Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Σταθερή η άνοδος των βάσεων εισαγωγής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) - Συγκριτικοί Πίνακες

Νέα διεθνής αναγνώριση για το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών | eduguide
Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020 για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση επιβεβαίωσε ότι τα Τμήματα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) σημειώνουν στην πλειοψηφία τους άνοδο στις βάσεις εισαγωγής, και για άλλη μία χρονιά υποδέχονται τους άριστους των υποψηφίων.

Για τη φετινή χρονιά, τα Τμήματα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κατατάσσονται πρώτα ή πολύ υψηλά ανάμεσα σε ομάδες αντίστοιχων Τμημάτων άλλων Πανεπιστημίων. Παράλληλα, τα Τμήματα του ΟΠΑ χωρίς αντιστοίχιση καταγράφουν ιδιαίτερα υψηλές βάσεις εισαγωγής.

Τα αποτελέσματα αυτά, επιβραβεύουν τον σταθερό προσανατολισμό του ΟΠΑ στην παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης μέσα από σύγχρονα και συνεχώς εξελισσόμενα προγράμματα σπουδών. 

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών καλωσορίζει τους νέους φοιτητές του με τη συμμετοχή των οποίων θα συνεχίσει τη μακρά πορεία του ως ένα διεθνώς αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο στα επιστημονικά πεδία που θεραπεύει.


Δείτε επίσης: 






Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου