Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) - Διαδικτυακή Παρουσίαση Προγραμμάτων Σπουδών

























Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο 
(ΕΑΠ) παρέχει τη δυνατότητα σε υποψήφιους φοιτητές να γνωρίσουν τα Προγράμματα Σπουδών του, μέσα από μια σειρά διαδικτυακών παρουσιάσεων, που θα πραγματοποιηθούν κατά το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ειδικότερα, οι ενδιαφερόμενοι να φοιτήσουν στο ΕΑΠ με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας τους, θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με την ακαδημαϊκή του κοινότητα και παράλληλα να ενημερωθούν για τα προσφερόμενα Προγράμματα Σπουδών.

Διευθυντές Προγραμμάτων Σπουδών, Καθηγητές - Σύμβουλοι και εξειδικευμένο διοικητικό προσωπικό θα παρουσιάσουν τα Προπτυχιακά και τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα του Ιδρύματος και θα ακολουθήσει συζήτηση και επίλυση αποριών των ενδιαφερομένων.

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα παρουσιάσεων των Προγραμμάτων Σπουδών, το οποίο συνεχώς θα ανανεώνεται με νέες προσθήκες.


Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για την εισαγωγή φοιτητών στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ).



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου