Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Κυριακή 15/5 - 11.00 π.μ. - Διαδικτυακή ημερίδα: “Επιλέγω Σπουδές & Δυναμικά Επαγγέλματα”
Στο πλαίσιο της ανταποδοτικότητας προς τα μέλη του, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά, τον Δήμο Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη & τον Δήμο Κορυδαλλού, διοργανώνει WEBINAR Επαγγελματικού Προσανατολισμού, με σκοπό τη σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας, για μια ισχυρή αγορά, για μια ισχυρή κοινωνία.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 - Ενημέρωση.

Θέμα Ημερίδας: ΕΠΙΛΕΓΩ ΣΠΟΥΔΕΣ & ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ - Κυριακή 15 Μαΐου 2022 στις 11.00 π.μ.

Η ημερίδα πραγματοποιείται σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα της LABORA Σύμβουλοι Εκπαίδευσης και ομιλητή τον Δρ. Κότιο Κωνσταντίνο, Σύμβουλο Εκπαίδευσης και Καριέρας και ιδρυτή της.

Το βιωματικό webinar περιλαμβάνει αναλυτική και στοχευμένη ενημέρωση για μαθητές των τελευταίων τάξεων Γυμνασίου και των τάξεων του Λυκείου, καθώς και για γονείς και εκπαιδευτικούς.

Ενδεικτικά οι θεματικές που θα αναλυθούν είναι οι εξής:
  • Οι νέες αλλαγές στο Λύκειο (διπλό μηχανογραφικό, ελάχιστη βάση εισαγωγής, συντελεστές μαθημάτων ανά τμήμα, υπολογισμός μορίων με παραδείγματα, περιορισμός εισακτέων κ.ά.)
  • Επαγγέλματα με Μέλλον στην Αγορά Εργασίας με τα νέα δεδομένα της πανδημίας
  • Έξυπνες επιλογές ανά επιστημονικό πεδίο
  • Κρυφές λεπτομέρειες του μηχανογραφικού (ειδικά μαθήματα, μετεγγραφές, παθήσεις)
Κατά τη διάρκεια του webinar ο Δρ. Κωνσταντίνος Κότιος θα απαντήσει στις δικές σας ερωτήσεις και τους προβληματισμούς σας αναφορικά με τις Κατευθύνσεις, τις Πανελλήνιες, τις σχολές και τα επαγγέλματα με συντονιστή τον κ. Γεώργιο Χασιακή Πρόεδρο του Τμήματος Υπηρεσιών ΕΕΠ.

Στην Ημερίδα θα συμμετέχει και θα απευθύνει χαιρετισμό, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) κα Ιωάννα Λυτρίβη.

Αναφορικά με τη σύνδεση, όσοι επιθυμούν να λάβουν αυτόματα τις οδηγίες σύνδεσης για το zoom, θα πρέπει να συμπληρώσουν την πολύ απλή google form που θα βρουν στον παρακάτω σύνδεσμο:


Οι οδηγίες για το zoom θα αποσταλούν δύο ημέρες πριν την εκδήλωση.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2104126917 κ. Παναγοπούλου Αγγελική.Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου