Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Υποβολή Μηχανογραφικών Δελτίων 2023 - Άνοιξε η εφαρμογή https://michanografiko.it.minedu.gov.gr - Δείτε την εγκύκλιο με όλες τις λεπτομέρειες για τη διαδικασία






























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησαν οι διαδικασίες υποβολής του Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.) για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και του Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου (Π.Μ.Δ.) για εισαγωγή στα Δ.Ι.Ε.Κ. έτους 2023.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 - Ενημέρωση.

Όλη η ενημέρωση για τα ΙΕΚ έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα ΙΕΚ - Ενημέρωση.

Η ηλεκτρονική εφαρμογή https://michanografiko.it.minedu.gov.gr/ είναι πλέον διαθέσιμη για όλους τους υποψήφιους και η υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ. και Π.Μ.Δ) έτους 2023 θα πραγματοποιείται μέχρι τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023 και ώρα 24:00 μ.μ.

Πατήστε εδώ για να δείτε την εγκύκλιο υποβολής των Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ. και Π.Μ.Δ) έτους 2023 με όλες τις λεπτομέρειες.

Δείτε επίσης:





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου