Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

ΠΡΟΣΟΧΗ - Τέλος χρόνου για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων έτους 2023 - Τι θα πρέπει να προσέξουν όλοι οι υποψήφιοι






























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Από το panelladikes24 υπενθυμίζεται ότι οι διαδικασίες για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ. και Π.Μ.Δ) έτους 2023 λήγουν σήμερα, Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023, και ώρα 23:59 μ.μ.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 - Ενημέρωση.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει

- να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση https://michanografiko.it.minedu.gov.gr,

- να επιλέγουν το Μηχανογραφικό Δελτίο (Μ.Δ.) για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή/και το Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο (Π.Μ.Δ.) για εισαγωγή στα Δημόσια ΙΕΚ και

- να υποβάλλουν τα Μηχανογραφικά Δελτία με τις προτιμήσεις τους.

Προσοχή - Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν οριστικοποιήσει τις επιλογές τους στο κάθε Μηχανογραφικό Δελτίο (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου) γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση δεν θα ισχύουν όσα θα έχουν κάνει στην εφαρμογή.

Δείτε επίσης:







Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου