Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Οι υποψήφιοι με σοβαρές παθήσεις για εισαγωγή στα ΑΕΙ με το 5% των θέσεων εισακτέων χωρίς εξετάσεις υποβάλουν Αίτηση - Δήλωση για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021;

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη. 

Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι όσοι από τους μαθητές της τελευταίας τάξης των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ εμπίπτουν στην ειδική κατηγορία των υποψηφίων - πασχόντων από σοβαρές παθήσεις (για εισαγωγή στο 5% των θέσεων εισακτέων χωρίς εξετάσεις), θα πρέπει να αποκτήσουν πιστοποιητικό της πάθησής τους από τις αρμόδιες επταμελείς επιτροπές των νοσοκομείων, σύμφωνα με εγκύκλιο που αναμένεται αργότερα. 

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Ενημέρωση.

Οι υποψήφιοι/ες αυτοί υποβάλλουν απευθείας διαφορετικό μηχανογραφικό δελτίο για το 5% των θέσεων εισακτέων με κριτήριο το βαθμό του απολυτηρίου τους, το οποίο ούτως ή άλλως αποκτάται ενδοσχολικά, για όλους τους μαθητές/ριες.

Αυτοί οι μαθητές, εφόσον δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, δεν υποβάλλουν τώρα Αίτηση - Δήλωση. 

Αν ωστόσο κάποιος από τους μαθητές/ριες με σοβαρές παθήσεις επιθυμεί τη συμμετοχή του και στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, υποβάλλει Αίτηση - Δήλωση και συμμετέχει κανονικά και στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Δείτε επίσης:



Πατήστε εδώ για να παρακολουθείτε όλες τις εξελίξεις για τους υποψήφιους με σοβαρές παθήσεις.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


2 σχόλια:

  1. Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ατόμων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 - Εγκύκλιος

    https://panelladikes24.blogspot.com/2020/11/2021-2022.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσοι εισάγονται με 5% δίνουν πανελλήνιες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή