Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Παράταση υποβολής ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού Δελτίου υποψηφίων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ακαδημαϊκού έτους 2023-2024 σε ποσοστό 5% επιπλέον των θέσεων εισακτέων

























Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται παράταση της προθεσμίας υποβολής ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού Δελτίου υποψηφίων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ακαδημαϊκού έτους 2023-2024 σε ποσοστό 5% επιπλέον των θέσεων εισακτέων έως τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2023.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 - Ενημέρωση.

Υπενθυμίζεται ότι η υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://exams-severeillness.it.minedu.gov.gr/.

Πατήστε εδώ για να να δείτε το σχετικό δελτίο τύπου του ΥΠΑΙΘ με όλες τις λεπτομέρειες.

Δείτε επίσης:



Πατήστε εδώ για να παρακολουθείτε όλες τις εξελίξεις για τους υποψήφιους με σοβαρές παθήσεις.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Γεια σας το πιστοποιητικό παθήσεις ισχύει για εφόρου ζωής;; Αρκεί να το πάρεις η μόνο για κάποιες παθήσεις ;; Μπορείς να κάνεις μηχανογραφικό κάθε χρόνο με το ίδιο πιστοποιητικό;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή