Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Γ.Γ. ΥΠΑΙΘ: Είμαστε απόλυτα έτοιμοι για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 - Αδιάβλητη η διαδικασία των εξετάσεων - Νωρίτερα τα αποτελέσματα























Είμαστε πανέτοιμοι για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022
δήλωσε στην ΕΡΤ ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας Αλέξανδρος Κόπτσης επισημαίνοντας ότι άλλη μια δύσκολη χρονιά διεκπεραιώθηκε με μελετημένα βήματα και εξορθολογισμένες πρωτοβουλίες. 

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 - Ενημέρωση.

Αδιάβλητη η διαδικασία των εξετάσεων

Ο κ. Κόπτσης τόνισε πως είναι αδιάβλητη η διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων και ότι οι επιτροπές έχουν την αποκλειστικότητα για την επιλογή των θεμάτων, ενώ το υπουργείο δεν παρεμβαίνει καθόλου στη διαδικασία.

Νωρίτερα τα αποτελέσματα

Επίσης, ανέφερε ότι στόχος του υπουργείου, είναι πριν από τις διακοπές του Αυγούστου να είναι όλα έτοιμα και να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα ώστε μαθητές και γονείς να έχουν τον κατάλληλο χρόνο να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες.

Δείτε επίσης:





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου