Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Τι πρέπει να γνωρίζετε εν αναμονή δημοσίευσης των Συνολικών Πινάκων Εισαγομένων (Πλοιάρχων και Μηχανικών) στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) έτους 2019-2020

Αποτέλεσμα εικόνας για Συνολικών Πινάκων Εισαγομένων (Πλοιάρχων και Μηχανικών) στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) έτους 2019-2020Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Εν αναμονή δημοσίευσης των Συνολικών Πινάκων Εισαγομένων (Πλοιάρχων και Μηχανικών) στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) έτους 2019-2020, το panelladikes24 μέσω ερωτήσεων και απαντήσεων σας ενημερώνει για τα εξής:

Τι θα μάθουν οι επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων;

Από τους πίνακες με τους εισαγόμενους στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, οι επιτυχόντες στις ΑΕΝ μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα γνωρίζουν την Ακαδημία στην οποία θα φοιτούν.

ΠΡΟΣΟΧΗ - Απαγορεύεται η αντιγραφή και η αναδημοσίευση της συγκεκριμένης ανάρτησης του panelladikes24.

Τι περιμένουν οι υποψήφιοι της δεύτερης γενικής κατηγορίας;

Από τους πίνακες με τους εισαγόμενους στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, οι υποψήφιοι της δεύτερης γενικής κατηγορίας θα δουν αν κατάφεραν με τα μόριά τους (μετά τη μοριοδότηση του απολυτηρίου Λυκείου, των ξένων γλωσσών κτλ.) να πετύχουν την εισαγωγή τους σε κάποια ΑΕΝ.

Πότε θα είναι η περίοδος των εγγραφών για τους εισαγόμενους στις ΑΕΝ; Ποια δικαιολογητικά απαιτούνται;

Με την ανακοίνωση των πινάκων με τους εισαγόμενους σπουδαστές στις ΑΕΝ θα δημοσιευτεί ανακοίνωση που θα καθορίζει τις προθεσμίες και τα δικαιολογητικά για τις εγγραφές των επιτυχόντων σπουδαστών. Οι επιτυχόντες θα έχουν περιθώριο δέκα ημερών για να παρουσιαστούν στις ΑΕΝ επιτυχίας τους και πιθανότατα θα πρέπει να προσκομίσουν τέσσερις φωτογραφίες, αστυνομική ταυτότητα και απολυτήριο Λυκείου.


Θα υπάρξουν κενές θέσεις που θα καλυφθούν από επιλαχόντες;

Ναι, εφόσον κάποιοι από τους εισαγόμενους στις ΑΕΝ δεν εγγραφούν καλούνται από το Υπουργείο Ναυτιλίας επιλαχόντες υποψήφιοι για την πλήρωση των κενών θέσεων. Οι επιλαχόντες προκύπτουν από σχετικό πίνακα με τους υποψήφιους της δεύτερης γενικής κατηγορίας που δεν εισήχθησαν στην πρώτη κατανομή. Ο πίνακας αυτός δημοσιεύεται την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των εισαγομένων στις ΑΕΝ.

Οι σπουδαστές των ΑΕΝ δικαιούνται μετεγγραφή;

Ναι, σε ξεχωριστή διαδικασία από τις υπόλοιπες σχολές. Οι επιτυχόντες στις ΑΕΝ έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν αίτηση για μετεγγραφή εντός 10 ημερών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Οι μετεγγραφές σπουδαστών των ΑΕΝ γίνονται σύμφωνα με το άρθρο 27 του Κανονισμού Σπουδών Πλοιάρχων και Μηχανικών ΑΕΝ (ΦΕΚ Β΄ 2028/2019)

Πατήστε εδώ για να δείτε σχετική ανάρτηση του panelladikes24 με αναλυτικές πληροφορίες για τις μετεγγραφές σπουδαστών των ΑΕΝ.

Στους σπουδαστές των ΑΕΝ χορηγείται στεγαστικό επίδομα;

Πατήστε εδώ για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία και τα δικαιολογητικά για την πληρωμή του στεγαστικού επιδόματος των σπουδαστών των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής.

Πέρσι, υπήρξε απόφαση για αύξηση εισακτέων. Θα γίνει κάτι αντίστοιχο και φέτος;

Δύναται να αποφασίζεται αύξηση του αριθμού των σπουδαστών/σπουδαστριών που θα εισαχθούν στις ΑΕΝ Πλοιάρχων και Μηχανικών. Στην περίπτωση αυτή, οι σπουδαστές/-στριες θα επιλέγονται από υποψηφίους/-ιες της ΔΕΥΤΕΡΗΣ Γενικής Κατηγορίας. Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια τέτοια απόφαση.

Θα καταργηθεί η δυνατότητα εισαγωγής στις ΑΕΝ με το απολυτήριο;

Από το εκπαιδευτικό έτος 2020-2021 η εισαγωγή στις ΑΕΝ θα πραγματοποιείται μόνο μέσω του συστήματος των Πανελλαδικών Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας. 

Υπενθυμίζεται ότι και φέτος θα ίσχυε η κατάργηση της δεύτερης κατηγορίας αλλά με ρύθμιση από την προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου, δόθηκε παράταση για το τρέχον έτος. Δείτε εδώ σχετική ανάρτηση του panelladikes24.

Το panelladikes24 παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε νέα είδηση.

Δείτε επίσης: 









Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


145 σχόλια:

  1. Καλα κρασια...εγω ξερω μονο πως μας χαντακωσε το υπουργιο φετος με το δεν ισχυει το μπαρκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι δεν ισχύει το μπαρκο??

      Διαγραφή
    2. Οχι ρε γιλε ισχυει το μπαρκο κανονικα...αλλα το υπουργιο το εβγαλε τελευταια στιγμη και οταν ισχυε μας ελεγαν το αντιθετο

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα ποτέ είναι η πιθανή ημερομηνία για τα αποτελέσματα; επιλαχόντων και δεύτερης γενικής κατηγορίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρωτάτε για επιλαχόντες ενω δεν έχει βγει ημερομηνία για την πρώτη φουρνιά :P Πιστεύω σιγουρα κάποια μέρα αυτής της βδομάδας.

      Διαγραφή
    2. Η ανακοίνωση για τους επιλαχόντες (εφόσον προκύψουν κενές θέσεις από τις εγγραφές των επιτυχόντων) θα γίνει μετά την ολοκλήρωση της προθεσμίας εγγραφής.

      Διαγραφή
  3. Πότε περίπου προβλέπονται τα αποτελέσματα για το ποια πόλη έχουμε περάσει.. ξέρει κανείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό που δεν έχω καταλάβει για τις μεταγραφές είναι ότι αν το παιδί είναι από μονονονειακή οικογένεια με χαμηλό εισόδημα και υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, μπορεί να υποβάλει αίτηση μεταγραφής στην σχολή κοντά στην οικία του? Γιατί δεν βλέπω μέσα στους λόγους μεταγραφής να γράφει κάτι σχετικό ως λόγο μεταγραφής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε παιδια η επιλογη σε ποια αεν θα μας στειλουν ,οσο αφορα την 1η κατηγορια. απο ποια στοιχεια αποφασιζεται? απο την σειρα καταταξης και τους εισακτεους ή απο τον βαθμο απολητυριου του λυκειου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τη σειρά επιτυχίας σε συνδυασμό με τις επιλογές των άλλων

      Διαγραφή
  7. Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λογικά απο Δευτέρα μέχρι Τρίτη πέρσι βγήκαν 25.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δηλαδή αν περάσω σε άλλη πόλη θα πρέπει να παω πρώτα για εγγραφή εκεί και μετά να πάω στο υπουργείο να ζητήσω μετεγγραφή η κατευθείαν στο υπουργείο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ!!!

      Διαγραφή
  10. Παιδιά πρέπει η αίτηση σας εκεί που λέει επεξεργασία τάδε να λέει οριστικοποίηση, όταν θα σας το δείξει το λιγότερο σε 2 η 3 τρεις μέρες θα έχουν βγεί τα αποτελέσματα πιστεύω...πέρσυ βγήκαν στις 24! Καλή επιτυχία σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σε περίπτωση που κάνουμε εγγραφή σε άλλη σχολή που περάσαμε στις πανελλαδικές, αν βγουν τα αποτελέσματα της β κατηγορίας στις ΑΕΝ και είμαστε μεσα μπορούμε να εγγραφούμε κανονικά στις ΑΕΝ ή θα προκύψει πρόβλημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν περάσεις με πανελληνιες διαγράφεσαι αυτόματα από τις λίστες της β κατηγορίας

      Διαγραφή
    2. μην γραφετε ανακριβιες απο την γραμματεια μας ενημερωσαν οτι ακομα και αν εχεις γραφτει μπορεις να ζητησεις διαγραφη και αν εισαι στους επιτυχοντες να κανεις εγραφη στην ΑΕΝ

      Διαγραφή
  13. Γραφει κανενος η αιτηση οριστικοποιηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. molis paw na graftw sthn sxolh m 8a zhthsw k epidoma stegashs?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έχω περάσει σε άλλη σχολή με πανελλαδικές και έκανα ηλεκτρονική εγγραφή. Μπορώ να διαγραφω και να μπω ΑΕΝ με β επιλογή,;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν κάνουμε αίτηση μεταγραφής πόσο καιρό θα πάρει να γίνει δεκτό... Θα πρέπει να παρακολουθώ μαθήματα στη πρωτη σχολή μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και μετά να πάω σε αυτό το μέρος;... Η χάνω 3μηνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχάς δεν υπάρχουν 3μηνα, αλλά 6μηνα. Κατά δεύτερον οι μεταγραφές βγαίνουν κατά τον Δεκέμβρη οποτε ναι πρέπει να παρακολουθήσεις αλλιως χάνεις έναν ολόκληρο χρόνο.

      Διαγραφή
  17. Καλησπερα ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα μας εσκασαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κατι ξεμπαρκο, οταν βγουν τα αποτελεσματα για την περιοχη που περασαμε,που θα μπορουμε να το δουμε αυτο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ειμαι στη σχολη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο τριτο ετος.Αν περασω στην ΑΕΝ β κατηγορια ποτε πρεπει να κανω διαγραφη στη σχολη μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να γραφτείς στην ΑΕΝ πρέπει να έχεις διαγραφεί από το προηγούμενο τμήμα και να τους δώσεις τη βεβαίωση διαγραφής

      Διαγραφή
    2. Σε έμενα άλλαξε η αίτηση σε κατάσταση:οριστικοποιηση

      Διαγραφή
    3. Οντως;;; άντε ισως βγουν αύριο!

      Διαγραφή
  20. Αν ισχυει αυτο που ειπώθηκε απο πανω για την οριστικοποίηση της αίτηση τότε οι πόλεις θα βγουν μεχρι 25 Σεπτεμβρίου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοούσα αν ισχυει οτι μετα την οριστικοποίηση βγαινουν μεσα σε 2 3 μερες..Για την οριστικοποίηση το ξερω και εμενα το εδειξε

      Διαγραφή
  21. Καλησπέρα αυτό για την διαγραφή ισχύει και για τις ιδιότικες σχολές ή όχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γεια σας βρε παιδιά θέλω να σας ρωτήσω έχω 20700 μόρια από γενικό Λύκειο και είμαι από τριτεκνη οικογένεια έχω πιθανότητα για αεν κρητης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλησπερα τι γινετε με τα αποτελεσματα ρε παιδια βαρεθικα να περιμενω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εγώ πιστεύω θα βγουν 25 και τσάμπα κάνουμε θεωρίες για το πότε θα βγουν αφού τόσα χρόνια 25 Σεπτεμβρίου βγαίνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ας πουν μια ημερομηνία για να μη ρωτάμε συνέχεια. Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καπιος απο το υπουργειο ειπε για σημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γραφει η αιτηση σας οριστικοποιηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εγω περασα απο πανελαδικες αιτηση εγραφης για αεν ποτε θα κανω και αμα μπω απο το σαιτ με τους κωδικους απο τις πανελινιες δεν με βαζει στην εφαρμογη λεγοντας πως αστυνομια αεν κτλ δεν εχουν βγει αποτελεσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομιζω οτι θα επρεπε να εχεις κανει ηδη αιτηση για τιν αεν..

      Διαγραφή
    2. Για εγγραφη στην σχολη περιμενε πρωτα να βγουν τα αποτελεσματα και των δύο κατηγοριών..

      Διαγραφή
    3. Αυτη που καναμε στην αρχη λες την ηλεκτρονικη αιτηση

      Διαγραφή
  29. Παιδιά μην αγχώνεστε Τα δικαιολογητικά τα έχουμε καταθέσει στις αρχές και τη σχολή τώρα που δεν μου τα αποτελέσματα Χρειάζεται μόνο παρουσία μέσα σε 10 μέρες τέσσερις φωτογραφίες ταυτότητα και το απολυτήριο λυκείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ta pesrina apotelesmata pou mporw na ta dw gia na dw pws einai peripou k gia fetos wste na mhn jaxnw allou gia allou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ξέρει κανείς τι χρειάζεται να πάρουμε μαζί μας για την εστία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αν ξέρει κανείς ας πει θα βοηθήσει πολύ.. Έχω περάσει πλοιαρχος με πανελλαδικές ,και κάθομαι με μια άδεια βαλίτσα και δεν ξέρω τι να βάλω μέσα .Αν ήξερα τουλάχιστον που περνάω θα επικοινουσα με την σχολή και θα τους ρωτουσα

      Διαγραφή
    2. Επίσης επειδή είμαι πολύ μακριά από οποιαδήποτε σχολή ξέρει κανείς από ποτέ μπορούμε να μείνουμε στην εστία

      Διαγραφή
    3. Σεντόνια, κουβέρτα, καζουαλ ρούχα, είδη προσωπικής υγιεινής (σπρέι dettol για την τουαλέτα κυριως και χαρτί υγείας)... γενικα η εστία έχει μόνο τα κρεβάτια και γραφείο μεσα

      Διαγραφή
  32. Στην εστια μπορεις να μεινεις με το που εγγραφείς στην σχολη απο οσο γνωριζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος να μου πει πόσα άτομα μένουν σε κάθε δωμάτιο και αν οι συνθήκες είναι καλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε καμία μεταγραφή δεν μπορείς να πάρεις να μείνεις κάνα δίμηνο και μετά να πας στην πόλη σου

      Διαγραφή
    2. Μένουν 4-6 άτομα σε κάθε κοιτώνα και νταξει δεν είναι ξενοδοχείο

      Διαγραφή
  34. Αν κάποιος έχει περάσει μηχανικό μπορεί με τους επιλαχόντες από δεύτερη κατηγορία να πάει πλοιάρχων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι. Εφόσον περάσεις με πανελληνιες, αυτόματα διαγράφεσαι από τους καταλόγους της β κατηγορίας

      Διαγραφή
  35. Πέρασα μηχανικός είχα δηλώσει πλοιάρχων πρώτη επιλογή αλλά δεν τα κατάφερα είχα 21.00 μόρια... Γιαυτό παιδιά των πλοιάρχων κυμαίνονται υψηλά εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και για να μην ρωτάτε που το έμαθα με πήρε ένας γνωστός μου αλο το υπουργείο και μου το ανακοίνωσε..

      Διαγραφή
    2. Εγω φιλε με 21000μορια εχω ελπιδες

      Διαγραφή
    3. Απο τι λυκειο και σε τι ειδικοτητα;

      Διαγραφή
    4. Γενικό λύκειο γενική κατηγορία...

      Διαγραφή
  36. Εμείς με 22 560 για πλοίαρχος πρώτη επιλογή Πρέβεζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πιστεύετε να βγούνε σήμερα αργά το βράδυ μας έχει φάει το άγχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκατά σιγά μην τα βγάλουν εγώ σας λέω ότι θα τα βγάλουν 25 Σεπτεμβρίου όπως τζάμπα. Προσπαθήστε να μην το σκέφτεστε

      Διαγραφή
    2. Πιστεύω πως θα βγουν αύριο. Το 2017 είχαν βγει 22 του μηνα

      Διαγραφή
  38. Πρεπει να κανω καποια αιτηση ρε παιδια?Εχω περασει μηχανικος το ειδα στα αποτελεσματα.Ποιο ειναι το σαιτ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μηχανικός έχεις περάσει από Πανελλήνιες Γιατί από δεύτερη κατηγορία δεν έχουν βγει αυτό Περιμένουμε τη δεύτερη κατηγορία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Η αιτηση που λενε που κολαει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Καλησπερα σας !!! δηλαδη με 19.50 απολυτηριο δεν εχουμε καμια ελπιδα ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Παει κι αποψε!! Αυριο παλι,θα εινσι μια ακομη μερα αγωνιας,!!! Αμαν πια !! Μας εσκασαν!! Καληνυχτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Έχει ο θεος παιδιά να σας βοηθήσει όλους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Μας έχουν ΣΚΆΣΕΙ. Αν είναι δυνατόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ24 Σεπτεμβρίου 2019 στις 12:44 π.μ.

    DEN VGEIKAN AKOMH RE.EleOS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Θα βγουν άραγε το πρωί; Ή θα περιμένουμε κι άλλο;Το υπουργείο γιατί δεν μας λέει ημερομηνία και μας έχει σήμερα αύριο; Θέλει να μας κάνει έκπληξη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Δυστυχώς, αύριο έχουν απεργία οι δημόσιες υπηρεσίες (ΑΔΕΔΥ) οπότε μάλλον αύριο τα αποτελέσματα.. Θα δείξει! Όπως και να χει καλή επιτυχία σε όλους μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σήμερα έχουν απεργία*

      Διαγραφή
    2. Βασικά κάθε μέρα έχουν απεργία αλλά τέλος πάντων αφού τα αποτελέσματα τα βγάζει ο υπολογιστής να πω πριν κάποια χρόνια που ήταν με χαρτί και μολύβι να το καταλάβω τώρα όμως δεν υπάρχει δικαιολογία

      Διαγραφή
  48. Μόλις μίλησα με το υπουργείο και μου είπαν αύριο μεθαύριο θα βγουν. Δεν το νομίζουν για σήμερα, είπαν. Να κλάψω ή να γελάσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Μαλλον να κλαψουμε γιατι αν περασω εγω καμια κρητη σε ξενοδιχειο θα την βγαλιυμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Απαντήσεις
    1. Αν είσαι αγόρι και στις δύο αν είσαι κορίτσι μόνο Πρέβεζα (και Κρήτη) έχει

      Διαγραφή
    2. Ξέρουμε σε τι κατασταση,κοστος και συνθήκες εχουν οι εστιες;

      Διαγραφή
  51. Δεν είναι και ότι καλύτερο πρέπει να προλάβεις το νερό το ζεστό μες στη μέρα ζήτηση δεν έχουν όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Έτσι όπως πάμε τελικά θα βγουν Όπως είπαν 25

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Γιατί δεν τα βγάζουν σήμερα; αφού όλες οι δηλώσεις εχουν οριστικοποιηθεί. Ότι να ναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Παιδιά εγω εχω 19.900 πολύτεκνος για μηχανικούς για την χιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Στην εστια υπαρχει wifi ή εστω μια τηλεοραση ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο δωμάτιο μένουν 4-6 άτομα και έχει μόνο τα κρεβάτια και ένα γραφείο-θρανιο. Όλα τα υπόλοιπα τα παίρνεις εσύ. Α και τουαλέτες/ ντουζ κοινά

      Διαγραφή
    2. Άμα θες τηλεόραση ελληνικά κανάλια και της cosmote kai nova nova katebase to swift stream

      Διαγραφή
    3. Χαχαχχαχχαχαχαχαχαχσχσχσζσσχχχσχσχσχσχσ

      Διαγραφή
  56. καλησπέρα φίλε ανώνυμε είπες ότι με 21000 μπηκες μηχανικός β κατηγορια; ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 21450 ειχα απο τακτικη βιασύνη δεν το πρόσεξα απογοητευτηκα λιγακι γιατι ηθελα πλοιαρχων..

      Διαγραφή
  57. Να μην απογοητευεσαι οι μηχανικοι εχουν πολλες ευκαιριες πανω στο επαγγελμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ24 Σεπτεμβρίου 2019 στις 2:43 μ.μ.

    RE PAIDIA AKOMA DEN ANAKOINW3HKAN ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Υπομονή παιδιά, το πιο πιθανό είναι να βγουν αύριο, και πέρυσι 25 βγήκανε. Ας ελπίσουμε για το καλύτερο. Επίσης μια απορία. Είμαι από Ναυτικό ΕΠΑΛ, έχω μαζέψει 20.940 μόρια και πρώτη επιλογή έχω βάλει Ασπρόπυργο. Πιστεύετε θα περάσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι εννοείς έχεις 20900 μόρια? Αν είσαι από πρώτη κατηγορία η σειρά επιτυχίας δεν μετράει? Όχι τα μόρια από αγγλικά, σχολείο κτλ!!!

      Διαγραφή
    2. 15,7 απολυτήριο, 2000 από lower και 3240 από υπηρεσία. Πέρασα πλοιάρχων Κρήτης!!

      Διαγραφή
  60. Αύριο 25 τού μηνός τα αποτελέσματα!! Καλή επιτυχία σε όλους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Με 20500 απο γενικο λυκειο για μηχανικος πως το βλεπετε εχω ελπιδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Μαγκες καναμε υπομονη μεχρι τωρα οποτε τι ειναι μεχρι αυριο;Οπως και να εχει καλη επιτυχεια σε ολους.. Μερικούς από εσας ισως σας γνωρισω (μηχανικός κρητη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Σήμερα θα βγουν παιδιά εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα στην σελίδα του Υπουργείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Βγηκανε μαγκες το ειδα και εγω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ναυτικό υπουργείο. Μόλις έσκασαν. Ασπρόπυργος 😍

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Απαντήσεις
    1. Εγώ, 2η επιλογή! Ξέρουμε καθόλου σε τι κατάσταση βρίσκονται οι εστίες;

      Διαγραφή
  68. Συνολικοί Πίνακες Εισαγομένων (Πλοιάρχων & Μηχανικών) στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) εκπαιδευτικού έτους 2019-2020

    http://panelladikes24.blogspot.com/2019/09/2019-2020_24.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Περάσαμε πρώτη επιλογή Πρέβεζα είναι και η αδερφή μου εκεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ξέρει κανείς πότε θα βγουν αποτελέσματα για επιλαχοντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετα της 8 οκτώβρη οπου θα λήξει η προθεσμία για εγγραφή σε οσους εχουν περασει

      Διαγραφή