Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Πανελλαδικές Εξετάσεις ΕΠΑΛ 2022 - Τροποποίηση της απόφασης για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση - Τρόπος υπολογισμού μορίων των υποψηφίων


Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων υπέγραψε την τροποποίηση της απόφασης για την πρόσβαση αποφοίτων Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.) σε Σχολές, Τμήματα και Εισαγωγικές κατευθύνσεις Τμημάτων των Πανεπιστημίων, της ΑΣΠΑΙΤΕ, των Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης (ΑΣΤΕ), των Ανώτερων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, της Σχολής Αστυφυλάκων, της Σχολής Πυροσβεστών, της Σχολής Δοκίμων Λιμενοφυλάκων και των Σχολών της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) κατά το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 - Ενημέρωση.

Μεταξύ των διατάξεων που ρυθμίζονται με τη συγκεκριμένη απόφαση είναι ο καθορισμός του τρόπου υπολογισμού των μορίων που συγκεντρώνουν οι υποψήφιοι από τα εξεταζόμενα μαθήματα.


Πατήστε εδώ για να δείτε την απόφαση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου