Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας - Αιτήσεις υποψηφίων με ιδιαίτερη καλλιτεχνική προδιάθεση (ταλέντα) έτους 2023

Από το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας γνωστοποιείται ότι ο
ι αιτήσεις των ενδιαφερομένων, προκειμένου να κριθούν για την υπαγωγή τους στην κατηγορία με ιδιαίτερη καλλιτεχνική προδιάθεση (ταλέντα), για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, υποβάλλονται στο Τμήμα από 20 μέχρι και 30 Ιουνίου 2023.

Τα δικαιολογητικά είναι τα εξής:

- Αίτηση συμμετοχής
- Απολυτήριο Γυμνασίου
- Δύο (2) μικρές φωτογραφίες του υποψηφίου
- Αντίγραφο ταυτότητας
- Φάκελος με εργασίες και ειδικότερα δέκα (10) ασπρόμαυρα σχέδια και πέντε (5) έργα με χρώμα σε διάσταση 50Χ70 εκ.

Σύμφωνα με τη με αριθμό Φ.151/50945/Α5 (ΦΕΚ 507/03-04-2015 τ. Β’):

- Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να εξεταστούν στην εν λόγω κατηγορία πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 20ο έτος της ηλικίας τους.

- Τα δικαιολογητικά υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή αποστέλλονται με ταχυμεταφορές. Στην περίπτωση που αποσταλούν με ταχυμεταφορά η αίτηση υποψηφιότητας πρέπει να είναι επικυρωμένη για το γνήσιο της υπογραφής.Δείτε εδώ όλα τα νέα για την εισαγωγή φοιτητών στις Σχολές Καλών Τεχνών.Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου