Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

ΠΡΟΣΟΧΗ - Λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ)

Δέκα περίπου ημέρες ακόμα έχουν στη διάθεσή τους οι ενδιαφερόμενοι για να υποβάλουν τις 
αιτήσεις τους για τα Προπτυχιακά και τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ)
, καθώς η προθεσμία υποβολής τους ολοκληρώνεται στις 31 Μαΐου.

Στη συγκεκριμένη πρόσκληση, το ΕΑΠ προσφέρει 8 Προπτυχιακά, 47 Προπτυχιακά και 1 Ειδικό Πρόγραμμα. Παράλληλα παρέχει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να επιλέξουν ανάμεσα σε 418 Μεμονωμένες Θεματικές Ενότητες και στη συνέχεια να αποφασίσουν, εάν επιθυμούν να προχωρήσουν στην παρακολούθηση του υπόλοιπου Προγράμματος.

Όλα τα Προγράμματα που προσφέρει το ΕΑΠ αποτελούν σύγχρονες επιλογές, που προσφέρουν δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης και είναι σύμφωνα με τις απαιτητικές και διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς εργασίας.

Οι Σπουδές στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο πραγματοποιούνται αποκλειστικά εξ αποστάσεως και επιτρέπουν στους φοιτητές να έχουν άνεση και ευελιξία χρόνου. Είναι επίσης υψηλού επιπέδου, διδάσκουν κορυφαίοι καθηγητές του ακαδημαϊκού χώρου της Ελλάδας και του εξωτερικού. Παράλληλα, τα σχεδόν τριάντα χρόνια πείρας του Πανεπιστημίου στην εξ αποστάσεως διδασκαλία αποτελούν εγγύηση επιτυχίας για όποιον το επιλέξει για τις σπουδές του.

Tα Προγράμματα του ΕΑΠ προσφέρονται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική οικονομική συμμετοχή και η παρακολούθησή τους πραγματοποιείται σε ολιγομελή τμήματα και διαρκή αλληλεπίδραση και ανατροφοδότηση από τους καθηγητές.

Κάνε την αίτησή σου στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και απόκτησε νέους ορίζοντες στη ζωή και την καριέρα σου, σπουδάζοντας από το σπίτι.

Περισσότερες πληροφορίες για το ΕΑΠ, μπορείτε να βρείτε στο www.eap.gr ή καλώντας στο 2610 367600.

Δείτε επίσης:



Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για την εισαγωγή φοιτητών στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ).



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου