Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση με θέμα: «Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022» - Πρόγραμμα - Λεπτομέρειες
























Ενόψει των Πανελλαδικών Εξετάσεων η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής διοργανώνει διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση, με θέμα: «Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 και ώρες 18:00-21:00.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 - Ενημέρωση.

Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς (επιτηρητές, βαθμολογητές, εξεταστές, μέλη Επιτροπών, επικουρικό προσωπικό), στελέχη της εκπαίδευσης και γονείς.

Η εν λόγω συνάντηση αποσκοπεί στην ασφαλή συμμετοχή των υποψηφίων και όλων των εμπλεκομένων στις Πανελλαδικές εξετάσεις, στην ψυχολογική υποστήριξη και αποφόρτιση των εφήβων και στην ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών για τη σωστή οργάνωση, την αδιάβλητη διεξαγωγή και απρόσκοπτη ολοκλήρωση των εξετάσεων αυτών, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

Διαβάστε στο σύνδεσμο που ακολουθεί την πρόσκληση με όλες τις λεπτομέρειες (πρόγραμμα, σύνδεσμος εκδήλωσης, περίληψη εισηγήσεων κ.ά).




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου