Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Αναβάθμιση Αστυνομικών και Πυροσβεστικών Σχολών - Έρχεται η τελική πρόταση - Όσα ανέφερε ο Υπουργός Παιδείας σε συνέδριο

Αποτέλεσμα εικόνας για panelladikes24 Αστυνομικές Σχολές Πυροσβεστικές Σχολές 2019 προκηρυξη αιτησεις μορια βασεις αριθμος εισακτεων μηχανογραφικο δελτιοΧαιρετισμός του Υπουργού Κώστα Γαβρόγλου στο 29ο Πανελλαδικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ)

Αποτέλεσμα εικόνας για panelladikes24 Αστυνομικές Σχολές Πυροσβεστικές Σχολές 2019 προκηρυξη αιτησεις μορια βασεις αριθμος εισακτεων μηχανογραφικο δελτιοΜε αφορμή τις εργασίες του 29ου Πανελλαδικού Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ), ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου απέστειλε τον εξής χαιρετισμό:

«Χαιρετίζω τις εργασίες του 29ου Πανελλαδικού Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων με την αίσθηση ότι τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλά και σημαντικά βήματα στην κατεύθυνση της οικοδόμησης μιας κοινωνίας με περισσότερη ασφάλεια αλλά και με περισσότερη ελευθερία. Μιας κοινωνίας που κλυδωνίστηκε από τη μακρόχρονη οικονομική κρίση και το αποτύπωμα αυτού του κλυδωνισμού εκφράστηκε σε κάθε τομέα της ζωής. Σήμερα, καθώς η χώρα βγαίνει από τη στενωπό, η κοινωνία απαιτεί να εμπεδωθεί περισσότερο παρά ποτέ το αγαθό της δικαιοσύνης, της ισονομίας και της δημόσιας ασφάλειας. Στην κατεύθυνση αυτή, η Πολιτεία αναγνωρίζει θετικά το έργο σας, την αποτελεσματικότητά σας και τον επαγγελματισμό σας. Εμείς πιστεύουμε ότι ελευθερία και ασφάλεια δεν είναι δυο ασύμβατες έννοιες και εσείς στην πράξη το αποδεικνύετε παρά τις μεμονωμένες υπερβάσεις στην άσκηση των καθηκόντων. Στο πλαίσιο αυτό, η Πολιτεία προχωρά με αποφασιστικά βήματα σε σημαντικές τομές εκσυγχρονισμού και στήριξης του λειτουργήματος που επιτελείτε.

Η εκπαίδευση δεν θα μπορούσε παρά να είναι ο πιο κρίσιμος πυλώνας κάθε εκσυγχρονιστικής πρωτοβουλίας μιας δημοκρατικής Πολιτείας, που θέλει να σχεδιάζει το μέλλον της με τους ορίζοντές της ανοιχτούς. Μέσα από μια εξαιρετικά ουσιαστική συνεργασία και έναν υποδειγματικό διάλογο ανάμεσα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, φθάνουμε στην τελική διαμόρφωση των προτάσεων αναβάθμισης των Αστυνομικών Σχολών και των Σχολών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας. Στόχος μας είναι η καθιέρωση ενός πλαισίου που θα αναγνωρίζει μεν τα θετικά της υπάρχουσας κατάστασης αλλά που θα προχωρήσει και στις απαραίτητες τομές που απαιτούνται σήμερα για την εκπαίδευση των αστυνομικών. Πρόκειται για ένα αίτημα πολλών ετών που γίνεται πράξη. Και θέλω να τονίσω πως προσωπικά οι συζητήσεις με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας σας με βοήθησαν να κατανοήσω τα σημερινά προβλήματα αλλά και τα επιχειρήματα για μία νέα προοπτική στην εκπαίδευση των αστυνομικών κατά τα πρότυπα των πανεπιστημίων μας. Η αναβάθμιση μπορεί πρωτίστως να αφορά την εκπαιδευτική και επιστημονική εξέλιξη των ανδρών και των γυναικών της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά τα οφέλη της διαχέονται σε όλη την κοινωνία.

Υπό το πρίσμα αυτό, θα ήθελα να επισημάνω ότι η χρονική συγκυρία του 29ου Συνεδρίου της ΠΟΑΣΥ επιτρέπει χρήσιμους απολογισμούς σχετικά με τον ρόλο του συνδικαλισμού και των Σωμάτων Ασφαλείας και επέδειξε ισχυρά δημοκρατικά αντανακλαστικά. Εύχομαι κάθε επιτυχία στο Συνέδριό σας και καλή συνέχεια στο λειτούργημά σας».

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Αστυνομικές Σχολές.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Πυροσβεστικές Σχολές.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


76 σχόλια:

  1. Μακάρι να μειωθεί το όριο ύψους για τις Αστυνομικές Σχολές. Είναι κρίμα να καταστρέφεται το όνειρο μας επειδή υστερούμε σε κάτι που δεν είναι στο χέρι μας και δεν ευθυνόμαστε γι'αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν μπορείς να πηδήξεις έναν τοίχο 1.50 τι να σε κάνουν?Αντε με αυτή την καραμέλα

      Διαγραφή
    2. Α δηλαδη μονο στην Ελλαδα έχουμε τοίχους;γιατι σε ευρωπαϊκές και πολιτισμενες χωρες το κριτηριο του υψους είναι πια παρωχημενο και όχι απλα έχει μειωθει,αλλα εχει καταργηθει. Επισης, αλλο ευλυγισια κι αλλο αναστημα, πολλοι ψηλοι είναι αχαροι και ουτε τρέχουν, ουτε πηδανε φραγματα.ας εξελιχθουμε λοιπόν μεριμνωντας να εισαγονται ατομα με κριτηρια βαρυτατης σημασιας που αφορούν τις δεξιότητες, τα προσοντα και το βαθμό θελησης του καθενός, μήπως και αναβαθμισθει ο κλαδος κάποτε, και όχι να αποτελει η ΕΛ.ΑΣ πολο ελξης όσων επιθυμούν μονο την οικονομική τους αποκατασταση η την ανάδειξη του εαυτου τους.

      Διαγραφή
    3. Εγώ συμφωνώ με αυτό που λες απόλυτα..αλλά πώς θα γίνει αυτό;παίρνοντας τους όλους όσοι δηλώσουν και μέσα σε ένα διάστημα 4 μηνών φοίτησης στην σχολη επιλέξεις αυτούς που πραγματικά το αξίζουν..ειλικρινά πιστεύετε να γίνει κάτι τέτοιο εδώ;

      Διαγραφή
    4. Δεν χρειάζεται να πάρουν όσους δηλώσουν την σχολή. Εγώ θα προτιμούσα όπως και με το αρχικό μου σχόλιο για την μείωση του ύψους, να μειωθεί και να γίνουν πιο αυστηροί στα αγωνίσματα για παράδειγμα! Σωστή η απάντηση του 10:24. Ναι μεν είναι διαφορετική η εικόνα που δίνει ένας ψηλός 1,80 από έναν 1,60 αλλά τι να το κάνεις αν ο 1,80 είναι 70 κιλά και δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του; Επίσης,ο μέσος όρος ύψους για τις Ελληνίδες είναι το 1,65 οπότε είναι άδικο για εμάς που θέλουμε να μπούμε και δεν μπορούμε λόγω αυτού!Ευελπιστώ στα επόμενα 6 χρόνια να γίνει κάτι πριν περάσει το όριο ηλικίας και μετά απομακρυνθεί η ελπίδα γενικώς!

      Διαγραφή
    5. Στις ευρωπαικες χώρες που λες δεν μπαίνεις μέσω πανελληνίων αλλά είναι ελεύθερη η πρόσβαση οπότε δεν τους πολυνοιάζει ποιος θα μπει.Αντε με αυτή την καραμέλα του ύψουε

      Διαγραφή
    6. Στα ματ τι να σε κάνουν αν είσαι 1.50

      Διαγραφή
    7. Δηλαδή η αστυνομία είναι μόνο τα ΜΑΤ! Αν και εγώ δεν έχω δει καμμία γυναίκα στα ΜΑΤ! Επίσης δεν είπα πουθενά ότι είναι 1,50. Αφου αναρωτιέσαι ομως τι να με κανουν, θα πηγαινω να ομορφαίνω την κλούβα! Αν δεν σας ενδιαφέρει το θέμα σταματήστε να σχολιάζετε, δεν μας ενδιαφέρει η άποψη σας! Η καραμελα του ύψους μας απασχολεί και αυτό θα λέμε! Εσείς που πιάνεται το όριο, πηδάτε τοίχους 1,50 μέτρο δηλώστε αστυνομία και αφήστε μας! Δεν θα σας φάμε την θέση. Τι κόμπλεξ είναι αυτό σε κάθε σχόλιο που λέει για την μείωση του ύψους!

      Διαγραφή
    8. Ακριβως, στα ανεπτυγμενα κράτη, η πλειοψηφία των υποψηφίων για την αστυνονια, θελει πραγματικά να ασχοληθεί με αυτον τον κλαδο και καλείται να αντεπεξελθει σε συγκεκριμενες εξετασεις. Επισης,προφανώς εκει και υπάρχει το ενδεχόμενο αποβολης απο τη σχολη σε αντιθεση με εδώ που μολις μπαίνουν ελυσαν ολοι το προβλημα της ζωής τους και επαναπαυονται με μηδαμινη μετεπειτα εξελιξη και προσφορά. Γι αυτο και συγκριτικα,η εγκληματικοτητα σε αυτες τις χώρες ειναι αρκετά μικρότερη.
      Εδω,αφου μας νοιαζει ποιος θα μπει λοιπον,προηγούνται οσοι εχουν το πρωτο μποϊ και το τελευταιο μυαλο,μιας και προαγουμε οπως παντα την ισοτητα και την αξιοκρατια. Και αντί να αντιληφθουμε τη σκοπιμοτητα των υπαρχοντων διαταξεων και να αναπτυξουμε την κριση μας λίγο, συνεχιζουμε και υποστηριζουμε τις δυσλειτουργιες του κρατικου μηχανισμού,επειδή απλα ορισμένοι εχουν τα επιθυμητα "προσοντα" και μιας και επαναπαυτηκαν, αδιαφορουν για τους αλλους. Και αν οντως αυτη η ρύθμιση ειναι τοοσο χρησιμη,αναρωτιέμαι γιατι υπαρχουν άπειροι μεσα στο σωμα,οι περισσότεροι εκ των οποίων αντρες, οι οποιοι ειναι κατω του οριου ελαχίστου αναστηματος. Μεσολαβηση ισχυρου προσώπου,προωθηση της "ανδραγαθειας" ή τύχη; Μακαρι το σωμα να στελεχωνοταν μονο με ατομα που διεθεταν λογικη και ενσυναισθηση!

      Διαγραφή
    9. Ισότητα θες αλλά για τα ματ ούτε λόγος,το ύψος δεν θα καταργηθει πάρτο χαμπάρι και μην κλαίγεσαι εδώ πέρα

      Διαγραφή
    10. Γιατί την κλούβα δεν σε θέλουμε να πιάνεις κανέναν ληστή που μάλλον είναι πολύ δύσκολο για εσένα

      Διαγραφή
    11. Πρώτον, μην γράφεις 2 σχόλια,βαριόμαστε να διαβάζουμε 2 μπούρδες την φορά!
      Δεύτερον, γράψε σωστά και χρησιμοποίησε σημεία στίξης, μας βγαίνουν τα μάτια.
      Τρίτον, δεν θα σε ρωτήσω αν θα πάω σε κλούβα, σε τμήμα, σε δρόμο η σε γραφείο!
      Τέταρτον, δεν θα μου πει κάποιος κακομοίρης σε μια ιστοσελίδα αν θα γίνει η μειώση του ύψους ποτέ, καθίμενος στον καναπέ του σχολιάζοντας από το κινητό του!
      Πέμπτον, αν είναι τόσο εμμονική η άποψη σου για το ύψος, ωραία μας την είπες μια, δύο, τρεις φτάνει. Χεστηκαμε να στο πω απλά για το τι πιστεύεις.
      Έκτον, έχεις βάλει στη συζήτηση τα ΜΑΤ και τα συνδέεις με την ισότητα! Κάτι που είναι εντελώς άσχετο= αδυναμία σύλληψης και κρισεως.
      Έβδομον, δεν κλαιγομαι, εκφράζω την δυσαρέσκειά και επιθυμία πολλών παιδιών που ναι αδικούνται σε έναν ιστότοπο που μας πληροφορεί για την εκπαίδευση γενικότερα και ειδικότερα για τις πανελλήνιες και τις σχολές.
      Ογδοον,πάρε τα συμπλέγματα κατωτερότητας σου και πήγαινε να προσπαθήσεις να μειώσεις κάποιον άλλον.
      Τέλος, αν θεωρείς τον εαυτό σου το ξανά λέω ικανότερος από εμάς δήλωσε αστυνομία και πήγαινε, μην μας ζαλίζεις. Και που σου απαντάμε άξια σου δίνουμε

      Διαγραφή
    12. Κοπελιά διέκρινε έναν κλάμα μέσα από τα μηνύματα σου γι αυτό το ειπα.Τα μηνύματα τα γράφω γρήγορα επειδή είμαι υποψήφιος στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ ΥΨΟΣ(ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!?!?)

      Διαγραφή
    13. Το ότι είσαι υποψήφιος για την Αστυνομία, περνάς το όριο, ίσως πραγματοποιήσεις το όνειρο σου και μπαίνεις και σχολιάζεις σε παιδιά που δεν μπορούν και τους λες να πάψουν να ελπίζουν γιατί αυτό που θέλουν τόσο πολύ δεν μπορεί προσωρινά να γίνει με λυπεί περισσότερο! Αντί να εισαι ευχαριστημένος που έχεις την δυνατότητα να προσπαθήσεις για την είσοδο σου και να πεις έναν καλό λόγο σε όλους όσους αναγκαστικά δεν έχουν αυτήν την δυνατότητα κάνεις το αντίθετο. Μην γίνεις από αυτούς που ντροπιάζουν το Σώμα, ενώ ακόμη δεν έχεις μπει! Από την άλλη σου εύχομαι καλή δύναμη και υπομονή στο διάβασμα σου. Καλή τύχη! Και επιτυχία!

      Διαγραφή
    14. Σου είπα τα επιχειρήματα μου και άρχισες να με χλευάζεις,έτσι πάει....

      Διαγραφή
    15. Δεν είναι επιχείρημα το ό,τι κάποιος που δεν γνωρίζεις καν το ύψος του, το βάρος του, την ευλυγισία του, την ταχύτητα τρεξίματος του και την σωματοδομη του γενικότερα δεν μπορεί να περάσει έναμισο μέτρο τοίχο. Τέλος πάντων,δεν θα συνεχίσω την συζητηση, έχεις αδυναμία κρίσεως και επικοινωνίας. Αλλαξε γιατί θα σε κοψουν στα ψυχομετρικα με το που θα σε δουν. Και πάλι καλή τύχη

      Διαγραφή
    16. Μήπως σου φάω την θέση όμως ρε γαμώτο...Μήπως να το ξανασκεφτώ?

      Διαγραφή
    17. *οτι -ειδικό- όχι ο,τι-αναφορικό-
      * δε γνωρίζεις
      *τη σωματοδομή
      *τη συζήτηση
      *τη δυνατότητα
      *Μη γινεις
      *αυτή τη φορα
      *τη δυσαρέσκειά
      *Μη μας ζαλίζεις
      *Κι επαναπαύτηκαν
      *για τη μείωση
      *κι έχω

      Διαγραφή
    18. Κοπελιά δεν θέλεις να γράψω τα ορθογραφικά που έχεις κάνει σε όλα αυτά τα σχόλια. Σταματήστε και οι δύο. Το ύψος παίζει ρόλο και δεν θα καταργηθέι ποτέ, μας σπάσατε τα @@ και οι δύο. Σημασία έχει να πέσουν οι βάσεις στα σώματα ασφαλείας.

      Διαγραφή
    19. Αυτός που σχολίασε διορθώνει τα δικά μου ν που τα έχω βάλει πριν από σύμφωνα! Δεν διόρθωσα εγώ τίποτα δικο σου. Και επιτέλους κλείσε το στόμα σου δεν ασχολούμαι μαζί σου. Οι βάσεις δεν θα πέσουν, άρχισε να το δέχεσαι από τώρα. Τράβα διάβασε μπας και τις πιάσεις αντί να εύχεσαι να πέσουν

      Διαγραφή
    20. Και σε προκαλώ ψάξε τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ σχόλια Όχι των άλλων και αν βρεις ένα ορθογραφικό χαιρετά μου. Δεν έχω γράψει εγώ όλα τα από πάνω. Τέσσερα σχόλια είναι δικά μου

      Διαγραφή
    21. Τουλάχιστον εγώ θα είμαι υποψήφιος ενώ εσύ ούτε θα κάνεις δήλωση χαχαχα

      Διαγραφή
    22. Κοπελιά πολύ στόμα έχεις ,για πρόσεχε πως μιλάς σε παρακαλώ πολύ ,ο άνθρωπος απλά εξέφρασε την άποψη του ότι αυτό που λες είναι χαζό , εγώ τουλάχιστον προσπαθω και θα περάσω φέτος. Όπως εσύ έχεις πρόβλημα με το υψος που απαιτούν τα σώματα ασφαλείας,έτσι και εγώ έχω προβλημα με τα αρχαία ,διότι δυσκολεύομαι πάρα πολύ. Παρ'ολα αυτά όμως προσπαθώ και δεν κλαίγομαι .

      Διαγραφή
    23. Το ίδιο στόμα έχουμε. Πήγαινε διάβασε τα αρχαία σου τότε, δεν θα μας κάνεις υποδείξεις πώς θα μιλάμε. Χαζα είναι αυτά που λέει αυτός και όπως είδες και από τα σχόλια από πάνω δεν συμφωνεί κάνεις μαζί του! Τα αρχαια σου με το διάβασμα λύνονται, το ύψος δεν λύνεται. Τέλος, όπως προείπα δεν κλαιγομαι, εκφράζω δυσαρέσκειά, που έχω το δικαίωμα να το κανω. Η επίθεση δεν καταλαβαίνω που κολλάει από αυτόν που δεν έχει το ίδιο πρόβλημα!

      Διαγραφή
    24. Άσε που δεν κλαίγεσαι,μου θες ισότητα αλλά στα ματ ούτε λόγος.Η ίδια καραμέλα με το ύψος

      Διαγραφή
    25. Καλα ορισμένοι παλίκαροι νομίζουν οτι άμα μειωθει το υψος στις γυναίκες θα ανέβουν κι αλλο οι βασεις. Αυτο φοβούνται. Που θα ανέβουν έτσι κι αλλιως,δεν εξαρταται αυτο απο τα υψη,τα μήκη και τα βάθη. Αντί να κατσουν να διαβασουν και να κοιτάξουν τον εαυτο τους και μόνο, κάθονται και μειωνουν άτομα που υστερούν σε βιολογικούς παράγοντες, αλλα υπερτερουν πνευματικα απ'ο,τι φαινεται κι αυτό τους ποναει, καθώς ειναι πιο σημαντικό. Απέκτησαν και κρίση για την αστυνομια ξαφνικα.

      Διαγραφή
    26. Ναι ρε τρελέ οι κοντοί έχετε περισσότερο μυαλό και θα περάσετε,πονάει το 1,70??

      Διαγραφή
    27. Πωω πόσο ηλίθιοι υπάρχουν ρε. Κάθισε ο άλλος διόρθωσε 5 ν που το κάνουν όλοι. Ελπίζω να αισθάνεται καλύτερα μέσα του, που υπέδειξε τόσο σοβαρά λάθη! Δεν έχουν τίποτα άλλο να κάνουν

      Διαγραφή
    28. *Κι αν βρείς ενα ορθογραφικό
      *τα παραπάνω
      *κι επιτέλους κλείσε
      *δε θα μας κάνεις υποδείξεις
      *δε θέλεις
      *κι όπως είδες
      *πόσοι ηλίθιοι
      *χαιρέτα μου
      *δε συμφωνεί

      Διαγραφή
    29. Χαχαχαχα πόσο τελειωμένος! Πήγαινε διάβασε όλα τα σχόλια από όλες τις δημοσιεύσεις του panelladikes24 και διόρθωσε τα ν όπως έκανες και σε αυτή για το λιμενικό! Κλαίω με τη μιζέρια σου. Χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  2. Το έγκλημα έχει αλλάξει σήμερα.
    Το ίδιο πρέπει να γίνει και με τις προϋποθέσεις εισαγωγής σε αυτές τις σχολές.
    Είναι παρωχημένες. Προσωπικό για παρέλαση θέλουμε και για να τους πηγαίνει ωραία η στολή (μοντέλα), ή κομάντο για να αντιμετωπίσουν αυτό που συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία;
    Βασική προϋπόθεση εισαγωγής πλέον σ' αυτές τις σχολές θα έπρεπε να ήταν η επιτυχής εκπαίδευση σε σχολεία ειδικών δυνάμεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά την απόφαση του ευρ δικαστηρίου για μείωση του ύψους λογικά θα αλλάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδία κόψτε το δεν εχει κανένα απολύτως νόημα να αλληλοκατακρινεστε ανώνυμα. Κοπελιά καλή τύχη σε ότι κάνεις και μην ανησυχείς για το ύψος βρες κάτι άλλο να σου αρέσει (αν δεν εχεις βρει). Και εσύ φίλε καλή επιτυχία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατ'αρχάς έκανα ένα σχόλιο και είπα ελπίζω κάποτε να μειωθεί το ύψος, γιατί μου αρέσει η Αστυνομία και θα ήθελα να μπω στη σχολή! Και επειδή αυτός δεν είχε τι να κάνει, αμφιβάλλω και όλας αν είναι όντως υποψήφιος γιατί είναι όλη μέρα εδώ μέσα και σχολιάζει αντί να διαβάζει μας επιτέθηκε για την επιθυμία μας αυτή! Λογοκρισία δεν χρειαζόμαστε. Έχουμε ελευθερία και μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε και να ελπίζουμε για ότι μας αρέσει! Η συμβουλή σου να βρω κάτι άλλο να μου αρέσει είναι άτοπη γιατι δεν με γνωρίζεις και δεν ξέρεις με τι ασχολούμαι στη ζωή μου! Δεν πρέπει ποτέ να το βάζουμε κάτω για τα πράγματα που επιθυμούμε και θέλουμε! Καλή τύχη και σε εσένα

      Διαγραφή
    2. Η κοπέλα είναι πολλή έξυπνη έχει σοβαρά επιχειρήματα,ίσως να φταίει και το ύψος της

      Διαγραφή
    3. Που κολλάει το ύψος με τα επιχειρήματα;

      Διαγραφή
    4. Το ΣΤΕ αποφάσισε ότι το 1.70 για τις γυναίκες αποτελεί έμμεση διάκριση φύλλου γιατί ο μέσος όρος των γυναικών δεν έχει ύψος 1.70. Πιστεύω ότι ο μέσος όρος είναι γύρω στο 1.66. Ψάξε λίγο στο γοογλε . Θα το βρεις. Είναι de facto.

      Διαγραφή
    5. Το όριο θα μείνει έτσι όπως είναι σταματήστε την καραμέλα κούρασε

      Διαγραφή
    6. Θα αλλάξει σίγουρα.
      Συγγνώμη που θα στεναχωρηθείς.
      Πέφτει το ύψος και ανεβαίνουν οι βάσεις. Γιατί παίρνει και έως 26 ετών αν δεν απατώμαι. Έχουμε και υψηλή ανεργία. Οπότε διαβάζουμε άριστα όλες οι ''ΚΟΝΤΕΣ''.

      Διαγραφή
    7. Ποιος μίλησε??Να σε δώσω σκαλοπάτι?

      Διαγραφή
    8. Σας πονάει το όριο,1.70 οεο

      Διαγραφή
    9. re magkes afou to ipsos exei paei sto dikastirio tha allaksei opws egine kai ston strato ti katheste kai krazeste metaksu sas? eite ponaei eite oxi tha allaksei twra ta kopelia vres kati allo kai na sou ferw skalopati mono trompes ta kanoun kai antikeimenika den iparxei se kamia xwra toso megalo orio sto ipsos ontws. den sas anevazoun oi kontoi kai oi kontes tis vaseis ta 250 atoma to xrono sas tis anevazoun kai opoios trompas eipe oti den pidas toixo 1.5 metro oute an eisai 1.80 ton pernas aparaitita. apo ola ta palikarakia edw pera an ta athlimata htan ta palia me tis elkseis tha klaigate mexri ton avgousto opote xalarwste kai deite oti afto ginetai apla gia periorismo twn atomwn kai me tis prosfiges pou ginontai tha allaksei

      Διαγραφή
    10. Μάθε να γράφεις Ελληνικά και έλα κάνε κριτική στους άλλους

      Διαγραφή
    11. ξερω να γραφω Ελληνικα τραχανοπλαγια πριν παρω smartphone να μου τα διορθωνει. Εγραψα στα Αγγλικα για να ξεχωριζει το ποιος ειμαι αν απαντησω και σε αλλα σχολια αλλα κατι ταραμαδες σαν εσενα που να το καταλαβουν

      Διαγραφή
    12. Τόνους φίλε,όσο αυτό για τα greeklish για να σε ξεχωρίζεις που λες πρέπει να σε γράψουμε στην ΝΑΣΑ τέτοιο μυαλό κρίμα είναι

      Διαγραφή
  5. *καλή τύχη σε ο,τι κι αν κάνεις
    *Κι εσυ φίλε
    *Κι επειδή αμφιβάλλω
    *πολύ έξυπνη
    *πού κολλάει;
    *και μπορούμε να λέμε ο,τι θέλουμε
    *δε χρειαζόμαστε
    *διάκριση -φύλου-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχει γίνει annita airlines η σελίδα.Ο κάθε πικραμμένος γράφει οτι θελει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το όριο θα είναι 1.70 είτε σας αρέσει είτε όχι.Ουτως ή αλλως τωρα που θα αλλάξει η κυβερνηση,υπάρχει το ενδεχόμενο να κλεισουν οι σχολες οπως έγινε 2014-2015 ή να παίρνουν ελάχιστους.Με το να κλαίγεστε στο νετ δεν βγαινει τιποτα.Όπως και να χει το 1,70 είναι παντα 1,70.Δεν θα κανετε τον νομο σλιπ στα μετρα του ποπου σας για να ικανοποιησετε την ματαιοδοξια σας.Μην γελοιοποιηστε αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι μόνοι που γελοιοποιήστε είστε εσείς που μπαίνετε εδώ και κράζετε! Αν θέλουμε να ικανοποιήσουμε τη ματαιοδοξία μας, όπως λες, αυτό θα κάνουμε, δε σας αφορά. Και όπως προαναφέρθηκε δεν θα σας δώσουμε λογαριασμό τι θα σχολιάζουμε και τι θα θέλουμε! Το αν ο νόμος θα αλλάξει δεν είναι στα δικά μας χέρια, αλλά μάντεψε, δεν είναι ούτε στα δικά σας

      Διαγραφή
    2. Ποιοι είμαστε εμείς και ποιοι εσείς?Προσεχε μην δειρεις κανεναν απο το πληκτρολογιο.Οταν το υψος ειναι χαμηλοτερο και απο την τιμη της βενζινης τοτε ειναι λογικο να εχει καποιος συμπλεγματα κατωτεροτητας.Τεσπα αυτη ειναι η ζωη σας yt,fb να γραφετε φληναφηματα,να βριζετε και να δημιουργειτε "εχθρους".Για να μπειτε στο δημοσιο κανετε τα παντα,και την αστυνομια ως αποκατασταση τη βλεπετε(μαγκια κλανια δηλαδη).Καλο λοιπον θα ηταν το υψος να μειωθει οπως θελετε σε λιγα χρονια ομως για να εχετε ωριμασει στο ελαχιστο,αν δεν εχετε ψυχολογικα..

      Διαγραφή
    3. Χαχαχαχαχα οκ! Congratulations μας τάπωσες. Από αυτά που διάβασα αντιλαμβάνομαι το καθρέφτισμα του εαυτού σου. Μην προσπαθείς να κάνεις τα δικά σου πρόβληματα των άλλων. Φιλικά, αποδέξου τα

      Διαγραφή
    4. Φίλε δεν ξέρω που κολλάει το σχόλιο σου αλλά βγάζεις τόσο κόμπλεξ και κακία που από τα βάθη της ψυχής μου εύχομαι να μη δείς τη σχολή ούτε απ' έξω. Δεν κάνει άτομα σαν εσένα να παίρνουν εξουσία. Και στο λέω ως άντρας που δεν έχει θέμα με το αντικείμενο της διαφωνίας σας. Μακάρι να κοπείς σε μόρια ψυχοτεχνικά και αθλήματα μαζί... αλλά γιά να μιλήσω και για το θέμα σου και ως άτομο πού είναι σε παρόμοια σχολή στον στρατό δεν είσαι αρμόδιος να κρίνεις από το ύψος την ικανότητα κανενός άσε αυτό να το κάνουν πιο σοβαροί επιστήμονες και κάνε καμιά επανάληψη γιατί δίνεις σε 2 μήνες και θα σου φταίνε οι κοντές που έγραψες 9.500

      Διαγραφή
    5. Και επειδή είστε πολύ πιτσιρικάδες και φαίνεται μέσα στη σχολή υπάρχει διοικητής με άπειρα σχολεία απο ειδικές δυνάμεις που με τα σημερινά δεδομένα δεν θα είχε μπει εξαιτίας του ύψους του... περιττό να σας πω παλικαράκια μου οτι σας βάζει κάτω με το ένα χέρι δεμένο... Αυτά από μένα και στα παιδία που προσπαθούν για φέτος να συνεχίσουν να δίνουν το 150% και να μην μπαίνουν σε τέτοιου τύπου διαδικασίες

      Διαγραφή
  8. Παιδιά, δεν υπάρχει λόγος να μαλώνουμε! Έκανα αυτό το σχόλιο, για να πω ότι θα ήθελα να μειωθεί το ύψος στην Αστυνομία, για να μπορέσω κάποτε να μπω στη σχολή γιατί μου αρέσει πάρα πολύ! Δημιουργήθηκε όμως μια άσχημη κατάσταση. Σε όλους εσάς που έχετε την ίδια επιθυμία με εμένα, να κάνετε υπομονή και ελπίζω κάποτε να πραγματοποιηθεί το όνειρο μας! Αν πάλι δε γίνει, δεν πειράζει. Κάθε εμπόδιο για καλό!!! Οι υπόλοιποι που είστε εντάξει με το 1,70 και δεν θέλετε να αλλάξει, καλά κάνετε. Αν είστε υποψήφιοι για οποιαδήποτε στρατιωτική και αστυνομική σχολή σας ,καλό υπόλοιπο διαβάσματος.

    ΥΓ. Δεν έχουμε πρόβλημα με το ύψος μας γενικά, δεν αισθανόμαστε μειονεκτικά γι'αυτό, ούτε έχουμε συμπλέγματα κατωτερότητας λόγω αυτού, δε σας βλέπουμε σαν εχθρούς εσάς που είστε κατά της μείωσης του ύψους, δεν βλέπουμε ούτε την Αστυνομία,ούτε το δημόσιο ως αποκατάσταση και ούτε θα αποκτήσουμε ψυχολογικά αν δεν αλλάξει αυτό! Προσέξτε πως εκφράζεστε για άτομα που δεν γνωρίζετε. Δεν κάναμε, ούτε κάνουμε κάτι κακό, σχολιάζοντας ελεύθερα για κάτι που μας απασχολεί. Είναι λογικό να διαφωνούμε, αλλά όχι να προσβάλλουμε. Καλή συνέχεια σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπερα..μπορω να σου στείλω σε προσωπικο μνμ;

      Διαγραφή
  9. Οι ψηλοι ειναι ετσι !
    και οι κοντοι ειναι -
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
    Οταν μειωθει το υψος θελω να σας δω.Εσεις θα μεινετε απ εξω επειδη ειστε αχρηστοι εμεις επειδη υστερουμε σε λιγους ποντους.Χειροτερο το πρωτο.Κοιταχτε τη δουλεια σας και μη ασχολειστε με τους αλλους γιατι το ελλειμα του μυαλου σας ειναι το πιο ασχημο.Στα κομμαντα δεν μετραει το υψος αλλα το σωμα και η ψυχη.Αντε στη μιζερια σας χαιρεκακοι,λουληδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η δική σου υποστήριξη μετράει περισσότερο και είναι πιο σημαντική από τις κακίες αυτού! Καλή σταδιοδρομία και καλές υπηρεσίες!!

      Διαγραφή
    2. Σε ποιον παει αυτο; Σε αυτον που μας κραζει για το υψος μας;

      Διαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστουμε φιλε μου για την στηριξη... και η δικη σου γνωμη μετραει περισσοτερο γιατι εισαι στο σωμα και ξερεις κατι παραπανω. Ειναι αμαρτια να στερουνται ανθρωποι το ονειρο τους για 2-3 εκατοστα χωρις καμια λογικη αιτιολογια εν ετη 2019

      Διαγραφή
    2. Εσάς με τα 2-3 εκατοστά έπρεπε να σας περνάνε χωρίς δεύτερη σκέψη! Αλλά είμαστε και εμείς οι γυναίκες ρε παιδιά που απέχουμε λίγο περισσότερο, ας γινει κατι και για εμάς

      Διαγραφή
    3. Εννοειται οτι πρεπει να γινει κανει και για αντρες και για γυναικες. Το οριο ειναι αντικειμενικα υψηλα χωρις λογο. Προσωπικα ειμαι αντρας 1.69 και πριν 3 χρονια εχασα την σχολη με 17.000 μορια για 1 εκατοστο,μπηκα πανεπιστημιο και τωρα ξανα δινω χωρις να περιμενω πολλα γιατι ειναι το ονειρο μου και δε θελω να πω οτι δεν το κυνηγησα.

      Διαγραφή
    4. Και εγώ είμαι σε πανεπιστήμιο αλλά αν αλλάξει το ύψος εννοείται πως θα ξαναδωσω πανελληνιες! Κυνήγησε το όσο μπορείς! Πρέπει να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα!! Καλό υπόλοιπο διαβάσματος να έχεις. Καλή τύχη και επιτυχία. Σου εύχομαι το Σεπτέμβρη να ετοιμάζεσαι να μπεις στη σχολή!

      Διαγραφή
  13. Ξερει κανεις ποτε περιπου θα βγει η προκηρυξη για την εισαγωγη στο πυροσβεστικο σωμα; Ή εστω ποτε εκτιμαται οτι θα πεσουν τα αγωνισματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβως μεχρι να βγουν δεν ξερει κανεις δυστυχως... το συνηθισμενο ειναι μαιο η προκηρυξη ιουλιο τα αθληματα

      Διαγραφή
  14. Εαν καποιος θελει να δωσει εξετασεις και για στρατιωτικες και για πυροσβεστικη(που εχουν τα ιδια κριτηρια βαθμολογησης στα αθληματα), χρειαζεται να δωσει 2 φορες τα αθληματα ή μπορει μονο μια (πχ οταν γινονται οι εξετασεις για τις στρατιωτικες που ειναι και πιο νωρις);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οταν κανεις την αιτηση θα δηλωσεις που θες να δωσεις αθληματα και θα τα περασεις μονο εκει που δηλωσες. Μετα παιρνεις βεβαιωση οτι περασες και την πας στην αστυνομια την πυροσβεστικη η οπου θες. Τωρα στο παραδειγμα που φερνεις αναγκαστικα περνας τα αθληματα στον στρατο γιατι αυτος δεν δεχεται βεβαιωση απο κανενα σωμα ασφαλειας ενω το αντιστροφο γινεται κανονικα

      Διαγραφή
  15. Με 16,583 μόρια υπάρχει περίπτωση να μπω λιμενικό σώμα η αστυφυλάκων ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή