Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

Πανεπιστήμιο Κρήτης - Ενημερωτική εκδήλωση «Γνωριμία με τη Φυσική» για μαθητές, γονείς και καθηγητές - Βίντεο


























To Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης πραγματοποίησε την ενημερωτική εκδήλωση «Γνωριμία με τη Φυσική» την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023, στις εγκαταστάσεις του Τμήματος, στην Πανεπιστημιούπολη Βουτών, στο Ηράκλειο.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 - Ενημέρωση.

Η εκδήλωση απευθυνόταν σε υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2023 και μαθητές Β΄ και Γ΄ Λυκείου που ενδιαφέρονται να σπουδάσουν Φυσική, στους γονείς τους και στους Καθηγητές Φυσικής στα Λύκεια της χώρας.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ομιλίες παρουσίασης του Τμήματος και ερευνητικών δραστηριοτήτων των πέντε Τομέων της Φυσικής επιστήμης που υπηρετεί το Τμήμα, οι οποίες ταυτόχρονα μεταδίδονταν διαδικτυακά μέσω YouTube. Ακολούθησαν ερωτήσεις των μαθητών/μαθητριών και επίδειξη των εκπαιδευτικών εργαστηρίων του Τμήματος.

Οι ομιλίες καταγράφηκαν σε σχετικό video, το οποίο είναι διαθέσιμο στη διεύθυνση http://media.cc.uoc.gr/physics_lyceum_2023/.

Πατήστε εδώ για να δείτε και άλλες αναρτήσεις του panelladikes24 σχετικά με πληροφορίες για πανεπιστήμια/τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και πληροφορίες για επαγγέλματα.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου