των Βάσεων 2023 που αναμένεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου