Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Αποκαταστάθηκε η λειτουργία της πλατφόρμας Webex για την τηλεκπαίδευση στα σχολεία - Τι αναφέρει η εταιρία Cisco

Με το «καλημέρα» άρχισαν τα προβλήματα στην τηλεκπαίδευση. To πρωί, κατά τη δεύτερη σχολική ώρα «έπεσε» η πλατφόρμα Webex, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Στην αποκατάσταση της λειτουργίας Webex προχώρησε από νωρίς το απόγευμα η Cisco.

Όπως λέει στο protothema.gr ο Νίκος Λαμπρογεώργος, στέλεχος της εταιρίας στην Ελλάδα «η Cisco έχει αποκαταστήσει τη λειτουργία της υπηρεσίας Webex που επηρέασε σήμερα για μικρό χρονικό διάστημα έναν περιορισμένο αριθμό χρηστών στην περιοχή EMEAR (Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική και Ρωσία»). Τονίζει επίσης ότι: «Συνεχίζουμε να εξελίσσουμε τα συστήματα και τις διαδικασίες μας για να μετριάσουμε την πιθανότητα παρόμοιων συμβάντων στο μέλλον. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστούμε τους χρήστες του Webex για την υπομονή τους κατά την επίλυση αυτού του ζητήματος».

Το πρόβλημα σημειώθηκε γύρω στις 09.40 καθώς «μπήκαν» στο σύστημα και χώρες όπως η Γαλλία και η Ισπανία ενώ επαναλήφθηκε αργότερα. Επικράτησε ένταση σε γονείς μαθητές και καθηγητές καθώς σήμερα ήταν η «πρεμιέρα» της τηλεκπαίδευσης για μαθητές γυμνασίου και λυκείου. Το πρόβλημα δεν αφορούσε μόνο τη χώρα αλλά όλη την Ευρώπη.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου