Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Ώρα Γνωριμίας με το Πολυτεχνείο Κρήτης για τους αποφοίτους Λυκείου και υποψήφιους φοιτητές

























Το Πολυτεχνείο Κρήτης προσκαλεί όλους τους αποφοίτους Λυκείου και υποψήφιους φοιτητές την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023 και ώρα 12:30 σε μια διαδικτυακή εκδήλωση γνωριμίας με τις Σχολές, τα προγράμματα σπουδών, τα εργαστήρια και την φοιτητική του κοινότητα.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 - Ενημέρωση.

Η «Ώρα Γνωριμίας με το Πολυτεχνείο Κρήτης» θα σας ξεναγήσει στο micro-site meet.tuc.gr, θα σας ενημερώσει για τις σπουδές που μπορείτε να εκπονήσετε στις Σχολές του Πολυτεχνείου Κρήτης, καθώς και για τις δυνατότητες ερευνητικής και επαγγελματικής εξέλιξης, τις δραστηριότητες των φοιτητικών ομάδων και την κινητικότητα και συμμετοχή σε ευρωπαϊκά προγράμματα, μεταξύ άλλων.

Πατήστε εδώ για όλες τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης.

Πατήστε εδώ για να δείτε και άλλες αναρτήσεις του panelladikes24 σχετικά με πληροφορίες για πανεπιστήμια/τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και πληροφορίες για επαγγέλματα.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου