Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Δείτε το Σ/Ν ''Εθνικό Σύστημα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης και άλλες διατάξεις'' και την αιτιολογική έκθεση - Σε δημόσια διαβούλευση έως 3/12






















Τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο «Εθνικό Σύστημα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης και άλλες διατάξεις»
.

Το σ/ν έχει σαν στόχο την μεταρρύθμιση στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση (ΙΕΚ, ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ) και από λύση ανάγκης για τους λίγους ή τους πιο αδύναμους, να καταστεί συνειδητή επιλογή για τους πολλούς και εργαλείο αναπτυξιακής πολιτικής, προσφέροντας στους νέους μας εναλλακτικές, ουσιαστικές επιλογές και ποιοτικές θέσεις εργασίας.


Η διαβούλευση πραγματοποιείται στη σελίδα http://www.opengov.gr/ypepth/?p=5632 και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 08:00.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Στη Βουλή το νέο νομοσχέδιο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης - Το ΥΠΑΙΘ παρουσιάζει τις βασικές αλλαγές

    https://panelladikes24.blogspot.com/2020/12/blog-post_9.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή