Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

Νέες οδηγίες ΓΕΕΘΑ για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Πανδημίας COVID-19 - Ποιες αφορούν τις Στρατιωτικές Σχολές - Από σήμερα (7/11) η ισχύς τους






















Το ΓΕΕΘΑ
ενημερώνει ότι στο πλαίσιο των επιπρόσθετων μέτρων που έχει λάβει η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του Κορωνοϊού (COVID-19) και κατόπιν συσκέψεως της Πολιτικής και της Στρατιωτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με τους αρμόδιους φορείς, έχει λάβει επιπλέον τα ακόλουθα μέτρα (σε συνέχεια των προηγούμενων που είχαν ανακοινωθεί στις 3/11 και μπορείτε να δείτε εδώ), τα οποία θα έχουν εφαρμογή από το Σάββατο 07 Νοεμβρίου 2020 έως τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020:

Όλη η ενημέρωση για τις Στρατιωτικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.

- Η έξοδος των μαθητών ΑΣΕΙ - ΑΣΣΥ, ΣΣΑΣ, ΣΑΝ θα εξετάζεται σε εβδομαδιαία βάση.

- Αναστέλλεται η λειτουργία των Σταδιοδρομικών Σχολείων, των Σχολείων ειδικότητας και των Σχολείων επιμόρφωσης, στα οποία δεν υφίσταται η δυνατότητα τηλεκπαίδευσης.

- Αναβάλλονται οι εισαγωγικές εξετάσεις της 19ης Εκπαιδευτικής Σειράς της Ανώτατης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022, οι οποίες είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στις 19 και 20 Νοεμβρίου 2020. Η ημερομηνία διεξαγωγής τους θα καθοριστεί με νεότερη διαταγή.

- Αναστέλλονται οι αποστολές Αντιπροσωπειών και η συμμετοχή σε Σχολεία από και προς το εξωτερικό και η χορήγηση Αδειών εξωτερικού. Η παρούσα συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων στις εν εξελίξει Διακρατικές και Διεθνείς Ασκήσεις και Δραστηριότητες συνεχίζεται, ενώ η μελλοντική θα εξετάζεται κατά περίπτωση.

- Οι ακόλουθες υπηρεσίες ΝΠΔΔ θα λειτουργούν, με το ελάχιστο απαιτούμενο προσωπικό, αναλόγως των λειτουργικών αναγκών τους:

ΕΑΑΣ - ΕΑΑΝ - ΕΑΑΑ - Πολεμικό Μουσείο και Παραρτήματα του - ΛΑΕΔ - ΑΟΟΑ - ΑΠΟΕΑ - ΤΑΑΘΠ - ΟΣΜΑΕΣ - ΕΘΑ - ΤΠΝ.

ΜΤΣ - ΜΤΝ - ΜΤΑ - ΤΕΘΑ - ΤΑΜΠΥ - ΕΛΟΑΣ - ΕΛΟΑΝ - ΕΛΟΑΑ.

- Θα πραγματοποιούνται οι απολύτως απαραίτητες πτήσεις και δρομολόγια των Μεταγωγικών Αεροσκαφών, καθώς επίσης δεν θα εξέρχονται στους καταπλέοντες λιμένες τα πληρώματα των πλοίων του Πολεμικού Ναυτικού, στο πλαίσιο των αποστολών τους.

- Θα πραγματοποιούνται μόνο οι οδικές κινήσεις Διοικητικής Μέριμνας που καλύπτουν ανελαστικές υπηρεσιακές ανάγκες (από και προς τα Στρατιωτικά Εργοστάσια, διακινήσεις υλικών και εφοδίων κ.λ.π.).

- Με μέριμνα των Γενικών Επιτελείων των Κλάδων αναστέλλεται η λειτουργία των υπηρεσιών (π.χ. Γραφείο Ενημέρωσης Κοινού, Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού, Δ/νση Ιστορίας Στρατού κ.λπ.) στις οποίες υπάρχει άμεση επαφή ή επικοινωνία µε το κοινό, ενώ παράλληλα µέσω διαδικτύου μπορούν να ικανοποιηθούν σε μεγάλο βαθμό τα αιτήματα ή να παρασχεθούν πληροφορίες.

- Με μέριμνα των Γενικών Επιτελείων να υπάρχουν σε όλες τις Μονάδες και Στρατιωτικές Υπηρεσίες μέσα πρόληψης μετάδοσης της Πανδημίας (Μάσκες, γάντια, αντισηπτικό υγρό) σε επάρκεια.

- Για την είσοδο στην επικράτεια υπηκόων άλλων Κρατών θα εφαρμόζονται τα μέτρα που έχει αποφασίσει η Κυβέρνηση.

Τέλος επισημαίνεται ότι αποτελεί ατομική ευθύνη η σχολαστική τήρηση των μέτρων προστασίας από την πανδημία, δίνοντας έμφαση στην τήρηση της ατομικής υγιεινής, στη χρήση μάσκας και στους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης.


Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Στρατιωτικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


79 σχόλια:

  1. Γιατί στη σχολή λιμενοφυκάκων όποιος είναι άρρωστος ή θετικός πάει στο σπίτι του να αναρρώσει και στις στρατιωτικές οι ασθενείς μαθητές που βρίσκονται και καλά σε απομόνωση χρησιμοποιούν τις ίδιες τουαλέτες και γενικά περιφέρονται?
    Έχω την εξής απορία.
    Το κονσεπτ είναι να κολλήσουν όλοι οι μαθητές τον ιό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κλείσιμο όλων τον σχολών όσοι είναι υγιής ακόμη μήπως και γλιτώσουν τί περιμένουν να αρρωστήσουν όλοι τα παιδιά πού είναι άρρωστα να πάνε σπίτι η νοσοκομείο τί περιμένουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω αυτή τη στιγμή πως διασφαλίζεται η διασπορά του ιού μέσα στις στρατιωτικές σχολές. Αναρωτιέμαι αφού οι μαθητές, δεν είναι ακόμα στρατιωτικοί, σύλλογος γονέων στρατιωτικών σχολών μπορεί να υπάρξει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα τα παιδιά είναι εκτεθειμένα. Δεν υπάρχει τρόπος να είναι ασφαλείς εκτός από το να εκκενώσουν τις σχολές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα. Πλέον είναι ενας κύκλος και για οσο βρίσκονται εκει μεσα θετικοί και αρνητικοί μαζι,ειναι βέβαιο πως ολοι θα τον περάσουν. Πρέπει να εκκενωθουν οι σχολές.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ κι εγώ.

      Διαγραφή
  5. Σταματηστε να κινδυνολογειτε.......Οι υπευθηνοι των σχολων ενδιαφερονται το ιδιο με εσας για την υγεια των σπουδαστων......Αν τα παιδια βγουν εξω χαθηκαν ...μεσα στη σολες ειναι πιο ασφαλης.....Αυτο ειναι βεβαιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μας λένε να μην κινδυνολογούμε. Προφανώς όταν έχεις το παιδί σου μέσα στο στόμα του λύκου το πονάς, διαφορετικά την αγωνία του γονιού τη βαφτίζουμε σήμερα κινδυνολογία.
    Ο ένας μετά τον άλλο αρρωσταίνουν. Για να μη βγάζουν τους υγιείς (;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν νομίζω ότι έχουν κάποια ιδέα ή σχέδιο αντιμετώπισης της κατάστασης. Εφαρμόζουν εν αγνοία τους την προσέγγιση της "ανοσίας της αγέλης", χωρίς κάποια οργάνωση. Μια λεξη: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν μας λένε την Αλήθεια. Τα παιδιά υποφέρουν και κάποιοι αδιαφορούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι σχολές ακολουθούν τα πρωτόκολλα του Εοδυ όταν υπαρχει μια εστία δεν μπορούν να μεταφερθούν εκτός σχολής και τα υγιείς παιδιά που λέτε δεν είναι σίγουρο ότι είναι υπάρχει ο χρόνος επώασης της νόσου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μέχρι να κολλήσουν όλοι. Αφού υπάρχει εστία πως θα σταματήσει η νόσος; θα τους πάρει η μπάλα όλους. Ελπίζω να μην κλάψουν μανούλες. Κάντε κάτι πριν είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα παιδιά μας δεν έχουν επιλογή να μην κολλήσουν. Σε κάποιο σχόλιο διάβασα ότι ακολουθείται πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ. Έχω μάθει ότι η σχολή λιμενοφυκάκων τους έβγαλε έξω.Αν ισχύει τι έχετε να πείτε για αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα υπάρξουν περιπτώσεις που κάποια παιδιά θα αρρωστήσουν βαριά. Ποιος θα λογοδοτησει για αυτό ποιος θα αναλάβει την ευθύνη. Κάποια μανούλα θα κλάψει τι θα έχουν να της πουν; είναι όλοι τους ανεγκέφαλοι,ανεύθυνοι και θυσιάζουν τα παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη? ???
      Μα αυτός που αποφασίζει.

      Διαγραφή
  13. Κραυγή σωτηρίας για τα παιδιά των στρατιωτικών σχολών που είναι στο έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το θεμα ειναι πως οσοι ειναι γεροι καθονται μεσα χωρις να κανουν τιποτα ουτε καν μαθηματα ενω αν ηταν στα σπιτια τους θα μπορουσαν να κανουν τηλεκπαιδευση τουλαχιστον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΣΜΥ είναι γεμάτη από κρούσματα. Όμως είναι όλα τα παιδιά μαζί.Τι θα γίνει με τα παιδιά που δεν έχουν κολλήσει ως τώρα? Περιμένετε να κολλήσουν όλα? Κι αν κάποιος οργανισμός αντιδράσει άσχημα? Πως θα το δικαιολογησουν αυτό στους γονείς που θα καταθέσουν μήνυση? Γιατί είναι σίγουρο ότι αυτό θα κάνουμε Ίσως και όλοι οι γονείς μαζί. Και τότε να δούμε τι θα γίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πρέπει νά κλείσουν οι σχολές όλοι οι γονείς τηλέφωνο στους διοικητές στην ΣΜΥ όντως γίνεται χαμός θά κολλήσουν και αυτοί πού δεν κολλησσανε μέχρι τώρα τό ίδιο γίνεται και στις άλλες σχολές κλείστε τις σχολές χτες εάν κάποιο παιδί αρρώστησει βαριά αλίμονο τούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έχουν μεταφερθεί με ασθενοφόρο παιδιά στο νοσοκομείο και αντί να ενημερώσει η σχολή τους γονείς για το περιστατικό παίρνουν τηλέφωνο τα ίδια τα παιδιά στους γονείς. Μιλάμε για υπευθυνότητα. Είναι σε καλά χέρια τα παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εφόσον η έξοδος τους εξετάζεται σε εβδομαδιαία βαση ελπίζουμε πως θα κάνουν αυτο που πρέπει για το καλό των παιδιών μας και θα κλείσουν τις σχολές. Η κατάσταση είναι σοβαρή και δεν ηταν πρέπον να κρατήσουν τα παιδιά μεσα απ την πρώτη στιγμή που άρχισαν να αυξάνονται Ραγδαία τα κρούσματα. Τουλάχιστον ,έστω και τωρα,ας κάνουν το σωστό για την υγεία όλων των σπουδαστών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ποιος σας ειπε οτι το σωστο ειναι να φυγουν τα παιδια απο τις σχολες???

      Διαγραφή
    2. Απ την στιγμή που ο ιος έχει εξαπλωθεί σίγουρα το σωστό δεν ειναι να μείνουν μεσα σε έναν χώρο που οσα μέτρα κι αν παρθούν ή όσο μεγαλος κι αν είναι δνε παύει να εξαπλώνεται. Εαν ήταν πράγματι σωστό να μείνουν εκει μεσα. Τοτε δεν θα έφταναν οι σχολές σε σημείο να έχουν τοσα κρούσματα. Ειναι δυνατόν να θεωρηθεί αυτο το μέρος κατάλληλο πλέον για τα παιδιά μας?Η υγεία προέχει !!!

      Διαγραφή
  20. Γιατί δεν γίνονται τεστ σε όλα τα παιδιά που ειναι σε απομόνωση να ξεκαθαρίσει η όλη κατάσταση. Γιατί περιμένουν να έχουν συμπτώμα;που την στιγμή που όλοι βρίσκονται σε ένα θάλαμο (αφού θεωρούνται ύποπτα όλοι πλέον)κλεισμένοι είναι λογικό όλοι σε κάποια φάση να αναπτύξουν συμπτώμα και αυτό γιατί σίγουρα μέσα σε αυτούς θα υπάρχει καποιός θετικός και θα γίνει έτσι η διασπορά του ιού τι γίνεται;όλοι εμείς οι γονείς ανησυχουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σε 21 ημερες αν παραμεινουν μεσα στις σχολες δεν θα υπαρχει προβλημα.........Αν φυγουν για τα σπιτια τους ειναι σαν να βγαζεις χιλιες βομβες μεσα στην πολη .θα κολλησουν γονεις θα κολησουν αδελφια και παει λεγοντας....Υπομονη και εχει ο Θεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μακάρι να ηταν μόνο τόσες οι μέρες. Το θεμα ειναι πως εαν συνεχιστεί αυτη η κατάσταση κανείς δεν θα γλιτώσει απ τι να κολλήσει..και έτσι θα κολλαει καθημερινά και κάποιος με αποτέλεσμα όπως είναι λογικό να πάρει καιρό μέχρι να τον περάσουν όλοι. Μακάρι τα κρούσματα να έμεναν τοσα και απλά να αναρρωναν .Μα δυστυχώς όπως ηδη γίνεται, θα εξαπλωθεί κι αλλο..κι αλλο και δνε θα έχει τελειωμό έως ότου ξανα λέω να τον περάσουν όλοι. Υπομονή σε όλους όπως κι αν έχει. Κατ' εμέ μόνο καταστροφικό είναι η παραμονή τους εκει κάτω υπο αυτές τις συνθήκες. Καλή δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ελπίζω τώρα που έχει αναλάβει το όλο ζήτημα η ΕΟΔΥ και το ΓΕΕΘΑ και έχει γίνει ζήτημα να υπάρξει μια πρόοδος προς το καλύτερο για όλα τα παιδιά μας.Να υπάρξει μια καλύτερη αντιμετώπιση και όλο αυτό να έχει όφελος και μόνο στα παιδιά μας.Εμείς σαν γονείς θα παρακολουθούμε την όλη πορεία και πάλι εδώ είμαστε. Είμαστε πάντα δίπλα στα παιδιά μας και το ξέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πληροφορήθηκα πως λόγο του ότι η ΣΜΥ έχει πολλα κρούσματα ,θα κρατήσουν όλες τις λοιπές σχολές μέσα,μεχρι τουλάχιστον τα πράγματα να γίνουν καλύτερα . Πόσο αστείο ακούγεται αυτο??θα δείξουν σταση συμπόνιας ? Θα δείξουν οτι ή όλοι μαζι ή κανείς? ΞΑΦΝΙΚΆ σε ότι αφορά την υγεία των παιδιών και αυτό το άθλιο κλιμα που επικρατεί αποφασίζουν να λειτουργήσουν αδελφικα και υποστηρικτικά?? Που ειναι η υποστήριξη και η αδελφικοτητα στα τεταμενα καψονια? Που ειναι η κατανόηση στο οτι βρίσκονται κλεισμένοι σε εναν χώρο χωρίς καμία ελευθερία εν καιρώ Καραντίνας???? ΝΤΡΟΠΉ Και ΑΊΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τίποτα δεν ειναι σίγουρο. Το μονο σίγουρο θα έλεγα ειναι πως αυτο θα οδηγήσει σε καταστροφή. Τίποτα δεν θα καλυτερέψει εφοσον ειναι όλοι μαζι εκειν με τον ιο στα πόδια τους να τριγυρνάει. Απορώ εαν όντως ισχύει κάτι τέτοιο με τι σκεπτικό λειτουργούν. Τι πιστεύετε για την έξοδο των παιδιών?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εγώ 11.25 μου το είπαν, αλλα δνε θελω κανέναν να παρω στον λαιμό μου. Μη το δέσετε κόμπο! Εαν το άκουσε κάποιος αλλος ας μας το επιβεβαιώσει καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλαν για εξοδο δεν το συζητω... μας το εχουν κανει ξεκαθαρο αποκλειετε... για να φανταστειτε μας βαζουν και το Χριστουγεννα ηρθαν παλι απο τα μεγαφωνα��

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μπράβο στο ΓΕΕΘΑ που παίρνει τέτοιες αποφάσεις!! Οχι δνε ακούστηκε απο μεγάφωνα ,το ανακοίνωσε κάποιος ανώτερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ειναι άδικο για την ΣΣΕ να μείνουν μεσα κι αλλο. Οταν οι αλλες σχολές αυτα τα 2 σκ ηταν στις οικογένειες τους τα παιδιά της Ευελπίδων ηταν μεσα σε καραντίνα. Τηρησαν τα σωστά μετρα παρολα αυτα και τα κρούσματα έπεσαν κατα πολύ. Και τωρα μετα απο 2 χαμενα σκ και προσπάθεια για την αποφυγή νέων κρουσμάτων μένουν μεσα. Ειναι αδικία για το ΓΕΕΘΑ να βγουν οι υπόλοιπες σχολές και η ΣΜΥ να μείνει μεσα. Μα την ΣΣΕ δνε την σκέφτηκαν που έμεινε μεσα ενω η ΣΜΥ και οι υπόλοιπες σχολές ηταν εξω. Τι να πω!!εχουν κάθε δίκιο να παραπονιούνται όλοι εκει μεσα. Αλλα Ποιος μας ακούει όλους εμας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Και η ΣΜΥ μέσα ήταν από 26 Οκτωβρίου δεν ξέρω για τις σχολές αεροπορίας και ναυτικού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Περνάνε μεγάλη πίεση στην σσε και σμυ. Πρέπει να αποδεσμευσουν τα παιδιά. Τουλάχιστον ας τους ενημερώσουν ποτέ υπάρχει ελπίδα να βγουν για να ανέβει λίγο η ψυχολογία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας ενημερωνουν οι αρχαιοτεροι... το 21 στην καλυτερη χαχα

      Διαγραφή
  32. Θα ήθελα να μάθω αν όλα αυτά που γράφονται και λέγονται είναι άγνωστα προς τους υπεύθυνους ή αδιάφορα; Ας μου απάντηση τίμια και αντρίκια ένας από αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μα μας δίνουν ελπίδες τσάμπα. Ας μας ενημερωσουν πια οι σχολές για το τι θα γίνει. Ειναι δυνατόν να ζούμε στην άγνοια και στην αγωνία και να ελπίζουν καθημερινά τα παιδιά πως θα βγουν και εν τέλη να απογοητεύονται? Τοσο δύσκολο είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ακριβώς άς απαντήσει κάποιος υπεύθυνος επιτέλους για το τι γίνεται μέσα στις στρατιωτικές σχολές. Είμαστε γονείς και βρισκόμαστε μακριά τι γίνεται;είναι αλήθεια όσα λέγονται πια η πραγματική εικόνα της καταστασης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Έχουν μεγάλη αίσθηση του χιούμορ οι αρχαιότερο, αφού είναι έτσι όπως τα λένε και αυτοί το 21 θα βγουν χα χα χα ευθημησαμε και σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοι ομως καλοπερνουν... παραγγελουν φαγητα χρησιμοποιουν κινητο οπου θελουν... αρχοντες

      Διαγραφή
  36. Θα δοθούν άδειες Χριστουγέννων λέτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τι γίνεται; Θα υπάρξει καμία αντίδραση; Πότε εκτιμάτε να βγουν οι σπουδαστές; Μετά τις 4/12 ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι τοτεε.Ειναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για τα παιδιά μέσα

      Διαγραφή
  38. Η καραντίνα της σχολής σύμφωνα με τα λεγόμενα τελείωνει 23 του μήνα παρακάτω τι γίνεται;τι θα αποφασίσουν κανένας δεν μπορεί να ξέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ποιας σχολής τελειώνει στις 23? Και πέρα απ αυτό..μας έχουν ενημερώσει ποτέ για το τι θα ακολουθήσει για να το κάνουν τωρα?..Ούτε ίδιοι δεν πρέπει να ξέρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Το θεμα ειναι πως στην ΣΣΕ απ οσο ξερω τα πράγματα είναι πολυ καλύτερα απ οσο την ΣΜΥ ας πούμε Όσο αφορά τα κρούσματα. Τι λέτε να γίνει με την ΣΣΕ?Ακ και εφόσον είπαν ότι παίρνει η μπαλα ολες τις σχολές, το κοβω κομματάκι δύσκολο να βγουν..αλλα εαν τα κρούσματα μειωθούν κι αλλο? Στην άγνοια ξανα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Συμφωνώ μαζί σου μέχρι τώρα δεν είχαμε ούτε μια επίσημη ανακοίνωση ότι μαθαίνουμε το μαθαίνουμε από τα παιδιά μας και από τους υπόλοιπους γονείς .Αναφέρομαι στη ΣΜΥ. Αυτό τουλάχιστον είπαν στα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Στη ΣΣΑΣ όχι παρα πολλά κρούσματα από όσο ξέρω ..Τι λέτε να γίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Δυστυχώς κανένας δεν μπορεί να ξέρει. Μακάρι τα πράγματα να πάνε καλύτερα για όλες τις σχολές και να βγουν τα παιδιά έξω για λίγο να αλλάξουν παραστάσεις. Να αλλάξει η διάθεση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 1698 κρούσματα..πέφτουν σιγά σιγά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Είναι Σαββατοκύριακο με λιγότερα τέστ μακάρι να πέσουν καί αύριο να είναι λιγότερα καλή ανάρρωση σε όλα τα παιδιά των στρατιωτικών σχολων ένας από αυτούς είναι και ο γιος μου καί καλή ανάρρωση σέ όλων τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή ανάρρωση και καλή δύναμη στον γιο σου, στον γιο μου και σ όλα τα παιδιά μας που ταλαιπωρουνται μέσα στις σχολές.

      Διαγραφή
  46. Μόνο αυτό μπορούμε να κάνουμε να προσευχομαστε όλα τα παιδιά μας εκεί να είναι καλά.δύναμη και κουράγιο σε όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Όταν βγουν θα μπορούν να μετακινηθούν προς το τόπο μόνιμης κατοικίας τους;(άλλο νόμο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ξέρουμε πότε θα βγουν από την σχολή ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ στα Τρίκαλα Ή ποτέ τελειώνει η καραντίνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά τα σημερινά τεστ ποτέ δεν θα βγουν νομίζω. Μόνο 50 άτομα έξω σε υπηρεσίες. Πολλοί θετικοι πάλι και όλοι οι υπόλοιποι σε καραντίνα...

      Διαγραφή
  49. Οι αλλες σχολές όμως Γιατί να είναι μέσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Τα τεστ που έγιναν σήμερα ήταν σε όλα τα παιδιά ή στα παιδιά που τελειωνενε η καραντίνα τους και έπρεπε να ελέγξουν ποιοι είναι οι θετικοι και ποιοι οι αρνητικοί γνωρίζει κάποιος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έγιναν σε όλα τα παιδιά και βρέθηκαν πολλοί καινούργιοι θετικοι πάλι δυστυχώς

      Διαγραφή
  51. Πόσα άτομα βρέθηκαν θετικοι ξερετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ξέρει κανείς ποτε θα γίνει η ορκωμοσία της ΣΣΕ? Πιστεύετε πως θα αλλάξουν οι ημερομηνίες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Η καραντίνα στις στρατιωτικες σχολες πότε θα τελειώσει γνωρίζει κανείς να μας ενημερώσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΚΑΨΩΝΙΑ, ΛΙΓΟ ΦΑΓΗΤΟ , ΒΡΙΣΙΕΣ , ΚΟΥΡΑΣΗ. ΙΟΣ , ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΩ , ΦΟΒΟΣ, ΑΠΕΙΛΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΛΑ ! ΠΟΣΟ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΣΤΕΡΑ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΣΜΥ ΜΕ ΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΒΙΟ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΡΙΤΟΕΤΕΙΣ! ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΛΙΓΟ ΟΧΙ ΠΟΛΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Τόσο μα τόσο ζώα είναι αυτοί οι τριτοετεις στην ΣΜΥ να ξέρουν ότι θα τούς περιμένουμε απ έξω να δούμε πόσο φίδια πιάνει ο σάκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Μηπως θα μπορουσατε εσεις οι γονεις να σταματησετε αυτον τον ατυπο πολεμο που εχετε ανοιξει μεταξυ πρωτοετων και δευτεροετων????Ελεος μιλατε λες και οι τριτοετεις δεν εχουν νοσησει ολοι τα ιδια περνανε και θα περασουν σταματηστε... μονο κακο κανετε στα παιδια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Σίγουρα περνάνε από τον ιό το ίδιο αλλά οι τριτοετεις δεν πρέπει να φέρονται έτσι να βγάζουν τα ψυχολογικά τούς θα πρέπει να είναι άνθρωποι καί νά τό καταλαβαίνουν ότι δεν ήθελαν να τούς κάνουν να μην το κάνουν καί δεν είναι όλα τά παιδιά ψυχακιδες καί ζώα μόνο τά ζώα θα πληρώσουν να τό βάλουν καλά στο κεφάλι τούς γιατί τα κόμπλεξ που έχουν θα γίνουν χειρότερα δεν πρόκειται να ησυχάσουν μόλις περάσουν την πύλη θα το μετανιώσουν πίκρα με όποιο κόστος ξεκίνησαν αυτοί θα το τελειώσουμε εμείς θεωρητικά θέλουν να λέγονται μορφωμένα παιδιά η συμπεριφορά τούς δεν δείχνει αυτό είναι μαμελουκοι με κομπλεξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Κουραγιο σε όλους τα περασαμε και εμείς με το γιο μας στη ΣΜΥ δεν θα έπρεπε να ειναι έτσι η σχολή ενοειτε ότι πλεον αναβαθμίστηκε. Άλλο ρε παιδιά η σκληρή εκπαίδευση για καλή φυσική κατάσταση και αλλο το στραπατσαρισμα της προσωπικότητας των νεων παιδιων που ήρθαν να σπουδασουν.Αυτά τα ζησαμε στο στρατό εμεις που υπηρετησαμε το 1987

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Θα πληρώσουν όχι για την εκπαίδευση για φυσική κατάσταση αλλά για τα άλλα να το ξέρουν θα ακούνε Τρίκαλα και θα τρέχουν όλα έχουν τα όρια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ξέρει κανείς ή έχει ακούσει για την άδεια Χριστουγέννων των μαθητών των στρατιωτικών σχολών?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Τα παιδιά από αεροπορία θα βγουν τελικά τα Χριστούγεννα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Από 16 Δεκεμβρίου μέχρι 10 Ιανουαρίου άδεια όλα τα παιδιά των στρατιωτικων σχολών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Αυτό είναι σίγουρο;ισχύει για όλες τις στρατιωτικές σχολές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Για τους Κυπρίους σπουδαστές στρατιωτικών σχολων τι γίνεται τι ισχυει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Στην ΣΜΥ 14 βράδυ βγαίνουν οι Κύπριοι σπουδαστές

    ΑπάντησηΔιαγραφή