Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Μεγάλη αγωνία για τα αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των Αθλητών με διακρίσεις έτους 2020 - Ελεύθερος σχολιασμός

































Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη. 

Μεγάλη αγωνία για τους υποψήφιους που ενδιαφέρονται να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με την ειδική κατηγορία των διακριθέντων αθλητών καθώς ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα έτους 2020.

Συνεχής ενημέρωση για τους υποψήφιους αθλητές με διακρίσεις έτους 2020 που επιθυμούν να εισαχθούν στα Πανεπιστήμια και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 - Ενημέρωση.

Βέβαια, κάθε χρόνο τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης κατηγορίας βγαίνουν τελευταία και μάλιστα όταν τα μαθήματα στα ΑΕΙ έχουν ξεκινήσει αρκετές εβδομάδες.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από το ΥΠΑΙΘ για την ημερομηνία δημοσίευσης των αποτελεσμάτων.

Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη σχετικά με τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των αθλητών με διακρίσεις και τις ΒΑΣΕΙΣ 2020 καθώς και στη συνέχεια τις διαδικασίες εγγραφής στις σχολές/τμήματα.

Δείτε επίσης: 




Πατήστε εδώ για να έχετε ενημέρωση αποκλειστικά για την ειδική κατηγορία των αθλητών.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


59 σχόλια:

  1. Ειναι ντροπη αυτο που γινεται καθε χρονο.
    Προκειται για τους πρωταθλητες μας.Επρεπε ολοι οσοι με τη μοριοδοτηση πιανουν τη βαση σε καθε σχολη να εισαγονται χωρις αυτη την ξενδιαντροπη διαδικασια.Ολοι !!Αλλοστε στις περισσπτερες σχολες οι θεσεις μενουν κενες.Ημαρτον πραγματικα.Ειναι τα παιδια που αποτελουν ισως το μονο θετικο προτυπο για τους νεους μας!,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τσαμπα κάθεστε και γράφετε ..δεν καταλαβαίνουν από αυτά διότι δεν έχουν τη παραμικρή ιδέα από αθλητισμό ..

      Διαγραφή
  2. Εγω πήρα στη μηχανογράφηση και μου είπαν ότι ακόμη συνεδριάζει η επιτροπή και ή σημερα αργότερα ή αυριο σιγουρα θα βγουν-εγκυρη πηγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν συνεδριάζει η επιτροπή εξετάσεων (αν αυτό εννούν) ακόμα, άστα βράστα!!!!θα βγάλει πρακτικό, θα σταλεί για απόφαση η οποία θα πρέπει να υπογραφεί από τους αρμοδίους και τότε να σταλεί για μηχανογράφηση. Άρα πάμε τέλος εβδομάδας. Εκτός αν υπάρχει επιτροπή που εξετάζει αν περάστηκαν σωστά (απίθανο!)

      Διαγραφή
  3. ευχαριστουμε πολυ το panelladikes24 για την ενημερωση που μας προσφέρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τη πέμπτη τη κάνατε παρασκευή τη παρασκευή δευτέρα και τη δευτέρα τρίτη
    Είναι πραγματικά θλιβερό και τόσο ψυχοφθόρο όλο αυτό τόσο για εμάς όσο και για τις οικογένειές μας
    Όλοι μας αγχωνόμαστε και είναι λογικό αλλά εσείς δεν προσπαθείτε να καταλαγιάσετε τον πόνο μας παρά μόνο να τον ενισχύσετε
    Είστε απαράδεκτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι σχέση έχει η συνεδρίαση ή τα έχουν να τα δημοσιεύσουν ή οχι δεν καταλαβαίνω .......... τωρα τα υπόλοιπα για τους αθλητές ας τα αφήσουμε, κόπος, χρόνος θυσίες (όλων των ειδών) μόνο εμείς ξέρουμε και μας βγάζουν την ψυχή για να μας πουν 2 αποτελέσματα..................... Ελλάδα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η συγκεκριμένη διαδικασία λειτουργεί στον αυτόματο. Ανεπάρκεια οργάνωσης σε επίπεδο διοίκησης. Τί χρονοδιάγραμμα ακολουθούν. Το ελάχιστο που οφείλει να κάνει η υπουργός είναι να ζητήσει παραιτήσεις προϊσταμε΄νων και διευθυντών του συγκεκριμένου τμηματος και σίγουρα να προβεί σε ανακατανομή προσωπικού. Ειδάλλως υπάρχει και η πολιτική ευθύνη ας βγει και ας ζητήσει συγνώμη που δεν κατάφερε να οργανώσει σωστά τη διαδικασία.Οι αβλεψίες αφορούν εξάμηνα που χάνονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. να σας ρωτησω κατι αν γνωριζετε.......δηλαδη αν ενας αθλητής δεν εισαχθει στην σχολη που θα ηθελε και θελει τωρα να κανει μεταγραφη .....χανε και την μεταγραφή που είναι μεχρι αυριο?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από ότι φαίνεται ναι..ρε δεν τους νοιάζει τι δεν καταλαβαίνετε

      Διαγραφή
    2. Οι αθλητές δε δικαιούνται μεταγραφή με τη συγκεκριμένη διαδικασία που λήγει. Μόνο με κατ' εξαίρεση, που βγαίνει μετα!

      Διαγραφή
    3. Μπορείς να ολοκληρώσεις τη διαδικασία της μετεγγραφής σου στην σχολή που ήδη πέρασες και αν περάσεις σαν αθλητής εκεί που θέλεις, επιλέγεις αυτή. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Απλώς από την σχολή που θα μπεις σαν αθλητής δε δικαιούσαι καμία μεταγραφή

      Διαγραφή
  8. ....ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ!! ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχουν καθυστερήσει την έκδοση αποτελεσμάτων όσο ποτέ. Οι πληροφορίες που δίνουν δείχνουν άγνοια, διαψεύδονται καθημερινά και εκτίθεται η αξιοπιστία του υπουργείου. Τί πιο απλό από το να βγάλουν, έστω ανεπίσημα, ένα χρονοδιάγραμμα και να δημοσιευτεί, ώστε να μην δέχονται πίεση (σίγουρα πλέον όποιος τους παίρνει τηλέφωνο μια ένταση την έχει). Μα ούτε τα πιο απλά δεν μπορούν να οργανώσει το υπουργείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. με συνδεσαν με το γραφειο μηχανογραφησης και απλα δεν το σηκωνουν :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ποιο τηλέφωνο καλεσες για να σε συνδέσουν με μηχανογράφηση?

      Διαγραφή
  11. 2103442064 το τηλεφωνο της μηχανογραφησης στο οποιο δεν απαντανε καν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σχολιαζω ελευθερα
    Το master chef ωχρια μπροστα τουε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. παιδια σηκωνουν το τηλεφωνο απο την μηχανογραφηση και το κλεινουν... αν εχετε τον θεο σας... παραπονα τωρα και πολλες αναφορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σε πρωινή τηλεφωνική επικοινωνία, η υπάλληλος απάντησε γενικώς και αορίστως "σήμερα" και στη δικαιολογημένη αγανάκτηση και διαμαρτυρία μου για το δούλεμα, μου δήλωσε ότι θα πρέπει να είμαστε κι ευχαριστημένοι που τα βγάζουν αυτή την περίοδο...Σε μεσημεριανή τηλεφωνική επικοινωνία με έτερο υπάλληλο μου είπε ότι συνεδριαζει η επιτροπή...και ότι κι αυτός θέλει να τελειώνει για να πάει σπίτι του! Του πρότεινα να του στείλω αντιιδρωτικες πετσέτες... Ατομα που στον ιδιωτικό τομέα θα είχαν απολυθεί από την πρώτη ημέρα λόγω ανικανότητας! Ντρέπομαι και λυπάμαι για τα χάλια τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μιλησα μολις τωρα και μου ειπαν οτι θα βγουν σημερα μεχρι το απογευμα!Πηρα στο πρωτο τηλ της εγκυκλιου!!!Υπομονη σε ολους μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Από τη στιγμή που αυξήθηκε η πίεση θα τα βγάλουν σήμερα. Δε θα πάρουν το ρίσκο ένα ζήτημα υπηρεσιακής καθυστέρησης έκδοσης των αποτελεσμάτων να μεταβληθεί σε περίπτωση που το θέμα το πάρει ειδησεογραφικό σαίτ γενικού ενδιαφέροντος να μεταβληθεί σε θέμα πολιτικής ανικανότητας διαχείρισης της υπουργού. Οπότε σήμερα λογικά θα βγουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μίλησα με την μηχανογράφηση και μου είπαν ότι τα αποτελέσματα είναι έτοιμα έχουν φύγει και είναι στο γραφείο της Κεραμεως για να τα υπογράψει .Το τηλέφωνο του γραφείου της υπουργού είναι 2103443505,μπορούμε να πιέσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. θα βγουν σημερα τελικα ή το ξεχναμε για σημερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τα αποτελέσματα έχουν βγει,απλά δεν εχουν ανακοινωθεί επίσημα...καλη επιτυχία σ'όλα τα παιδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρετε τι ώρα θα βγουν όμως;

      Διαγραφή
    2. Δλδ καποιοι απο εδω μεσα εχουν μαθει?
      Ας μας δωσουν κι εμας κανενα στοιχειο

      Διαγραφή
  20. εγω πηρα παντως στο γραφειο ανθρωπινου δυναιμου και εκανα παραπονα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Είναι τραγικά απαραδεκτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τώρα μίλησα με Γενική Διευθύντρια κα. Μαρούγκα και μου είπε ότι έφυγαν για υπογραφές στην Υπουργό και ευελπιστεί να αναρτηθούν εντός της ημέρας. Ήταν η μόνη που μπόρεσα και συνεννοήθηκα. Περιμένουμε. Καλή επιτυχία σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ενα κουμπί ρε κεραμεως πάτα το να τελειώσει η αγωνία όλων άιντε κάτι να δουλέψει σωστά σε αυτό το κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μίλησα με το υπουργείο, δεν ξέρουν καν εάν έχει πάει ο φάκελος, θα μεταφέρουν την αγανάκτηση μου....και το θέμα θα λυθεί σύντομα, χωρίς ν' αναφέρουν πότε! Σε ερώτηση μου τι θα γίνει με τις προθεσμίες π.χ για επιλογή συγγραμμάτων, η υπάλληλος δε γνώριζε τίποτα για τις προθεσμίες... αυτοί αποφασίζουν οι άσχετοι που δεν ξέρουν τι γίνεται στο ίδιο τους το υπουργείο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πρέπει να πιέσουμε στο γραφείο της υπουργού για να τα υπογραψει σημερα...Το τηλέφωνο είναι 2103443505.Εγω ηδη πηρα και μιλησα.Να το κάνουμε όλοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλά γνωριζουν ότι ο Εύδοξος για να παραγγείλουμε συγγράμματα κλείνει 22 Νοέμβρη;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ποια συγγραματα; η προθεσμια για δήλωση των συγγραμμάτων στον Ευδοξο λήγει την Κυριακή 22.. αν αφότου γραφτούμε μας δώσουν γρηγορα σχετικά τους ιδρυματικους λογαριασμους από την σχολη, μονο τοτε θα μπορούμε να τα δηλώσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. τι να πομυ παιδια στο γραφειο της υπουργου; (ρωταω για να εχουμε μια κοινη συνισταμενη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Να πάρουμε στο γραφείο της υπουργού και να πούμε να τα υπογράψει ΣΗΜΕΡΑ έτσι ώστε να ανακοινωθούν ΣΗΜΕΡΑ.Τα παιδιά έχουν φτάσει στα όρια τους...Τους αθλητές που μας αρέσει να τους χειροκροταμε και να φωτογραφίζοντας μαζί τους....Πόσο τους εχουν ταλαιπωρήσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Περνώ εδώ και ώρα και συνέχεια κατειλημμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μερικοί που λετε οτι βγηκαν πειτε και σε εμας που ειναι παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Που έχουν βγει βρε παιδιά ενημερώστε μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αποτελέσματα εισαγομένων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με την κατηγορία των αθλητών με διακρίσεις ακαδημαϊκού έτους 2020-2021

    https://panelladikes24.blogspot.com/2020/11/2020-2021_17.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τις βάσεις που μπορούμε να τις δούμε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τις βάσεις που μπορούμε να τις δούμε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τις βάσεις που μπορούμε να τις δούμε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Στη σελίδα των πανελλαδικών με τους κωδικούς του υποψηφίου, έχουν πράγματι αναρτηθεί. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά! Το παλικάρι μου ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή