Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020

Ολοκληρώθηκαν οι αιτήσεις για τις Μετεγγραφές/Μετακινήσεις Φοιτητών 2020 - Αναμονή για τα αποτελέσματα
Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη. 

Ολοκληρώθηκαν σήμερα (20/11) οι Μετεγγραφές Φοιτητών 2020 μετά και τη διήμερη παράταση που δόθηκε από το ΥΠΑΙΘ

Για τις Μετεγγραφές Φοιτητών 2020 θα έχετε πλήρη ενημέρωση και στη σελίδα Μετεγγραφές Φοιτητών - Ενημέρωση.

Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για τις Μετεγγραφές/Μετακινήσεις Φοιτητών 2020 έχει ολοκληρωθεί ενώ η εφαρμογή https://transfer.it.minedu.gov.gr θα παραμείνει ενεργή για είσοδο στους υποψηφίους που έχουν υποβάλει οριστικοποιημένη αίτηση.

Πλέον, όλοι οι φοιτητές και οι οικογένειές τους που ενδιαφέρονται για μετεγγραφή/μετακίνηση αναμένουν τα αποτελέσματα των αιτήσεών τους.

Σημειώνεται ότι τα αποτελέσματα των ηλεκτρονικών αιτήσεων θα ανακοινωθούν σε σχετικά σύντομο χρόνο μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

To panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Για όλες τις λεπτομέρειες πρέπει να μελετήσετε την εγκύκλιο.


Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Μετεγγραφές Φοιτητών καθώς και στη σελίδα Μετεγγραφές Φοιτητών - Ενημέρωση.Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου