Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Αίτημα για χορήγηση ειδικής άδειας σε Στρατιωτικούς οι οποίοι έχουν παιδιά που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ): Χορήγηση Ειδικής Άδειας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 - Ενημέρωση.

Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί, Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Αξιότιμε κ. Γενικέ Γραμματέα, Αξιότιμοι κ.κ. Αρχηγοί,

1. Σύμφωνα με σχετικές εγκυκλίους, που εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2022, για τους μαθητές της Γ΄ τάξης των ημερήσιων και της Δ΄ τάξης των εσπερινών Γενικών Λυκείων της χώρας, θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 03 Ιουνίου 2022, ενώ μία (1) ημέρα νωρίτερα, δηλαδή την Πέμπτη 02 Ιουνίου 2022, θα ξεκινήσουν οι εξετάσεις για τους μαθητές της Γ΄ τάξης των ημερήσιων και της Δ΄ τάξης των εσπερινών ΕΠΑΛ γενικής παιδείας και ειδικότητας.

2. Ως Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ., κατόπιν σχετικής επιστολής της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου (ΕΣΠΕΕΡ), σας καλούμε όπως εξετάσετε τη δυνατότητα χορήγησης ειδικής αδείας, πέραν των προβλεπομένων, στις/στους συναδέλφους μας, οι οποίες/οποίοι έχουν τέκνα τα οποία φοιτούν στις ανωτέρω τάξεις και θα συμμετάσχουν στις υπόψη Πανελλαδικές Εξετάσεις, έτσι ώστε να παρέχουν συναισθηματική και ψυχολογική στήριξη στα παιδιά τους.

3. Επιπρόσθετα καλούμε όπως, η παραπάνω ευεργετική παροχή ειδικής άδειας, επεκταθεί αναλογικά και για τους συναδέλφους / συναδέλφισσες μας οι οποίοι έχουν αποφασίσει να συμμετέχουν οι ίδιοι στις Πανελλαδικές εξετάσεις προκειμένου να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους κυρίως σε τεχνικές και εξειδικευμένες ειδικότητες.

4. Χειριστής θέματος, Αντιπρόεδρος Μέριμνας Προσωπικού: Αντισμήναρχος (ΤΣΕ) Νικόλαος Παναγιωτίδης, τηλέφ. 6983 503377.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου