Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021

Θερινή Εκπαίδευση των Σπουδαστών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) - Φωτογραφίες


Από 31 Μαϊ 21 έως 17 Ιουν 21, η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ), διεξήγαγε τη θερινή εκπαίδευση - διαβίωση Σπουδαστών στην περιοχή «Καναπίτσα» Λιτοχώρου. Παράλληλα οι Σπουδαστές ΙΙας Τάξης εκπαιδεύτηκαν στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου στη Ρεντίνα.

Όλη η ενημέρωση για τις Στρατιωτικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης των Σπουδαστών περιελάμβανε αντικείμενα επιχειρησιακής και ειδικής εκπαίδευσης, με συνδρομή πλωτών και εναέριων μέσων.

Η θερινή εκπαίδευση των Σπουδαστών, εντάσσεται στο ετήσιο πρόγραμμα σπουδών της Σχολής, το οποίο έχει σκοπό να διαμορφώσει αυριανούς Υπαξιωματικούς του Στρατού Ξηράς, με άρτια επαγγελματική και επιστημονική κατάρτιση.

Πατήστε εδώ για να δείτε φωτογραφικό υλικό.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Στρατιωτικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


2 σχόλια:

  1. Για την άδεια ξέρετε πότε παίρνουν τα παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή, την Τρίτη τους είπαν βγαίνουν. Και όταν λέω να αλλάξει κάτι, εννοώ να βγούνε μεθαύριο την Παρασκευή, όπως είπαν πως θα βγει η Ευελπίδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή