Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Αναμονή για την έναρξη της διαδικασίας υποβολής των Αιτήσεων - Δηλώσεων - Όλη ενημέρωση στο panelladikes24 - Ελεύθερος σχολιασμός

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη. 

Σε αναμονή όλοι οι μαθητές ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 για την έναρξη της διαδικασίας υποβολής των Αιτήσεων - Δηλώσεων.

Μπορείτε να έχετε ενημέρωση και στη σελίδα του panelladikes24 στο facebook και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Ενημέρωση.

Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για κάθε εξέλιξη.

Δείτε επίσης:








Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


5 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε για την έγκυρη ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κίνηση που προκαλεί αναστάτωση από το υπουργείο να γίνουν οι αιτήσεις τον Νοέμβριο αλλά δεν πειράζει αφού ήταν να γίνουν κάποια στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. panelladikes24 συγχαρητήρια για την ενημέρωση. Αν καταλαβαίνουμε καλά οι απόφοιτοι δεν θα κάνουν τις αιτήσεις τον Νοέμβριο. Σωστά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λογικά για να μην υπάρξει μεγάλος φόρτος εργασίας οι απόφοιτοι θα κάνουν αίτηση μετά την πάροδο προθεσμίας για τους μαθητές . Θα το δούμε σε λίγες μέρες ή και ώρες

      Διαγραφή
  4. Ακόμα τίποτα από το υπουργείο. Έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή