Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Ποιοι μπορούν να κάνουν αίτηση για εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Απαιτούμενα δικαιολογητικά






























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι οι Ελλαδίτες υποψήφιοι φοιτητές και φοιτήτριες που ενδιαφέρονται να εισαχθούν στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, με έδρα τη Λευκωσία, και στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, με έδρα τη Λεμεσό θα πρέπει να συμπληρώσουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ την αίτηση εισδοχής από τις 12 μέχρι τις 27 Ιουλίου 2021.

Ποιοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής

- Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όλοι οι υποψήφιοι, οι οποίοι εξετάστηκαν σε εθνικό επίπεδο στα μαθήματα της τελευταίας τάξης του Λυκείου το 2021, το 2020 ή το 2019.

- Οι υποψήφιοι απόφοιτοι του ΕΠΑΛ έχουν το δικαίωμα υποβολής αίτησης νοουμένου ότι έχουν παρακαθίσει στις Πανελλαδικές εξετάσεις τα μαθήματα του Γενικού Λυκείου.

Ποια τα απαιτούμενα δικαιολογητικά

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους και τα εξής πιστοποιητικά:

1. Αστυνομική ταυτότητα

2. Βεβαίωση συμμετοχής στις πανελλαδικές εξετάσεις (να φαίνονται τα συνολικά μόρια των επιστημονικών πεδίων) - δείγμα

3. Απολυτήριο Λυκείου


Πατήστε εδώ για να δείτε όλες τις διαδικασίες εισαγωγής φοιτητών στα Δημόσια Πανεπιστήμια της Κύπρου.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου