Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Ποιος ο αριθμός εισακτέων στη Σχολή Αξιωματικών και στη Σχολή Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας έτους 2022



























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Μετά από πολλά ερωτήματα αναγνωστών του panelladikes24 σχετικά με τον αριθμό εισακτέων στη Σχολή Αξιωματικών και στη Σχολή Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας έτους 2022,

Όλες οι εξελίξεις για τις Πυροσβεστικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πυροσβεστικές Σχολές - Ενημέρωση.

σας ενημερώνουμε με αποκλειστικές πληροφορίες ότι

- ο αριθμός των εισακτέων στη Σχολή Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας κατά το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, ύστερα από συμμετοχή τους στις εξετάσεις σε πανελλαδικό επίπεδο του σχολικού έτους 2021-2022 θα καθοριστεί σε εκατόν εβδομήντα (170),

- o αριθμός των εισακτέων στη Σχολή Αξιωματικών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας κατά το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, ύστερα από συμμετοχή τους στις εξετάσεις σε πανελλαδικό επίπεδο του σχολικού έτους 2021-2022 θα καθοριστεί σε είκοσι (20) θέσεις.

Σημειώνεται ότι ο συνολικός αριθμός για τις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας θα παραμείνει αμετάβλητος σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.



Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Πυροσβεστικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Πυροσβεστικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


21 σχόλια:

  1. περσι πηρε 25 Αξιωματικους ενω φετος 20 , αρα μην λετε αμεταβλητος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα, οι πέντε (5) θέσεις εκ των είκοσι πέντε (25) θέσεων για τη Σχολή Αξιωματικών αφορούσαν τις κατατακτήριες εξετάσεις και επομένως οι θέσεις ήταν είκοσι (20) μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2021.

      Διαγραφή
  2. Γνωρίζετε πόσους παίρνουν με το 10% και μάλιστα πόσους από το έτος 2020-21;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λογικά 1 από 2020 και 1 από 2021 γιατί χωρίζεται το 10% σε 4% για το 2020 και 6% για το 2021

      Διαγραφή
  3. Συγγνώμη για πυροσβέστες εννοούσα, οχι για αξιωματικούς. Λογικά θα είναι γύρω στους 17 συνολικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ίσως λιγότερους από 17 αν οι 170 θέσεις είναι συνολικά μαζί με το 10%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπολογίζει κανείς που θα κυμανθούν τα μόρια φέτος;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακομα ειναι αδυνατον να υπολογιστουν τα μορια, αλλα μιας και ειναι η καλυτερη σχολη απο ολες τις στρατιωτικες και τα σωματα ασφαλειας σιγουρα πανω απο 18 η αξιωματικων και πανω απο 16.5 η πυροσβεστων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα .....έχει πηγαίνει κάποιος στα ΠΚΕ της πυροσβεστικής ας μας δώσει πληροφορίες για το καινούριο άθλημα που βάλανε τον αλτήρα( πως είναι ο αλτηρας και εάν κόβουν άτομα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νίκος Μπροτζακης4 Μαΐου 2022 στις 9:45 μ.μ.

    Παιδια είναι κανείς με 10% δευτερης χρονιάς (που έδωσαν το 2020 δλδ πανελλήνιες άρα 4%) για λιμενικό ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν δόκιμοι από πυροσβεστική και Αστυνομία με υψηλή βαθμολογία που ενδιαφέρονται

      Διαγραφή
  9. Αναρωτιεμαι ποιος μπορει να θελει απο πυροσβεστικη να παει λιμενικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για αξιωματικός θα θέλουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και παλι...πυροσβεστικη ειναι πολυ καλυτερα. Πανε μιλα με κανεναν πυροσβεστη και λιμενικο να δεις τι θα σε πουν...ανεξαρτητως βαθμου και αξιωματος.

      Διαγραφή
    2. Άλλο Αξιωματικός (προϊστάμενος, διοικητής κ.α) και άλλο Υπαξιωματικός(εργάτης, βοηθός κ.α). Δε συγκρίνονται οι καριέρες, ούτε οι μισθοί.

      Διαγραφή
    3. Πυροσβεστική φίλε είναι το μόνο σώμα που πράγματι αξίζει να είσαι και υπαξιωματικός. Και σα σώμα είναι χίλες φορές καλύτερο από το λιμενικό όπως και από την αστυνομία. Δεν το λέω εγώ μόνο. Πιάσε αστυνομικό, πυροσβέστη, λιμενικό αξιωματικούς και υπαξιωματικούς και δες τι θα σε πούνε.

      Διαγραφή
    4. Επειδη διαβαζω κατα καιρους διαφορα σχολια περι αξιωματικων και ποσο καλα και ροδινα ειναι ολα θα πω το εξης μιας και εχω πολυ κοντινο συγγενη σε τετοια θεση. Το να εισαι διοικητης ή και επικεφαλης δεν ειναι καθολου ευκολο πραμα. Αναλαμβανεις ολη την ευθυνη για ο,τι γινεται γυρω απο σενα. Υπαρχουν ατομα που αν και αξιωματικοι θα προτιμουσαν να ειναι κατωτεροι. Και δεν το χω ακουσει απο ενα ατομο αυτο, αλλα απο παρα πολλα. Οποτε μη νομιζετε οτι το να εισαι προισταμενος διοικητης υποδιοικητης κλπ κλπ ειναι κατι τοσο απλο και ροδινο οπως ισχυριζονται ορισμενοι. Καλεισαι να διαχειριστεις ανθρωπινο δυναμικο, να αναλαβεις σοβαρες ευθυνες, να επιβληθεις, να εισαι δικαιος με τους κατωτερους σου και ποσα αλλα που οι περισσοτεροι αγνοουν. Ακουνε "αξιωματικος" και σκεφτονται "α δε θα ειμαι μαχιμος" το οποιο δεν ισχυει.

      Διαγραφή
    5. Αξιωματικός γίνεται κανείς με την κατάλληλη εκπαίδευση στην αντίστοιχη σχολή, στα σχολεία επιτελών, διοικητών κ.α, ώστε να μάθει να διοικεί. Ο υπαξιωματικός εκπαιδεύεται να εκτελεί υπεύθυνα και σωστά τις εργασίες που θα του αναθέτει ο προϊστάμενός του, αντιμετωπίζοντας στην πράξη και τους όποιους κινδύνους της κάθε εργασίας. Άρα λοιπόν, διαφορετική εκπαίδευση, άλλη φύση εργασίας, άλλες ευθύνες, άλλοι κίνδυνοι, άλλη καριέρα και άλλες απολαβές.

      Διαγραφή