Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Διαδικτυακή ημερίδα για τα Logistics και την Εφοδιαστική Αλυσίδα από το Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του ΔΙ.ΠΑ.Ε

























Από τη Γραμματεία του Τμήματος Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας (Κατερίνη) σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 17-5-23 στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ημερίδα για τα Logistics προς ενημέρωση μαθητών, υποψηφίων φοιτητών και γενικότερα του ευρύτερου κοινού.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 - Ενημέρωση.

Η ημερίδα θα γίνει μέσω της πλατφόρμας zoom https://zoom.us. Για τον κωδικό του zoom meeting μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο mail της Γραμματείας του Τμήματος.

Πατήστε στο σύνδεσμο που ακολουθεί για να συνδεθείτε με την ιστοσελίδα του τμήματος


Πατήστε εδώ για να δείτε και άλλες αναρτήσεις του panelladikes24 σχετικά με πληροφορίες για πανεπιστήμια/τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και πληροφορίες για επαγγέλματα.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου