Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Πανελλαδικές Εξετάσεις ΕΠΑΛ 2023 - Εξεταζόμενα μαθήματα ανά τομέα/ειδικότητα - ΦΕΚ

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η απόφαση για τον καθορισμό των εξεταζόμενων μαθημάτων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΕΠΑΛ 2023
.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 - Ενημέρωση.

Σύμφωνα με την απόφαση, για την εισαγωγή των υποψηφίων, αποφοίτων της Γ’ τάξης Ημερήσιων και Εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.) σε ποσοστά θέσεων του συνολικού αριθμού εισακτέων σε Σχολές, Τμήματα και Εισαγωγικές κατευθύνσεις Τμημάτων των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Α.Ε.Ι.), των Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.Τ.Ε.), των Ανώτερων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, της Σχολής Αστυφυλάκων, της Σχολής Πυροσβεστών, της Σχολής Δοκίμων Λιμενοφυλάκων και στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) καθορίζονται για το σχολικό έτος 2022-2023 δύο Πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα Γενικής Παιδείας: «Νέα Ελληνικά» και «Μαθηματικά (Άλγεβρα)» και δύο μαθήματα ειδικότητας.

Πατήστε στο σύνδεσμο που ακολουθεί για να διαβάσετε τα εξεταζόμενα μαθήματα ανά τομέα/ειδικότητα στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΕΠΑΛ 2023.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου