Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Υποβολή Μηχανογραφικών Δελτίων 2023 - Πότε θα είναι ανοικτά τα Λύκεια για υποστήριξη των υποψηφίων






























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
.

Από σήμερα, Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023 και ώρα 13:00 μ.μ. ξεκινούν οι διαδικασίες υποβολής του Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.) για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και του Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου (Π.Μ.Δ.) για εισαγωγή στα Δ.Ι.Ε.Κ. έτους 2023.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 - Ενημέρωση.

Όλη η ενημέρωση για τα ΙΕΚ έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα ΙΕΚ - Ενημέρωση.

Η υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ. και Π.Μ.Δ) γίνεται στην ηλεκτρονική την ηλεκτρονική διεύθυνση https://michanografiko.it.minedu.gov.gr και η σχετική προθεσμία λήγει τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023 και ώρα 24:00 μ.μ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, υποστήριξη, ακόμα και χρήση υπολογιστή που τυχόν δεν διαθέτουν, οι υποψήφιοι θα μπορούν να απευθύνονται στα Λύκειά τους, τα οποία θα είναι ανοιχτά τις ημέρες με τις προγραμματισμένες εφημερίες κάθε Λυκείου και επιπλέον την Τετάρτη 12-7-2023 και τη Δευτέρα 17-7-2023.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου