Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Σχετικά με διεξαγωγή των πρακτικών δοκιμασιών των υποψηφίων για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ έτους 2022 - Σημαντική ενημέρωση





















Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε σχετικά με τη διεξαγωγή των πρακτικών δοκιμασιών των υποψηφίων για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ έτους 2022, τα εξής:

Είσαι υποψήφιος-α για τα ΤΕΦΑΑ; Τότε μπορείς να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις έγκαιρα και έγκυρα και στη σελίδα ΤΕΦΑΑ - Ενημέρωση υποψήφιων φοιτητών.

στα εξεταζόμενα αγωνίσματα περιλαμβάνεται προαιρετικά και η κολύμβηση (50μ. ελεύθερο), που για ίση μεταχείριση των υποψηφίων πρέπει να διεξαχθεί σε κολυμβητήριο των 50μ. και λαμβανομένου υπόψη ότι στην πόλη των Τρικάλων δεν υπάρχει κολυμβητήριο των 50μ., γνωστοποιείται ότι οι υποψήφιοι που επιθυμούν να εξεταστούν και στην κολύμβηση, θα πρέπει και στα τρία (3) αγωνίσματα να προσέλθουν για δοκιμασία ή στην επιτροπή της Λάρισας ή στην επιτροπή της Μαγνησίας (με έδρα το Βόλο).

Επίσης, επειδή στην Τρίπολη που εδρεύει η επιτροπή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας δεν υπάρχει δυνατότητα διεξαγωγής του αγωνίσματος της κολύμβησης λόγω εργασιών στο κολυμβητήριο της πόλης, το αγώνισμα θα διεξαχθεί στην πόλη του Ναυπλίου.

Τέλος, λαμβανομένου υπόψη ότι και στην πόλη της Κοζάνης δεν υπάρχει κολυμβητήριο των 50μ., το αγώνισμα αυτό θα διεξαχθεί στην πόλη της Πτολεμαΐδας. Για το λόγο αυτό η επιτροπή κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγωνίσματος θα μεταφερθεί στην πόλη της Πτολεμαΐδας.

Δείτε επίσης:






Δείτε εδώ όλα τα νέα για την εισαγωγή φοιτητών στα ΤΕΦΑΑ καθώς και στη σελίδα ΤΕΦΑΑ - Ενημέρωση υποψήφιων φοιτητών.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου