Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

COVID-19 - Μεγάλος αριθμός κρουσμάτων στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ)

Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι:

- στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) βρέθηκαν πολλά κρούσματα κορωνοϊού COVID-19,

Όλη η ενημέρωση για τις Στρατιωτικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.

- ήδη έχουν ενημερωθεί το ΓΕΕΘΑ, η Πολιτική Προστασία και ο ΕΟΔΥ.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες από το trikalavoice.gr, ο αριθμός των επιβεβαιωμένων ως θετικών στον covid-19 από τα rapid test φτάνει κατά πληροφορίες τους 141 (!!!), ενώ υπήρξαν ακόμη 10-15 επιβεβαιωμένα κρούσματα τις προηγούμενες εβδομάδες, και η συντριπτική πλειοψηφία των ατόμων που βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 είναι ασυμπτωματικά.

Πλέον, αναμένεται ο μοριακός έλεγχος αυτών που βρέθηκαν αρχικά θετικοί, για να επιβεβαιωθεί ο τελικός και ακριβής αριθμός.

Δείτε επίσης: 




Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Στρατιωτικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


45 σχόλια:

  1. Τα λέγαμε τις προηγούμενες μέρες. Κανείς δεν ακούει όμως. Σε λίγο οι θετικοι μέσα στην ΣΜΥ θα είναι 600.Οσα και τα παιδιά. Σε τι κατάσταση όμως θα είναι τα παιδιά μόνο ο Θεός ξέρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και περιμένουν τι ακριβώς?να φτάσουν και οι αλλες σχολές να εχουν τοσα κρούσματα? Φυσικά και τα λέγαμε..Ποιος ακούει? Όλοι θα κολλήσουν εαν δεν βγουν οι θετικοί απ τις σχολές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα λέγαμε και κάποιοι λέγανε ότι υπερβάλλουμε κάτι δεν έγινε σωστά παρόλα αυτά γιατροί άφαντοι τα παιδιά στο έλεος καί ο ΕΟΔΥ ακόμη πουθενά καί κάποιοι συνεχίσουν να κάνουν και σε άρρωστα παιδιά κανόνια ντροπή αυτοί αύριο θα βγούνε υπαξιωματικοί αλλά όχι άνθρωποι σε το ελέγξει η διοίκηση γιατί αυτό σηκώνει μέχρι αποπομπή από την σχολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο άλλος λέει θα βγει υπαξιωματικός λες και θα βγει επιστήμονας ο γιος του,άμα δεν ήθελε να πήγαινε φυσικό μαθηματικό κτλ αύριο μεθαύριο θα ηγείται στρατιωτών σε πιθανό πόλεμο μην του κάνουν κάνα καψονι που έχει πυρετό και πάθει ο τέτοιος του τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες βρε άνθρωπε εσύ όταν είσαι άρρωστος μπορείςα κάνεις κάψεις η θα πάρεις αναρρωτική και θα είσαι στο σπιτάκι σου και θα μιξοκλες σαν μιξ....θένα και στον πόλεμο θα την κοπανεισεις για να ανταπεξέλθει κάποιος οργανισμός και να γίνει πιο γρήγορα καλά και να κάνει τα καθήκοντα του πρέπει να είναι υγείες αλλά τέτοια χαρακτήρες όπως εσύ θα είναι καί αυτοί να μην πούμε για το χαρακτήρες και ανθρώπους μιλάμε εάν αρρωστήσεις από covid θα μου πεις μετά εάν μπορείς να κουνηθείς όχι να κάνεις κάμψεις αλλά μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει ο Μ.....ς ίδιος μένει

      Διαγραφή
  5. Ε όχι και φυσικά δεν είναι το ίδιο.Ο "επιστήμονας " θα κανει τη φοιτητικη ζωούλα του θα χρωστάει καμμια 10αριά και βάλε χρόνια τααα μαθήματα, εννοείται για να τα μάθει καλά...και που όταν δεήσει να πάρει κάποτε πτυχίο, θα επιστημονεύει μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς 3.54μμ τόσο μα τόσο μ.....ς η τόσο επιστήμονας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο άλλος παραπάνω λέει με τον γιό επιστήμονα τον φυσικό μαθηματικό ότι οι υπαξιωματικοί δεν είναι άνθρωποι αλλά άτρωτοι για ανθρώπους μιλάμε που και αυτοί αρρωστενουν και χρειάζονται να είναι υγιείς για να κοιμάσαι εσύ ήσυχος επιστήμονα ε επιστήμονα μην σε χαρακτηρίσω αλλιώς οποίος έχει έστω και λίγο βασική παιδεία καταλάβαινει αλλά εσύ φαίνεται σε έφαγε η επιστήμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ελπίζουμε όλοι πως θα εξελιχθούν τα πράγματα προς το καλύτερο μα να που μένουν στάσιμα και θα χειροτερέψουν. Γιατί??Γιατί υπάρχει αναισθησία και κανείς τους δεν μπαίνει στις θέσεις των γονέων που εχουν μεσα τα παιδιά τους και τα πονάνε!κανείς δεν σκέφτεται τα παιδιά που έχουν κλειστεί εκει μέσα και η ψυχική τους υγεία καταστρέφεται. Μιζερια παντού..θες απ τα καψονια ενω ειναι άρρωστα?θες απ την καραντίνα που η ΣΣΕ εμεινε ηδη 2 εβδομάδες πριν την ολική καραντίνα μεσα και τωρα σερι θα μεινει κι αλλες με αποτέλεσμα η ψυχολογία και οι αντοχές των παιδιών να πέφτουν??Κανείς δεν μπαινει στα παπούτσια κανενός. Καμία επιείκεια και κατανόηση. Πάνω απ όλα είμαστε ΆΝΘΡΩΠΟΙ. Έυελπις είναι! Οχι πέτρες. Δεν ξέρω για αλλες σχολές γι αυτο δνε αναφέρω.Σε όλες τις σχολές όμως υποθέτω επικρατεί η ίδια κατάσταση. ΕΛΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν ξέρω τι να πω μήπως οι σχολές θα έπρεπε να χωρίσουν τους πρωτοετής από τους τετρατοετης για ένα διάστημα μέχρι να γίνουν τα άρρωστα παιδιά καλά τουλάχιστον . και τηλέφωνο να πάρουμε ως γονείς στην σχολή για να πούμε αυτά που γίνονται θα στιγματίσουν τα παιδιά μας θα τιμωρηθούν οι ένοχοι αλλά μετά τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα για τα παιδιά μας και έτσι πως βλέπω να πάνε τα πράγματα με την κατάσταση του κοβιτ πριν τα Χριστούγεννα θα τα αφήσουν να βγουν το μόνο που μπορούμε είναι να τα εμψυχονουμαι.Η Παναγίας Μας να τα έχει Υπό την Σκέπη Της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό δεν είναι απλή τιμωρία περνάνε πειθαρχικό μέχρι αποπομπή από την σχολη νομικά το ξέρουν οι τριτοετεις και τετραετίες για αυτό τους φοβίζουν να μην βγούνε αναφορά με το δεν θα ξαναβγούν Σαββατοκύριακο ψεύτικα γιατί θα φύγουν από την σχολη και 3 η 4 ανάλογα την σχολή πάνε χαμένα.

      Διαγραφή
  10. Όντως διώκεται καί η σχολές δεν εκθέτουν σπουδαστές γιατί θα μπλέξουν μετά καί αυτές καί οι υπόλοιπη μετά θα στρώσουν γιατί ατομικό ομαδικά καψόνια εντός και εκτός κτιρίου απαγορεύεται από τον νόμο




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απορία μου σαν γονιός είναι γιατί η πολιτεία η ηγεσία των στρατιωτικών σχολων δεν κάνει μια επίσημη ανακοίνωση για τα κρούσματα και για τους χειρισμούς που ακολουθούνται να ηρεμήσουμε και εμείς οι γονείς.Το μόνο που θέλουμε να ξέρουμε είναι οτι τα παιδιά μας όντως έχουν μια σωστή αντιμετώπιση μια σωστή ιατρική παρακολουθηση. Το ξέρουμε και το ξέραμε ότι υπάρχει καψώνι στις σχολές είναι ίσως ,αποψη μου, ένας τρόπος εκπαίδευσης να πάρουμε τηλέφωνο και να το αναφέρουμε στη σχολή δεν θα το κάνουμε γιατί σκεφτόμαστε τις επιπτώσεις που θα έχει αυτή μας η πράξη. Μπορούμε όμως να παρακάλεσουμε τον κάθε γονιών που έχει 3ο έτη 4 ο έτη όταν θα μιλήσει με το παιδί του ας του πει με τον τρόπο του να χαλαρώσει λίγο ,κανένας δεν φταίει για τον εγκλεισμό του στη σχολή. Να δείξει λίγη επιοικια ,χρειάζεται όλοι να συνεργαζονται και να βοηθά ο ένας τον άλλον, υπάρχει πανδημία. Αποψη μου είναι φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλο το καψόνια αλλά σέ αρρώστους δεν κάνεις ποτέ καψόνια εάν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος το να τό αναφέρεις δεν θά έχει καμία επίπτωση γιατί εάν είχε επίπτωση θα έπρεπε να είχε και προς τους τριτοετεις και τετραετίες

      Διαγραφή
    2. Πιστεύω οτι η επίπτωση οου θα υπάρξει ειναι η στοχοποίηση. Μπορεί να σφίξουν λιγο τα λουριά στους ανώτερους αλλα μετα θεωρω και γω πως δεν θα υπάρχει καλο κλίμα. Το Ζήτημα είναι περίπλοκο. Είτε απευθυνθούμε ειτε Οχι η κατάσταση θα ειναι η ίδια .

      Διαγραφή
  12. Οι γονείς τών τριτοετων και τετρατοετων που τα κάνουν αυτά πρέπει να είναι πολλοί περιφανή για τά παιδιά τους αλλά μόλις θά περάσουν την πύλη να ξέρουν οι τριτοετεις και τετραετίες ότι είναι πολίτες μια και τούς ξέρουμε με ονόματα πλέον καί ισχύει ότι στην υπόλοιπη κοινωνία καί όχι η προστασία της σχολής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πιστεύω ότι όταν είναι άρρωστα τα παιδιά με πυρετό αποκλείεται να τους γίνονται καψωνια.
    Χωρίς να γνωρίζω, η λογική λέει πως αν κάποιος ζαλιστεί στην κατάστασή του και πέσει ή λιποθυμήσει και χτυπήσει ή οτιδήποτε σχετικό πάθει, εξεταστεί και τα σχετικά, λογικά θα γίνει ΕΔΕ όπως γίνεται παντού, για να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό. Νομίζω δε συμφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η λογική λέει αλλά δυστυχώς όμως γίνονται στην ΣΜΥ συμφέρει δεν συμφέρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συμφωνώ. Μέχρι να βρεθεί ο πρώτος έξυπνος.
    Μετά δε θα συμφέρει. Αυτό είναι σίγουρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συμφωνώ. Μέχρι να βρεθεί ο πρώτος έξυπνος.
    Τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα συμφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ντροπή σε αυτούς που μεγάλωσαν παιδιά τα οποία μόλις απέκτησαν μια μικρή εξουσία έδειξαν πόσο υποτιμημένα ένοιωθαν μικρά και προσπαθούν να αποκτήσουν αισθήματα ύπαρξης τιμωρώντας τους μελλοντικούς συναδέλφους τους.
    Μεγάλα θύματα της βαρβαρότητας οι πρωτοετείς Σπουδαστές.
    Αγόρια και κορίτσια.
    Αυτοί θα πρέπει να Υποταχθούν, αυτοί θα πρέπει να τσακιστούν. Ας καταλάβουν όλοι ότι η φετινή χρονιά δεν είναι ίδια με τις προηγούμενες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ακόμα και τώρα γίνονται καψώνια στην ΣΜΥ. Και τιμωρουν τα παιδιά με στέρηση εξόδου και φυλακή. Κάτι που προφανώς θα ισχύσει όταν θα τελειώσει η καραντίνα. Φανταστείτε όμως την ψυχολογία αυτών των παιδιών που θα σκεφτονται ότι ούτε τότε θα βγουν λόγω τιμωριων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τελικά πολύ γαϊδούρια οι τριτοετεις στην ΣΜΥ ακόμα καί τώρα πού τά παιδιά είναι άρρωστα δεν τα αφήνουν ούτε να ξεκουραστούν η νά ξαπλώσουν στο κρεβάτι πώς θά αναρρώσουν να τούς χαίρονται οι γονείς τούς καί η σχολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αξιωματικοί και διοίκηση υπάρχει εκεί στην ΣΜΥ γιατί με αυτά που διαβάζω δεν νομίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πως πανε πράγματα με τον κοβιντ στην ΣΜΥ? Έχουν μειωθεί καθόλου τα κρούσματα, ξέρετε κάτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Έχουν αυξηθεί κάθε μέρα πηγαίνουν και άλλα παιδιά πού ήταν καθαρά από covid

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλά ναι...Φυσικά και θα γινόταν αυτό! Συγχαρητήρια στον ΓΕΕΘΑ...βεβαια οι αποφάσεις τους εχουν ως αντίκτυπο την υγεία των ανθρώπων μας εκει μεσα...αλλα τους νοιάζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Από ότι φαίνεται τα κρούσματα μέρα με τη μέρα αυξάνονται καί από μέρος της σχολής της πολιτείας καμιά ενημέρωση. Τι κάνουμε εμείς σαν γονείς τα άτομα που ειμαστε η φωνή των ανθρώπων μας που από μόνοι τους δεν μπορούν να κάνουν κάτι να αντιδράσουν .τι πρέπει να γίνει για να πάρουμε μια απάντηση από επίσημα χείλη;τοπικα κανάλια εφημερίδα μπορούν να βοηθησουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Όσο πάει η κατάσταση και γίνεται χειροτερη στη ΣΜΥ!!! Οι υγιείς πρωτοετείς σπουδαστές είναι σαν δούλοι στα κάτεργα της ΣΜΥ με δήμιους τους 3ετείς της σχολής....χωρίς υπερβολές!!! Οι 50 περίπου 1ετείς που έμειναν υγιείς, τρέχουν και δε φτάνουν...δεν τους φτάνει ο εγκλεισμός, οι φωνές, η πίεση, έχουν και τα ανελέητα καψώνια ...ανεβάζουν πυρετό από υπερκόπωση αλλά δεν σταματάνε γιατί έτσι πρέπει!!! Κάνουν με πυρετό υπηρεσίες,καθαριότητες,κρεβάτια,μαγειρία, ντελίβερι το φαγητό στους θετικούς ..τα πάντα όλα...σαν ζώα με σκυμμένο το κεφάλι, χωρίς ανάσα, χωρίς αντιρρήσεις !!! Στις 2 νύχτες κοιμούνται τη μία για να βγουν οι υπηρεσίες....αίσχος...μιζέρια...κατάντια...μιας κατά τα άλλα ακαδημαικής σχολής ..

    Καμιά παιδεία, κανένας πολιτισμός....αλλιώς μου τα παν κι άφησα το παιδί μου να πάει!!!

    Οι άρρωστοι 1ετείς τραβάνε το δικό τους γολγοθά μαζί με τους δικούς τους δήμιους...και τρέμουν την ώρα που θα βγουν αρνητικοί και θα αρχίσουν τα δεύτερα βασανιστήρια!!

    Αλοίμονο στα παιδακια μας!!!
    Ας ψάξουμε να βρούμε ψυχιάτρους ή να τους πάρουμε από κει, για να σώσουμε το μυαλό τους...ας ξεχάσουνε δλδ τα παιδιά τα όνειρά τους....







    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μοσχάρια τριτοετεις αφού οι ανώτεροι κοιμούνται κάτι πρέπει να γίνει δεν τούς τιμά αυτό πού κάνουν μην περάσουν την πύλη αλίμονο τούς αυτοί θά ζητάνε να μην είχανε πάει ποτέ μα ποτέ στην σχολή ούτε καν νά περάσουν από έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μπορούμε να πάρουμε στη ΣΜΥ, στο τμήμα διεύθυνση σπουδών, και να διαμαρτυρηθούμε ΑΝώνυμα!
    Εγώ το έκανα, καθώς και άλλος γονιός..μας ζήτησαν το όνομα αλλά τους είπαμε πως θέλουμε να μιλήσουμε ανώνυμα...το δέχτηκαν.
    Έδειξαν πως δεν γνωριζουν καποια πραγματα...και καλά...και πως θα τα μεταφέρουν στο διοικητή της σχολής...θα δείξει..

    Ας πάρουμε όσο περισσότεροι γονείς γίνεται...
    Τα τηλέφωνα όλων των τμημάτων είναι στο site της σχολής και μπορείτε να καλέσετε με απόκρυψη (#31#νούμερο), ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος αναγνώρισης και εκθέσουμε παιδια μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σήμερα διάβασα σε σαιτ ότι έγιναν τεστ κορωνοϊού στα παιδιά ξέρετε κατι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Βγάλανε καμμία 60 άτομα χωρίς τέστ από την καραντίνα βάλανε περίπου 50 καινούργια παιδιά σε καραντίνα.Αρα παρά την καραντίνα πού είναι η σχολή κυκλοφορεί ο ιός παντού μάλλον θα θέλουν να εφαρμοστεί η ανοσία αγέλης δεν εξηγείται αλλιώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τα κρούσματα στη ΣΜΥ, μετά από τα χθεσινά τεστ είναι πάνω από 300....
    Γιατί δεν μιλάει κανένα ΜΜΕ ;;;
    Τί γίνεται λοιπόν γενικώς στις στρατιωτικές σχολές;;;
    Γιατί δεν μιλάει κανείς;;;
    Ούτε για τα ανελέητα (απαγορευμένα κατά τ άλλα) καψόνια των τριτοετών στους πρωτοετής της ΣΜΥ, ούτε για τα πολλά κρούσματα πλέον....
    Τζάμπα, λοιπόν χάσαμε, όλοι οι γονείς, την μαγική ορκωμοσία των παιδιών μας.....αφού τον covid-19 δεν τον απέφυγαν οι σχολές....
    Λάθος χειρισμός;;;; ποιός ευθύνεται για την αυτή την κατάντια;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΓΕΕΘΑ Ποιος άλλος?

      Διαγραφή
    2. Ο γιος μου βγήκε θετικός στο τεστ της παρασκευής ενώ υποτίθεται ότι βρισκόταν σε καραντίνα θαλάμου. Λογικό αφού επί μία εβδομάδα υπήρχε άτομο με όλα τα συμπτώματα στο θάλαμο, χωρίς να υπάρξει καμία μέριμνα για την έγκαιρη απομάκρυνσή του. Τελικά στο τεστ της παρασκευής αυτός βγήκε αρνητικός και όλοι οι υπόλοιποι του θαλάμου θετικοί!

      Διαγραφή
  32. Περαστικά στο γιο σου και σε όλα τα παιδιά.2020 και το 2021 δυστυχώς έτσι θα είναι στις σχολές είναι στρατός το μόνο που πρέπει να ευχόμαστε να είναι γερά και την αρρώστια να την περάσουν ελαφρά έστω εκεί μέσα πάρα σε ένα νοσοκομείο.Ευχομαι Χριστούγεννα να τα περάσουν στα σπίτια τους.ΔΔύναμη σε όλους και περισσότερο στους γονείς που στεναχωριουντε τα παιδιά έχουν θέληση και πείσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Διαβάζω όλα τα σχόλια και από τη μία στενοχωριέμαι πραγματικά σαν να ήταν το δικό μου παιδί που περνάει την κατάσταση που περιγράφετε κι από την άλλη, με αυτά που διαβάζω νιώθω τυχερή που το παιδί μου σπουδάζει στη ΣΜΥΝ. Αξίζουν συγχαρητήρια στη διοίκηση, τους Αξιωματικούς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τους χειρισμούς του σχετικά με τα κρούσματα.
    Το παιδί μου μαζί με άλλα βρέθηκε θετικό, μπήκε σε απομόνωση από την πρώτη στιγμή, με ιατρική παρακολούθηση, κι όλα όσα χρειάζεται ένας άνθρωπος για να ζήσει.
    Εννοείται στην απομόνωση πως δεν πηγαίνουν υγιείς μαθητές. Εύχομαι περαστικά σε όλα τα παιδιά και καλή δύναμη σε όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Στη ΣΜΥ τα πράγματα έχουν ξεφύγει και είναι σοβαρά...
    Οι τριτοετείς νομίζουν πως βρίσκονται σε πόλεμο με τους πρωτοετείς.
    Κάποιος ανώτερος σε αξίωμα που διαβάζει τα σχόλια εδώ, υποχρεούται να δράσει για να αποφευχθούν τα χειρότερα!
    Δυστυχώς συμβαίνουν ακραία πράγματα, σε σημείο που αν δημοσιευθούν, θα πρέπει ο ΓΕΕΘΑ να ξηλώσει τη μισή σχολή!
    Ο φόβος κυριαρχεί σε πρωτοετείς και γονείς αυτών, γι αυτό δεν μιλάει κανείς επώνυμα, αν το κάνει οι επιπτώσεις στους 18χρονους θα είναι τραγικές...ενώ θα πρεπε να είναι σωτήριες!

    Δεν είναι πια σχολή αλλά τόπος βασανιστηρίων.
    Αναρωτιέμαι τί λέει ο ποινικός κώδικας για χειροδικία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Συμφωνω σε ολα με τους προαναφερθεντες..Στη σμυ γινονται οργια επικρατει τρομος κ δεν μιλαει κανεις..αλλα το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι.Ο διοικητης της σχολης τι κανει?δεν εχει ιδεα αραγε τι γινετε στη σχολη της οποιας ηγειται?δεν νομιζω..απλα αδιαφορει..πανω απο ολα πρεπει να παραγουμε παιδια με ηθος κ κει μεσα κ αυτα που εχουν ηθος θα το χασουν..Ο ταξιαρχος αυτος ειναι ο χειροτερος που εχει περασει απο τη σμυ η δεν εχει ιδεα τι γινεται η δεν τον ενδιαφερει..ειδικα οι πρωτοετεις ειναι κλεισμενοι μεσα απο το σεπτεμβριο δεν εχουν βγει ουτε μια μερα κ εχουν σακατευτει ψυχικα κ σωματικα απο τα ανελεητα καψωνια τα οποια χρηζουν παρεμβαση εισαγγελέα κ ολοι εκει κοιμουνται?οι αξιωματικοι εκει παιδια δεν εχουν?τους αρεσει αυτο που γινεται ..δεν μπορω να καταλαβω...επιτελους ας ξυπνησει καποιος ας κανει κατι ...ενας ταξιαρχος μονο περασε απο τη ΣΜΥ κ αξιζε κ ασχοληθηκε σοβαρα με την σχολη κ ολοι ακομα συζητουν για το ηθος του κ το εργο που αφησε εκει..ολοι κ οι αλλοι κ πριν κ μετα κ ειδικα τωρα ωχριουν μπροστα του..στις στρατιωτικες σχολες παμε για να μαθουμε πως να υπερασπιζομαστε την πατριδα μας κ να ειμαστε ανθρωποι ..πειθαρχημενοι μεν αλλα με ηθος..κ οχι να χρησιμοποιουν οι τριτοετεις τους πρωτοετεις με τον χειριστο τροπο κ με καψονια που ξαναλεω πρεπει να επεμβει εισαγγελεας.ολα αυτα που γραφονται στα site κ στα blog σπο απελπισμενους κ απογοητευμενους γονεις για τα παιδια τους που κινδυνεουν δεν τα βλεπει κσνεις?ΚΥΡΙΕ ΤΑΞΙΑΡΧΕ ΤΗΣ ΣΜΥ ΑΚΟΥΤΕ?ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ΞΗΛΩΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΙΑ Κ ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΩ ΖΩΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή