Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Προκήρυξη για την εισαγωγή σπουδαστών στις Σχολές Λιμενικού Σώματος έτους 2020

Κρήτη: Λιμενάρχης Χανίων & δκτής Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού ...Αφορά στην εισαγωγή ΙΔΙΩΤΩΝ και ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΝΙΜΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. στις Σχολές Λ.Σ.

Από το panelladikes24 γνωρίζεται ότι, δημοσιεύτηκε:

- η Προκήρυξη για την εισαγωγή ΙΔΙΩΤΩΝ στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων και 

- η Προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΝΙΜΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. στη Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Σε αυτές αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα προσόντα εισαγωγής των υποψηφίων, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και οι προθεσμίες υποβολής τους, οι διαδικασίες του διαγωνισμού, καθώς και κάθε άλλη απαραίτητη πληροφορία.

Οι υποψήφιοι συμπληρώνουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνονται στις προκηρύξεις, σε ηλεκτρονική εφαρμογή που θα λειτουργήσει τις ημερομηνίες από 11/05/2020 ημέρα Δευτέρα, έως και 24/05/2020 ημέρα Κυριακή.

Ακολούθως, πρέπει να ΕΚΤΥΠΩΣΟΥΝ, να ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ την ως άνω Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωσή τους και αφού θεωρηθεί από αρμόδια Αρχή για το ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ, να την υποβάλουν ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ, με συστημένη αλληλογραφία, ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ, τις ημερομηνίες από 11/05/2020 ημέρα Δευτέρα έως και 25/05/2020 ημέρα Δευτέρα, στην Επιτροπή παραλαβής και ελέγχου δικαιολογητικών του διαγωνισμού στο Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής/Αρχηγείο Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. (Ακτή Βασιλειάδη - Πύλες Ε1-Ε2, Πειραιάς, Τ.Κ. 18510). 

Συστήνεται στους υποψήφιους να αποστείλουν την Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωσή τους με τα συνημμένα σε αυτή δικαιολογητικά, κατά το δυνατόν νωρίτερα, προς διασφάλιση της ταχύτερης λήψης τους και κατ’ επέκταση της ταχύτερης ολοκλήρωσης της διαδικασίας ελέγχου αυτών. 

Ως προς την λήψη, σημειώνεται ότι, δύναται να διαπιστώνεται και από τους ίδιους χρησιμοποιώντας τον κωδικό αριθμό παρακολούθησης αποστολής συστημένου (tracking code) που παρέχεται από το ταχυδρομείο (Δημόσιο ή Ιδιωτικό).

Ανακοίνωση - «Προκήρυξη Διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων»

Ανακοίνωση - «Προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή εν ενεργεία μονίμων στελεχών Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. στη Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ., το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων Ημερησίου Γενικού Λυκείου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων»

Δείτε επίσης: 

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την υποβολή αιτήσεων των υποψηφίων για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος έτους 2020

Τι ισχύει για την υγεία και τη σωματική διάπλαση των υποψηφίων για τις Στρατιωτικές Σχολές, τις Σχολές Αστυνομικής και Πυροσβεστικής Ακαδημίας και τις Σχολές Λιμενικού Σώματος

Εισαγωγή σπουδαστών στις Στρατιωτικές - Αστυνομικές - Πυροσβεστικές - Λιμενικές Σχολές με μαθησιακές δυσκολίες (δυσλεξία κτλ) - Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αγωνίσματα και όρια επίδοσης για εισαγωγή στις Σχολές Λιμενικού Σώματος - Εικόνα

ΒΑΣΕΙΣ ΓΕΛ 2019 - Στρατιωτικές Σχολές - Αστυνομικές Σχολές - Πυροσβεστικές Σχολές - Λιμενικές Σχολές & ΑΕΝ

ΒΑΣΕΙΣ ΕΠΑΛ 2019 - Στρατιωτικές Σχολές - Αστυνομικές Σχολές - Πυροσβεστικές Σχολές - Λιμενικές Σχολές & ΑΕΝ

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος καθώς και στη σελίδα Λιμενικές Σχολές - Ενημέρωση.

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.




5 σχόλια:

  1. γνησιο υπογραφης απ το αστυνομικο τμημα? εκει μετρανε κ το υψος παραλληλα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τους γιατρούς πρέπει να τους κάνουμε όλους στα νοσοκομεία ή θα κανουμε μερικους εμεις και τις άλλες στις πκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τις ΑΕΝ ισχύει το εδάφιο στ της προκήρυξης του λιμενικού στ. Να έχουν υγεία και άρτια σωματική διάπλαση σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 11/2014 (Α΄17), όπως
    ισχύει, για τους υποψήφιους των Σχολών Στρατού Ξηράς (Όπλα).; Αν κάποιος γνωρίζει να απαντήσει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με θητεία στο στρατό απο Ι2 έως Ι5 παθολογικό έχει κάποιος το δικαίωμα να μπεί ΑΕΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή